Selam forum.Yazılımlardan anladığım kadar donanımlardan anlamıyorum ve ondan dolayı bu soruları soruyorum ... Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...
1. si ekran kartım ile ilgili GeForce FX 5200 ekran kartım var (AGp yuva,8X/4X agp hızı 128 mb bellek drr bellek tipi,fan ve Tv out var) burdaki TV Out nedir televizyon izlememimi sağlar izlememi sağlarsa nasıl izleyebilirim ????
2. si ekran kartının tam altında bir kart var faxmodem diye süpheleniyorum üstünde birşey yazmıyor eski kasamdan kalma ne olabilir sizce ??
3. sü yukarıdaki kartı bilgisayar açıkken onu çıkarmayı denedim otomatik olarak kendini kapadı neden olabilir ???
4.sü ram yuvası 4 tane olarak bilirim her anakartta bende neden 2 tane var onu anlayamadım ... Anakartım Asus X series K8U-X Motherboard
1-) Görüntünün HD kalitesinde olmasa da , TV'ye aktarılmasını sağlar 2-)Telefon girişine benziyorsa ,faxmodem'dir. Yani , ev telefonlarında kullandığınız ethernet kartına soktuğumuz başlığın küçük halidir. 3-)Yukarıdaki ekran kartı, ekran kartı bilgisayarın anahalterlerinden birisidir; Ki, zaten bilgisayardaki tüm elektrik girişlerini kapatıp kart,ram, işlemci değişimi yapılmalıdır. Bu işlem, bu durumda bile tehlikelidir; Eldeki statik elektrik sorun yaratır, doktor eldiveni giymek mantıklıdır... 4-) Anakartın eski model dostum, fazla RAM desteği olmadığı için olabilir. Yani , 1GB bellek desteği olan bir karta, 4 adet bellek yuvası (yanlış değilsem, "DIMM" deniyordu) koymak mantıksızdır...
Hadi, kal sağlıcakla... Daima AMD !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramdeon -- 26 Ağustos 2008; 0:43:05 >