bildiğim kadarıyla pci 2.0 için P45 çipset şart, ben fazla anlamam ama benimde yakın zamanda aldığım ve beğendiğim Gigabyte EP45-DS3R i önerebilirim 175$ olması lazım birde Asus P5Q u öneriyorlar
x38-ds4 önericeğim ama bulabilirmisin fiyatı uygun gelirmi şahsen kullanıyorum çok çok menmunum bir çok arkadaşımızda kullanıyor kötü yorum görmedim henüz eğer bulamazsan yada fiyatı tuzlu gelirse P5Q Pro Veya P45 NEO2 tavsiye edebilirim
Ne kadar pahalıysa o kadar çok özellik sunuyor ama, NEO2 FR yeterli gelir diye düşünüyorum, birkaç sitede soğutma sistemiyle ilgili birkaç temas hatasının olduğu yazıyordu, incelemeni öneririm.
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Gidip almadan evvel bütün yorumlarınızı okudum ve ASUS P5Q aldım. Pro sunu değil düz versyonunu aldım. Bir çokda bilgisayarcıya sorduğumda stabilite anlamında süper met ediyorlar. Adam bana ASUS un çok üst düzey X48 chipsetli formula versyonunu kullandığını, ancak stabilite anlamında P45 chipsetli P5Q u almak istediğini söyledi... Yaptığım mincelemelerde de bunun doğru olduğunu gördüm. Bir önceki kartım ASUS olduğundan ASUS daha sıcak geldi. Başka markaya da kaymak istemedim.
Yanlız ASUS bu modelde biraz sanatsal çalışmış, kart çok hoşuma gitti
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Gidip almadan evvel bütün yorumlarınızı okudum ve ASUS P5Q aldım. Pro sunu değil düz versyonunu aldım. Bir çokda bilgisayarcıya sorduğumda stabilite anlamında süper met ediyorlar. Adam bana ASUS un çok üst düzey X48 chipsetli formula versyonunu kullandığını, ancak stabilite anlamında P45 chipsetli P5Q u almak istediğini söyledi... Yaptığım mincelemelerde de bunun doğru olduğunu gördüm. Bir önceki kartım ASUS olduğundan ASUS daha sıcak geldi. Başka markaya da kaymak istemedim.
Yanlız ASUS bu modelde biraz sanatsal çalışmış, kart çok hoşuma gitti
asus p5q deluxe alsaydın 16 fazlı güç düzeni mevcut. yeni anakartın Hayırlı olsun.