Arkadaşlar yeni bi system toplamaya karar verdim ,hepsiburada'dan ucuza bu anakartı buldum..asus ve gigabayttan daha ucuz,sizce neden olabilir,alsam iş görürmü.. toplayacağım sistem : amd 5000 + ecs a770 + sapphire 3870 ddr4 + corsair 2gb 800mhz soğutuculu + sagitta 2 + acer 22 lcd + 320gb samsung sata bu sistemin oyun performansı nasıl olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satyrosa -- 25 Ağustos 2008; 18:05:55 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 25 Ağustos 2008; 22:14:02 >
Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk
yani bu anakart gigabaytın ve asusun 770 chipsetli ana kartlarıyla aynı özellikleri taşıyomu..yoksa daha alt versiyonumu..çünkü pc toplarken diğer markalarla arasındaki farkı ekran kartına yatırsam daha ii olur gibi..
Evet, diğer 770 çipset anakartlarla aynı teknik özelliklere sahip. Anakartta temel özellikleri kuzey ve güney köprüsü çipset özellikleri belirler. Onun dışındaki ekstra özellikler, kullanılan malzeme, işçilik, satış sonrası hizmet vs. markaya göre değişebilir. Bence çekinmeden alınabilir. Asus M3A (Amd 770) kullanıyorum ama bu modeli çok sorunlu tavsiye etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 26 Ağustos 2008; 1:00:16 >
Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 26 Ağustos 2008; 18:24:40 >
ne kadar özellikleri diğer markalarla eşit veya diğer markalardan yüksek olsada asus la gigabyte la aynı sınıfa giremiyolar hep biraz ucuza vermek zorundalar