Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır aklımda olan bir fikri hayata geçirmek istiyorum. Bu sayenizde olacak. Uzun zamandır DH'de yazıyorum. Bir çok bölümü takip ediyorum elimden geldiğince. Bölümlerin bazılarında gördüğüm ve çok beğendiğim bir konu türü var. İndeks konuları. Yani o bölüm ile ilgili önemli tüm konuların Başlıkları ve linklerini içeren konular. Mobil cihazlarda çok işe yarayacağına eminim. İstediğiniz tüm önemli konulara tek başlıktan ulaşabileceksiniz.
Eklenecek konular şunlar;
Cep telefonu modellerinin ana konuları
Cep telefonu modellerinin fotoğraf/video konuları
Cep telefonu modellerine uygulama/yazılım/driver/akustik/versiyon yükleme ile ilgili tüm konular
Cep telefonları ile ilgili program/oyun/tema paylaşımı konuları(yasal olanlar)
Cep telefonları ile ilgili önemli olabilecek tüm konular
Yardımınız ise şu noktada olacak. Herkes gördüğü, bildiği, takip ettiği önemli konuların linkini bu konuya ekleyecek. Daha sonra bir süre içinde hepsini düzenleyeceğim. Alt bölümlere göre kategorilere ayırarak yeni bir konu açarak hepsini ekleyeceğim.
Buraya İndeks konusuna eklenmesini istediğiniz konuları yazarken şuna dikkat edin lütfen. Hepsini tek mesaja yazın. Yani bir mesaj yazdıktan sonra yeni konular bulunca onları yeni mesajda değil de eski mesajınıza ekleyecek yazın ki konu hem dağılmasın. Hem de derleyip düzenlemesi kolay olsun.
Yönetici arkadaşların da destek vereceğini düşündüğüm bu konuda herkesten yardım bekliyorum. Mobil cihazlar bölümü daha doğrusu Cep Telefonu ve Aksesuarları çok büyük bir bölüm. Şu anda 76.756 adet konu var. Tek başıma yapmak istesem çok uzar. Hadi herkesten bekliyorum mesajları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 25 Ağustos 2008; 10:29:36 >
Mesajlarınızı bu şekilde hazırlarsanız benim için daha kolay olur. Sadece linkleri verirseniz de sorun olmaz. Dediğim gibi konuları tek mesajda atın. Sürekli mesajı düzenleyerek yeni konuları ekleyin.
Öneri/eleştirilerinizi ise yeni mesajlarda yazın ki karışmasın. İyi geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal Korkmaz -- 29 Ağustos 2008; 15:52:05 >
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum