Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
çoklu sistem klima hk

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> çoklu sistem klima hk Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
özer0334

25 Ağustos 2008; 0:07:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

resimdeki gibi çoklu sistem klima hk bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı rica ediyoru.

fiyat
persormansı(soğutmada kullanacağım)
marka yada görüşebileceğim bayi

teşekkürler

Ekteki dosya (1)

fenerbahçe
hunter87

25 Ağustos 2008; 0:13:25 

4 ayrı klima almak daha ucuza çıkıyor. ayrıca dış ünite bozulduğunda bütün odalarda sistem durması da diğer bir dezavantajı. tek klima kullanımında da daha çok elektrik tüketiminde bulunuyor diye biliyorum.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
özer0334

25 Ağustos 2008; 19:45:38 

kesinlikle katılıyorum sana dostum ama sitede oturuyoruz ve lanet olsunki dış cepeye koyamıyoruz.bu yaz canımdan bezdim desem yeri ama ozon tabakasının da düzeleceği yok sanırım her riski alıp ya resimdekinin 2'lisini yapmak zorundayım(2 odaya 1 dış ünite x 2 odaya 1 dış ünite) yada 4 odaya tek üniteye bağlayacağım.

birde şunu merak ediyorum.pimapenli balkon var.pimapen sağa sola sürgülü perde gibi açılıyor acaba oraya ünite koydurabilir miyim.yani bu dış ünitenin konulacağı yer mutlak açık alan mı olmalı.pimadeni açınca zaten tamamen açılmış oluyor balkon?

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

4 ayrı klima almak daha ucuza çıkıyor. ayrıca dış ünite bozulduğunda bütün odalarda sistem durması da diğer bir dezavantajı. tek klima kullanımında da daha çok elektrik tüketiminde bulunuyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer0334 -- 25 Ağustos 2008; 19:43:53 >

fenerbahçe
hunter87

25 Ağustos 2008; 23:39:27 

ben klimacı değilim. sadece bir dönem böyle bir ihtiyacım olduğu için araştırma yaptım ve tecrübelerimi seninle paylaştım. fakat bu soruda mantıkla cevap vericem; dış ünitenin bulunduğu yer açık olmalı, yani direk hava almalı. klima çalışmadığı zaman kapatmak zorunda olmazsınız diye düşünüyorum. oturduğunuz bina kaç katlı? eğer üstlere yakınsanız çatıya da konulabilir diye düşünüyorum. mümkün olduğunda fazla dış ünite kullanın derim ben, zira taşıma gibi bir durum olduğunda olay daha basit olur.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
özer0334

26 Ağustos 2008; 12:17:44 

çok teşekkür ederim ilgin ve paylaşımın için...

6 katlı bina 3. kattayız 30 daire.çatıya koyak ile cepeye koymak arasında pek fark yok benim için:)

sanırım ısıtma-soğutma sistemleri ile görüşmek lazım.
tekrar teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

ben klimacı değilim. sadece bir dönem böyle bir ihtiyacım olduğu için araştırma yaptım ve tecrübelerimi seninle paylaştım. fakat bu soruda mantıkla cevap vericem; dış ünitenin bulunduğu yer açık olmalı, yani direk hava almalı. klima çalışmadığı zaman kapatmak zorunda olmazsınız diye düşünüyorum. oturduğunuz bina kaç katlı? eğer üstlere yakınsanız çatıya da konulabilir diye düşünüyorum. mümkün olduğunda fazla dış ünite kullanın derim ben, zira taşıma gibi bir durum olduğunda olay daha basit olur.

fenerbahçe
mertink

30 Ağustos 2008; 14:35:13 

4 odaya koyabilmen içinde borulama mesafesi ve kot farkıda önemli llklimanın teknik özelliklerinde bunların yazması lazım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> çoklu sistem klima hk Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: McAfee Standı
McAfee bizleri ev kullanıcılarına yönelik ürettiği pratik çözümler hakkında bilgilendiriyor.
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar