Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sony ericsson msj şifreleme yardım!![/font]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> sony ericsson msj şifreleme yardım!![/font] Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eXeLaNCe_52

25 Ağustos 2008; 1:29:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öncelikle herkeze slm arkadaşlar.5 ay once s.e k750 telefnm vardı çok memnundum ama sattım sırf msjlarına şifre koyulmuyor die.teli eline alan once msjlara girio..başkasına veremiyordm teli resmen..samsung aldım şifre koyabliyorsun l760 ama 5aydır. kullnyrm memnun deilm telefon SONY!!.gerek camera gerekse müzik...tam bir sony ericsson hayranıyım.şimdi ise tekrar sony ericsson alacam fiyat onemli diil en çok msj la işim oluyo telefnda msj delisiyim:d...ve msjlarına şifre koyulabilen sonyler hangi modelleri??yardmcı olursanz çok sewinirm saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXeLaNCe_52 -- 25 Ağustos 2008; 1:32:36 >
hardcrss

25 Ağustos 2008; 1:34:39 

quote:

Orjinalden alıntı: eXeLaNCe_52

öncelikle herkeze slm arkadaşlar.5 ay once s.e k750 telefnm vardı çok memnundum ama sattım sırf msjlarına şifre koyulmuyor die.teli eline alan once msjlara girio..başkasına veremiyordm teli resmen..samsung aldım şifre koyabliyorsun l760 ama 5aydır. kullnyrm memnun deilm telefon SONY!!.gerek camera gerekse müzik...tam bir sony ericsson hayranıyım.şimdi ise tekrar sony ericsson alacam fiyat onemli diil en çok msj la işim oluyo telefnda msj delisiyim:d...ve msjlarına şifre koyulabilen sonyler hangi modelleri??yardmcı olursanz çok sewinirm saygılar..

Benim bildigim sony modellerine sifre koyulamıyor. ama bunu en fazla bes dakka içine yama ile yapabilirdin. k750 telefonuna yamayı yapardın sonra telefonun mesajları sıfrelenırdı.

eXeLaNCe_52

25 Ağustos 2008; 1:36:53 

kardeş yorumun için çok teşekkürler k850 yede yama yapabilirmiyim?
quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

öncelikle herkeze slm arkadaşlar.5 ay once s.e k750 telefnm vardı çok memnundum ama sattım sırf msjlarına şifre koyulmuyor die.teli eline alan once msjlara girio..başkasına veremiyordm teli resmen..samsung aldım şifre koyabliyorsun l760 ama 5aydır. kullnyrm memnun deilm telefon SONY!!.gerek camera gerekse müzik...tam bir sony ericsson hayranıyım.şimdi ise tekrar sony ericsson alacam fiyat onemli diil en çok msj la işim oluyo telefnda msj delisiyim:d...ve msjlarına şifre koyulabilen sonyler hangi modelleri??yardmcı olursanz çok sewinirm saygılar..

Benim bildigim sony modellerine sifre koyulamıyor. ama bunu en fazla bes dakka içine yama ile yapabilirdin. k750 telefonuna yamayı yapardın sonra telefonun mesajları sıfrelenırdı.

....:::: Base Mode ::::...

intel pentium 4 3.2+ -----1gb ram----ati radeon x550-x600 256 mb grafik kartı ----- 250+80 gb 330 gb harddisk-----!!!
hardcrss

25 Ağustos 2008; 2:01:57 

quote:

quote:

quote:

Tamda yanıltmıyım ama o telefonlar ıcın patchler yok sanırım. yapamazsın yani. k790 800 810 alırsan bunlara yapabilirsin.

DH.Ready

25 Ağustos 2008; 2:21:31 

walkman serisi için geçerlimi arkadaşlar

? ile dolu dünya
hardcrss

25 Ağustos 2008; 3:46:06 

quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

walkman serisi için geçerlimi arkadaşlar

Telefona uygun yama varsa neden olmasın

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 8:29:56 

quote:

quote:

quote:

k 850 ye şuanlık olmuyor k 850 ye patchler henüz çıkmadı

wolkman seisinse w 810 w 800 gibi modeller için bu patch bulunuyor

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> sony ericsson msj şifreleme yardım!![/font] Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Aerocool M40 HTPC kasa
Aerocool'un kübik yapıdaki, çift katlı HTPC kasasını inceliyoruz.
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar