arkadaşlar az önce telefonu kanepeden yere düşürdüm ve ekranın sol altında bi çatlak oluştu ya.. bu kadar basit miydi yani.. 50 kere düşürdüm sony ericsson telefonumu hiçbişi olmamıştı bu daha ilk düşmede çatladı. telefon garantili falan ama şimdi direk böyle gitmeyeyim ben dimi.. yere düşürdüm kırıldı diye?! ilk kez başıma böyle birşey geliyor... ne yapmalıyım ben şu an?
ekranda herhangi bi durumdan oturu olusan catlaklar garanti kapsamında degildir. yani yere dustu veya cebimde catladı vs karsı tarafı ilgilendirmez talep edilen ücret karsılında ürününüzü tamir ederler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ TÛRÍ ] -- 25 Ağustos 2008; 1:44:35 >
bilgi için teşekkür ederim.. hemen yarın gideyim o zaman neyse parası artık :) ana ekran değil onu koruyan cam çatlamış... yine aynı kurallar geçerli olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herospower -- 25 Ağustos 2008; 1:49:09 >
bilgi için teşekkür ederim.. hemen yarın gideyim o zaman neyse parası artık :) ana ekran değil onu koruyan cam çatlamış... yine aynı kurallar geçerli olur mu?
catlak kasadaki camda ise garanti dahilinde yaparlar.nasıl catladıgını izah etmenizde bu durumda onemli
yani kanepeden yere düştü kısacık mesafeden ve camı çatladı desem yapmayacaklar mı yani.. ne desemde kabul ettirsem peki? insaf çünkü telefonu alalı daha 1 hafta olmadı...