ya koç kimseye günahını vermez bedavaya, okulunda okuyorum ordan biliyorum. indirimleri çatır çatır alır geri siz merak etmeyin. ama araplara vereceğimiza koça verelim parayı özelleştirmede alabilseydi bizden biri güzel olacaktı, şimdi uğraşıyoruz böyle. ama başka firmalara geçiş hızlandıkça tt'nin tekeli kırılacak ve hizmeti düzeltmee başlayacaktır.
Arkadaşlar emin misiniz şu taahhüt olayının olmadığına çünkü ben bağlattım o getirdikleri paketin içinde bir tane yaşamınıza biri girmeden önce dikkatle okuyunuz! diye bir kağıt parçası var (bağlatmadan önce bunu okuyamadım ben) o kağıtta lütfen okuyunuz diye bir bölüm var orda şöyle yazıyor aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz/indirimli verilen promosyonların/indirimlerin ücretleri aboneden tahsil edilecektir... Diyor şimdi taahhüt var mı yok mu arkadaşlar ben anlayamadım da?!
Haydaaa şimdi bu yukarıda yazılanlara göre tahatüt var gibi görünüyor.. Biri ye abone olan arkadaşlar sizlerde böyle bir yazı gördünüzmü? Asıl önemlisi sözleşmede yazılı olanlar elbette ama ne bileyim işte terettütde kaldık şimdi. Bu sözleşmeyi nerden bulacaz abone olmadan önce bir incelesek..
arkadaşlar eğer böyle bir durum söz konusu ise asılsız reklamdan dolayı müşteriyi kandırdıkları için epey bi başı ağrıcaktır KOÇun geçenlerde turkcell örneğinde olduğu gibi
adres :Tüketici Mahkemesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizciqlik -- 14 Eylül 2008; 2:08:33 >
Arkadaşlar Taahhüt olayı yok. İstediğiniz zaman abonelikten vazgeçebiliyorsunuz. Ekstra şöle bir durum var. Başladığınız paketten bir alt pakete geçemiyorsunuz. Ör : 2 Mgbit sınırsız aldınız kampanya başlangıcında. 3 ay geçtikten sonra alt paketlere geçiş yapamıyorsunuz. Paketinizi sadece yükseltebiliyorsunuz.
biri.comsitesine girip SSS lara baktım 15. maddede,
15. BİRİ hizmetlerini aldıktan sonra hız ve kota değişikliği yapabilir miyim? Kampanyalar arası geçiş yapılamamaktadır, ancak aynı kampanya dahilinde, hız ve kota arttırımı yapabilirsiniz.
Burda kampanya dahilinde hız değişimi olmayacağı sadece hız artırılableceğinden bahsediyor. şimdi kredi kartı ile abone olursak 3 aylık bir kampanyaya(kampanya dahiline) sahip olacağım 3 ay sonunda (kampanya bitiminde yani) hız değişimi yapabilirim (hız değişimi ücretlimiacaba? ) Yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar.
Bu kampanaya dahili nedemek? kampanya süresi 30 eylüle kadar bu arayımı kastediyor yoksa 3 aylık indirim süresinimi kampanya dahili oluyor? Aynı resmi gazete yazıları gibi çek istediğin yöne..
arkadaşlar ben geçen pazartesi 2.5 yıllık adsl bağlantımı kestirip biri'ye üye oldum ancak şöyle bir sıkıntı var, umarım sizde olmaz
ben TTNET bağlantısını kestirdikten sonra, yapılan açıklamaya göre, ttnet 5 gün boyunca size önceden tahsis edilmiş adsl portunu kapatmıyor, vazgeçip de tekrar açtırma ihtimaline karşı, e bu port da kapanmadığı zaman biri ya da diğer servis sağlayıcılardan aldığınız adsl bağlantınız kurulamıyor
o yüzden pazartesi gününden beri bekliyorum, bakalım yarın tam bir hafta olacak bağlanacak mı
ama şöyle birşey var hepsi burada com'a bakarsanız verecekleri modemin 210 ytllik üstün bir modem olduğunu ve voip desteği ile şehirlerarası ve cep telefonu görüşmelerinizi indireceğini unutmayın
gprs /edge gibi bağlantılarda hem giden veri hemde gelen veri toplanarak kota hesaplanır. Adsl de ise sadece gelen veri hesaplanıyor (şimdilik) Kişiden kişiye değişir ama bence 1gb (gelen+giden) veri 47 lira bana pahalı geliyor..
arkadaşlar ben geçen pazartesi 2.5 yıllık adsl bağlantımı kestirip biri'ye üye oldum ancak şöyle bir sıkıntı var, umarım sizde olmaz
ben TTNET bağlantısını kestirdikten sonra, yapılan açıklamaya göre, ttnet 5 gün boyunca size önceden tahsis edilmiş adsl portunu kapatmıyor, vazgeçip de tekrar açtırma ihtimaline karşı, e bu port da kapanmadığı zaman biri ya da diğer servis sağlayıcılardan aldığınız adsl bağlantınız kurulamıyor
o yüzden pazartesi gününden beri bekliyorum, bakalım yarın tam bir hafta olacak bağlanacak mı
ama şöyle birşey var hepsi burada com'a bakarsanız verecekleri modemin 210 ytllik üstün bir modem olduğunu ve voip desteği ile şehirlerarası ve cep telefonu görüşmelerinizi indireceğini unutmayın
gelişmeleri paylaşırım
Ben cuma günü 11:00 de tt kapattırdım. Cumartesi 15:00 birinin internet sinyali geldi. Pazar 21:00 şifremi alıp bağlandım.
ADSL Kullanım Bilgileri için : adslkota.ttnet.net.tr Buraya biri nin ilk kullanıcı adı ve şifresi. Buradan şifre değiştirmeyin zira değişse bile kabul etmiyor.
Jet fatura adresinden adsl ve e posta şifresi değişiyor. adsl değişirse modeme onu girmek gerekiyor. fakat burda adsl şifresi değişirse adsl kota da bu şifre olmuyor. Adsl kota ilk verilen şifre geçerli.
Hurmasız Kufe'dir bu şehir.İbn-i Ziyad'ın Kufe'si bir şehir.Bir kıtadır,bir dünyadır,keşfedilmemiş... Her yerde İbn-i Ziyad korkusu teneffüs edilir.Topraklar dağ gibi bir hüzün taşır bağrında.Yağmur yerine kan yağar şehrin üstüne.Yetimleri ağlar,gözyaşları dinmez,hep Ali'yi bekler birileri tahta kapılarda.İbn-i Ziyad'lara bir başkaldırıyı anımsatır insana.Eflatun'un Medine-i Fazılası bir şehir.Ama faziletleri gözyaşıdır,kandır,feryattır,acıdır.Birileri yavan ekmek yerken sokaklarda,diğer birileri köpekleri için ithal mama sipariş verirler Mazlumiyeti Kufe'yi andıran bu şehirde.Fano'nun Yeryüzünün Lanetlileri dediği halk...Surları öfke dolu olan bu şehir...