Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hp Pavilion DV5-1020et

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Hp Pavilion DV5-1020et Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yucel0635

25 Ağustos 2008; 1:44:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Özellikler :
İşlemci türü : Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi, Intel® Core™2 Duo İşlemci P8400, 2,26 Ghz , Düzey 2 önbellek 3 MB
Yüklü işletim sistemi : Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit)
Standart bellek : 3072 MB
Bellek düzeni : (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
Dahili sabit disk sürücüsü : 320 GB
Sabit disk denetleyicisi : SATA Sabit Disk Sürücüsü
Sabit disk sürücüsü hızı : 5400 rpm
Optik sürücü türü : Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
Bellek kartı aygıtı : Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
Modem : Yüksek hızlı 56K modem
Ağ arabirimi : Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Kablosuz teknolojileri : Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı
Kablosuz yeteneği : Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
Harici G/Ç bağlantı noktaları : 4 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1 RJ11 modem konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası, kablo yerleştirme konektörü
Video yakalama arabirimi : IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
Genişletme yuvaları : 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
Ekran boyutu : 15,4 inç WXGA Yüksek Çözünürlüklü, BrightView özellikli AG Ekran
Ekran çözünürlüğü : 1280 x 800
Video adaptörü : NVIDIA GeForce 9600M GT
Video RAM : 512 MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği
Kontrol paneli : HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
Ergonomik özellikler : Tümleşik parmak izi okuyucusu
Web kamerası : Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
Uzaktan kumanda : HP Mobile Uzaktan Kumanda
Dahili ses : 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
Hoparlörler ve mikrofon : Altec Lansing® hoparlörler
Klavye : 101 tuşlu, uyumlu klavye
İşaret aygıtı : Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey
Güç kaynağı türü : 90 W AC Güç Adaptörü
Yazılım - Verimlilik ve finans : Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü
Önceden kurulu yazılımlar : Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader
Optik sürücü yazılımı : Windows Media Player ; Windows Fotoğraf Galerisi ; DVD Play ; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker ; Cyberlink DVD Suite ; Windows Media Center, QuickPlay for Windows ; Digital Persona Parmak İzi okuyucusu yazılımı
Ürünle gelen yazılım : Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2008 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği
Ağırlık : 2,65 kg
Paket ağırlığı : 4,65 kg
Boyutlar (G x D x Y) : 35,7 cm (G) x 25,9 cm (D) x 3,49 cm (min Y) / 4,19 cm (maks Y)
Paket boyutları (G x D x Y) : 415 x 160 x345 mm
Garanti bildirimi : 2 yıllık, yerinden alma ve yerine teslim, parçalar ve işçilik
Sınırlı garanti kapsamı ve istisnaları : Ürününüzün garanti kapsamını 3 yıla kadar uzatabilir ve kaza sonucu oluşacak hasarlara karşı koruyabilirsiniz; daha fazla bilgi için HP satıcınızla görüşün.

SAMSUNG R560-AS02TR Laptop [ Intel® Centrino®2 teknolojisine sahip Intel® Core™2 Duo P8600 2.40GHz, nVidia 9600M GT 512MB with GDDR3, 3GB DDR3 1066MHz Ram, 320GB HD, 15.4", HDMI, Windows Vista® Home Premium ]
yucel0635

25 Ağustos 2008; 1:53:42 

Gerçekten çok hoş bir notebook. Hiç kullanan yok mu bu makineyi? Sorunlarla karşılaşan oldu mu? Yorumları sabırsızlıkla bekliyorum.

Esasen dv5-1040et alacaktım; ancak forumdaki arkadaşların anlattığı problemler (aşırı ısınma, dokunmatik ses kontrol tuşlarının takılması, arada sırada internette takılma yapması, HD video izlerkenki takılmalar) yüzünden biraz soğudum açıkçası 1040et 'den. Bu yüzdende dv5-1020et 'ye yöneldim. Bu notebookunda bu tip problemleri var mı? diye merak ediyorum. Sorunsuz bir şey almak isterim tabiki. Hp 'nin servisini pek methetmiyorlar! Teknik servis iyi olsada ikidebir oraya taşınmak istemem doğrusu!

Bir ikide sorum olacak :
- 1020et 'deki Centrino2 P8400 2.26 Ghz ile 1040et 'deki Centrino2 P8600 2.40 Ghz arasında hissedilir bir fark olur mu?
- Mesela GeForce 9600M GT 'den; işlemci farkından dolayı 1040et 'de daha mı iyi yararlanırız?
- Blu-Ray 'in geleceği nedir? Kaç yıla yaygınlaşır? Şimdi alsam bir işe yaramaz sanırım. Ancak ileride satarken işe yarar gibi düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 25 Ağustos 2008; 1:52:44 >

SAMSUNG R560-AS02TR Laptop [ Intel® Centrino®2 teknolojisine sahip Intel® Core™2 Duo P8600 2.40GHz, nVidia 9600M GT 512MB with GDDR3, 3GB DDR3 1066MHz Ram, 320GB HD, 15.4", HDMI, Windows Vista® Home Premium ]
MUST@F

2 Eylül 2008; 1:02:30 

1040 modelinde ATI grafik işlemci kullanılmış. 1020 modelinde ise Nvidia grafik işlemci mevcut.

Ben artık ATI'den soğudum. Notebooklar için grafik işlemcilerde bence iyi değiller. Çünkü ATI'nin grafik işlemcileri çok ısınıyorlar. Grafik işlemci ile Mikroişlemci Notebooklarda genel olarak aynı soğutucu bloğuğla soğutulurlar. ATI'nin oyunlarda, grafiksel işlemlerde çok fazla ısındığını şahsen şahidim. Bu sıcaklık problemi bir kullanıcı deneyimidir.

Tavsiyem hangi notebook markası olursa olsun, ATI grafik işlemci kullanıyorsa şöyle şapkanızı önünüze alıp düşünmelisiniz. (Yani internette ki kullanıcı deneyimlerine kesinlikle göz atmalasınız. Sıcaklık ile ilgili problemlerden bahsediyorlarsa o Notebook'un ömrü çok uzun değildir.) Sıcaklık problemi olan Notebookları garantisi bittikten sonra çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz.

Asus F3JP, 2Ghz Core2Duo 4MB Cache, 2GB Kingston 667 RAM, 9 Cell Batarya, Ati 1700 Ekran Kartı, 160GB Sabit Disk, Gigabit LAN,Kart Okuyucu, 4 USB 2.0, DVD Multi Recorder vs....
SoVeReInG

2 Eylül 2008; 2:04:30 

1040 modeli Ati kullanmıyor.Bilginize.

kynenn

2 Eylül 2008; 12:26:08 

1 hafta önсe aldım bu laptopu su ana kadar herhangı bır sorunla karsılaşmadım performansı harıka bundan önсeki laptobumda hp pavilion serisindendi gayet memnunun yardımсı olaсagım bır konu varsa sorabılırsınız

geniusm38

2 Eylül 2008; 16:21:08 

ben bu bilgisayardan teknosada buldum acaba fiyat orada uygunmu oyun oynamak amaçlı alacam sizce uygun bi laptopmu?

burch

2 Eylül 2008; 17:02:52 

hp nin kendi sitesinde ekran kartını gf 9200M GS olarak veriyor.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01509144&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

Buna karşın şu sorularım olacak:
-Laptopun çalışması sessiz mi, yani 1040 et deki ses sorunu var mı
-Isınma sorunu var mı
-9200m gs, ati radeon 3650 ye ve gf 9600m gt ye göre nasıl, çok mu geride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burch -- 2 Eylül 2008; 17:04:15 >

visceroid

Sisteme Gözat

2 Eylül 2008; 18:18:51 

Ekran kartı geride olduğu için fan sesi ve ısınma daha az olacağı kesin ama ne seviyede olacak tam olarak kestirmek güç...

Bu arada Hp tavsiye başlığını kullanırsak sevinirim...

:..HP Pavilion DV5 - 1130..:

|| Intel® Core™2 Duo İşlemci T5900 @ 2,2 Ghz - 2 MB || 3 GB DDR2 800 Mhz Up to 8GB DDR2 RAM || 250 GB SATA 5400 RPM HDD ||
|| Intel® WiFi Link 5100 || 512 MB NVIDIA 9600 GT || 4 USB 2.0 & IEEE 1394 Firewire® & 1 HDMI & 1 eSATA || Altec Lansing® & Finger Printer || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Hp Pavilion DV5-1020et Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Neticaret Standı
E-Çözüm'ün standında internet üzerinde ticaret yapmak isteyenlere özel olarak geliştirdikleri; NeTicaret adlı ürünleri ile ilgili bilgi alıyoruz.
Cebit 2008: Tunçmatik Röportajı
Türkiye'nin kesintisiz güç kaynakları ve güneş panelleri konusunda öncü firmalarından biri olan Tunçmatik'in standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire

Point of View 9600GSO vMod ile %50den fazla hız aşırtma!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.672