Bir kere kamera farklı, tip farklı, hafıza kapasitesi farklı, flaş farklı, pil ömrü farklı, en önemlisiiii fiyat farklı.
Yukarıda saydıklarımın içinde çoğunda n82 önde. Ama senin sorduğun soru eksik olmuş.Böyle yardım alamazsın. Sen ne özellikler arıyorsun, ne kadar para verebilirsin telefona önce bunları belirtmen lazım.
n82 nin 8 gb lık modeli yok n81 in var sadece ikisi arasında uçurum var kamera n82 de daha kaliteli n82 tavsiye ediyorum
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
valla daha önce kullandığım telefon kızaklıydı elime bi miktar para geçince telefonu N95 8gb a terfi ettirmeyi düşünüyordum (ama malesef kızaklıydı...) aynı özelliklerde N82 çıkınca+olarak xenon flaşı görünce hiç düşünmeden aldım ilk başlarda mesaj çekerken başka tuşlara basıyodum ama bi süre sonra alışıyor insan N82 öneririm alabilirsen
telefondan beklentilerinizi yazınız hiçbir şey söylemeden N81 le N82 arasında hangisini aliyim diyosunuz şimdi N82 daha iyi bir telefon ama müzik dinliyosan N81 almadığına pişman olursun kamera içinde tam tersi