Merhabalar Öncelikle mesajı okuduğunuz için çok çok ama çok teşekkürler Ben pda almak istiyorum. -gps -telefon -wi-fi
Bu 3ü olmasını istiyorum arkadaşlar. Hp modelleri çok dikkatimi çkiyor ama aynı kalite daha ekonomik modeller tavsiye edebilir misiniz? (6815 6915 6515...) En çok da 915 i gözüme kestirdim
Bir de ben hp 1940 buldum yakın arkadaşımdan elden alabilirim. bunun ne gibi özellikleri var? Piyasa durumu nasıl 200 kaat eder mi
Saygılar SEvgiler Teşşkkürler...
Önce bu forumu oku.Bahsettiğin cihazların hepsi için detaylı bilgi bulabileceğin konu başlıkları var.Kend cihazını beğen ve piyasasını iyi araştırdıktan sonra al.Unutma bu tip cihazların 2.elde çok değer kaybeder.
Önce bu forumu oku.Bahsettiğin cihazların hepsi için detaylı bilgi bulabileceğin konu başlıkları var.Kend cihazını beğen ve piyasasını iyi araştırdıktan sonra al.Unutma bu tip cihazların 2.elde çok değer kaybeder.
ben htc touch cruise kullanıyorum. gps de alıcılar çalışıyo fakat yazılım bulma konusunda başarılı olamadım. sadece istanbul ve ankara için destek bulabiliyorum. diğer özellikleri güzel. wi-fi gibi özellikleri de var. kamerası da güzel fakat ani hareketlere biraz fazla tepki veriyor.
Eğer oyun, program vs. yüklerim diyorsan 915den uzak dur. Çünkü ekran çözünürlüğü standart pdalardan farklıdır ve uyum sorunu çıkartır. Alacaksan tuş takımlı bir pda almanı öneririm Asus P750 iyi bir seçim olabilir bütçen uygunsa.
Eğer oyun, program vs. yüklerim diyorsan 915den uzak dur. Çünkü ekran çözünürlüğü standart pdalardan farklıdır ve uyum sorunu çıkartır. Alacaksan tuş takımlı bir pda almanı öneririm Asus P750 iyi bir seçim olabilir bütçen uygunsa.
ronurer, husnuwab ve takyol93;
Güzel açıkalyıcı cevaplarınız için ok teşekkürler inceleme listem arasına Asus P750 koydum. Ben öyle bişreyim ki parasını verdiğim aletin hreşeyini kullanmak isterim Oyun sevmesemde oynarım tabii
Takyol sanırım htc touch serisi beni biraz zorlar ama inceleyeceğim en yakın zamanda...
deadpaning@hotmail.com Seyhan08 Muhammed Seyhan DOLANDIRICI ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN BEN YANDIM ELLER YANMASIN! hop-e3@hotmail.com ekleyin görüşelim...