Öncelikler donanımhaber ailesine günaydın ,sorunumu anlatayım arkadaşlar ben skystar 3 alıcam ve baktımki tv kartını almakla bitmiyor :S lnb disecq misecq bizim şimdi apartmanda tek çanak var yani anlaşmalı.herkez ordan alıyor görüntüyü ben bu işi nasıl yapıcam bana anlatmanız mümkünmü lnbmidir nedir ondanmı alıcam nasıl olacak bu iş.
Oncelikle apartmaninda ortak uydu varsa ve bu uydudan alici ile seyredebiliyorsan, lnb ve disecq almana gerek yok. Adamlar zaaten sitemi dosemisler demek. Senin yapman gerken tek sey size saglanan ve uydu anteninden gelen kabloyu TV kartina takmak olacak. yani is basit.
Ama kart konusunda Skystar 3'u tekrar dusun derim. Baska alternativlere de bak. Bana gorunen bu Skystar 3, adibas, rebok gibi cakma bir ad Urunun devresinden ucuz Cin mali izlenimi veriyor. Avermedia DVB-S hybrid'i dusunebilirsin bence, Technisat Skystar 2.8 ya da HD 'de fena degil.
Oncelikle apartmaninda ortak uydu varsa ve bu uydudan alici ile seyredebiliyorsan, lnb ve disecq almana gerek yok. Adamlar zaaten sitemi dosemisler demek. Senin yapman gerken tek sey size saglanan ve uydu anteninden gelen kabloyu TV kartina takmak olacak. yani is basit.
Ama kart konusunda Skystar 3'u tekrar dusun derim. Baska alternativlere de bak. Bana gorunen bu Skystar 3, adibas, rebok gibi cakma bir ad Urunun devresinden ucuz Cin mali izlenimi veriyor. Avermedia DVB-S hybrid'i dusunebilirsin bence, Technisat Skystar 2.8 ya da HD 'de fena degil.
Kolay gelsin
bu tavsiyeni düşünürdüm ama iki gün önce aldım malesef dostum.ayrıca işi hallettim sağol ama takacağım odada belediye antenin lnbsi var uydu alıcısından gelen kablo yok bu işide halledicem inşallah.bu tv kartı işi amma tuzluymuş uğraş uğraş bitmiyor.hayırlısı.