Giriş
26 Ekim 2008; 18:59:12
Speed LİNK SL - 6695 USB Leather Force Feedback Whell
Ürün kullanılmamış sadece kutusu biraz yıpranmıştır. (Sıfırdır.)
Videoyu ben upload ettim inceleyebilirsiniz.
Ürün usb bağlantısının yanında bir de adaptör bulunmaktadır.
Gücünü adaptör üzerinden almaktadır.
Fiyat 80 YTL => 75 YTL Anakara da elden teslim edilir. Diğer İllere önce havale sonra kargo. Ya da ptt ile ödemeli olarak gönderebilirim. Ürünün faturası ve garantisi yoktur. Bu fiyata alabileceğiniz piyasadaki en güzel direksiyon seti olacağını düşünüyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSCeNT -- 14 Eylül 2008; 2:29:09 >
______________________________Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
_____________________________ Alışveriş yaptıklarım; @angelhuntsman06, @savastek, @ergr @funky9, @leonist74, @denizbülent, @weingro, @fetii_51, @ay-ge, @ne bu yaa??, @wasz, @realjackal, @germinall, @ABCdiküçgeni, @sonersec, @adilosbebe Dolandırıcı : Chell
BèRuTTì
İkinci el mesajı:480
Katılım zamanı: 29 Haziran 2006; Şehir: İstanbul,Beşiktaş Durum: Forumda değil
3 Eylül 2008; 1:24:55
güzel alet bi ara almak istemiş caymıştım o zaman 90 ytl ye sıfırı vardı aletin.. fiyat düşse alabilirdim 50 belki
3 Eylül 2008; 1:42:34
momo gibi kalitelimi bu ilk kez duydum takas varsa dükkanıma bak işine yarar birşey varsa yapalım
_____________________________ Saatkulesi,Kordonboyu,Karşıyaka,Yalıçapkını,Teleferik,Çeşme
6 Eylül 2008; 8:49:33
bide oyun performansını gösteren bi video koysaydın süper olurdu mesala grid ile oyunda nasıl dönüşlerde filan süper bi direksiyon serine benziyor hayırlı satışlar
_____________________________ alışverişlerim = M@XWeLL - okanharman - ekobravo - hhg
ihakyemez
İkinci el mesajı:4
Katılım zamanı: 19 Temmuz 2008; Şehir: İstanbul,Büyükçekmece Durum: Forumda değil
10 Eylül 2008; 3:27:04
bu direksiyonu arıyodm artık satolmıyo galiba sıfırı ama 80 çok dedin be hacım İSTolsaydı elden alabilirdim
26 Eylül 2008; 21:04:07
hocam 80 çok mu bilmem ama manevra açısı çok az gibime geldi...yani en azından 180 derece dönebilseymiş çok güzel olurmuş bence... ama görüntü ve direksiyonun dönme sesi gayet güzel... hayırlı satışlar....
3 Ekim 2008; 1:37:33
Hayırlı satışlar Titreşim mevcut değil değilmi?
_____________________________ Satılık Süleyman Demirel imzalı 3lü kalem seti 23 nisan şenliklerinde yabancı çocukla Ankara'ya gidildiği zaman o zamanki hükümet tarafından verilen kalem seti.Yine aynı gün ozaman ki meclis başkanı Yıldırım Akbulut tarafından verilmiş Atatürk'ün hiç bir yerde bulunmayan bilgileri,resimleri,belgeleri ve bir çok hikayenin bulunduğu ansiklepodu niteliğinde kuşe kağıda basılı bir kitap daha doğrusu ansiklepodi.Ürün hakkında gerkli bilgi için p.m atınız.
7 Ekim 2008; 3:12:50
quote: Orjinalden alıntı: QberT* Hayırlı satışlar Titreşim mevcut değil değilmi? Teşekkür Ederim, evet mevcut.
_____________________________ Alışveriş yaptıklarım; @angelhuntsman06, @savastek, @ergr @funky9, @leonist74, @denizbülent, @weingro, @fetii_51, @ay-ge, @ne bu yaa??, @wasz, @realjackal, @germinall, @ABCdiküçgeni, @sonersec, @adilosbebe Dolandırıcı : Chell
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil