Merhaba, Bir arkadaşım CAD-CAM uygulamalarında kullanmak için Amerikaya giden bir arkadaşından ekran kartı istedi. Arkadaşı istediği kart yerine bu kartı getirdiği için satmayı düşünüyor. Fakat Türkiyede bu özelliklerde PNY marka kart bulamadığım için fiyatını tespit edemiyoruz.
Başka markaların kart fiyatları da çok değişken, 350-500 arasında fiyatlar var. Aralarındaki farkı da pek anlayamıyorum, o yüzden bu konuda tecrübeli arkadaşlardan bu kartın hangi kartlarla benzer özellikte (ya da hangilerinden iyi/kötü) olduğu konusunda bilgilerini rica ediyorum.
Key Features: NVIDIA® unified architecture with GigaThread™ technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support NVIDIA SLI™-Ready 16x full-screen anti-aliasing True 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA Quantum Effects™ physics processing technology PCI Express® 2.0 Support (backwards compatible with PCI Express) Two dual-link DVI outputs support two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® PureVideo™ HD technology 1 HDCP Capable2 OpenGL® 2.0 support NVIDIA® ForceWare® Unified Driver Architecture (UDA) Built for Microsoft® Windows Vista™ Outputs: DVI+DVI+HDTV/S-Video
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 25 Ağustos 2008; 10:37:50 >
Valla forumda sıfır Zotac 8800GTS kaç zamandır 270 ytl ye satılamıyor.Bu daha az bilinen (ya da ben ilk defa duydum) bir marka ve yurt dışından alınmış.