hava 34 dereceyken işlemcide 34 görmek için süperiletken olayınıda aşman lazım :))) şaka bir yana hayırlı olsun sistem hoş duruyor ama radyatörü kasanın üstüne yada arkasına alırsan daha iyi olur sanırım , bide hdd yi ters çevirip koyabiliyorsan o kablolarda ortadan kalkar uyumazsan sabaha karşı hava soğuyunca bak bide :)
hava 34 dereceyken işlemcide 34 görmek için süperiletken olayınıda aşman lazım :))) şaka bir yana hayırlı olsun sistem hoş duruyor ama radyatörü kasanın üstüne yada arkasına alırsan daha iyi olur sanırım , bide hdd yi ters çevirip koyabiliyorsan o kablolarda ortadan kalkar uyumazsan sabaha karşı hava soğuyunca bak bide :)
teşekkürler... radyatörü nereye koyucağımı bilemedim bi türlü
@Inferno Kasan Aguila sanirim , icine pro 2 yi sigdiramadiysan gercekten cok kucukmus o kasa.Bu arada aldigin degerler bu sicaklarda gayet iyi.Ben pro 2 ile sogutma saglayamadim iadesini bekliyorum simdi
resimde gördüğünüz gibi sol tarafra 1 adet 4 pinli elektrik girişi, ortada sıcaklık algılamaya yarıyan ısı sensörü çıkışları, en sağdada fanların güç çıkışları
Daha basit 1 fanı kontrol eden ünitelerde var mantık aynı gene 1 ucu elektrik bağlantısına diğer ucu fanın elektrik girişine takılır.
Öncelikle hayırlı olsun. Sistemde hortum uzunluğu ne kadar kısa olursa o kadar iyi olur. Rad. ü böyle bir aparatla kolayca kasa arkasına takabilirsiniz. Pompanın fotosunu göremedim Mümkünse yan kapağı açıp çekebilri miisiniz ayrıca bu fotoları Galeriye eklemenizi de rica ediyorum