Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Donanımlarla ilgili sorularım ...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Donanımlarla ilgili sorularım ... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
w_ante_d

25 Ağustos 2008; 0:02:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam forum.Yazılımlardan anladığım kadar donanımlardan anlamıyorum ve ondan dolayı bu soruları soruyorum ... Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...

1. si ekran kartım ile ilgili
GeForce FX 5200 ekran kartım var (AGp yuva,8X/4X agp hızı 128 mb bellek drr bellek tipi,fan ve Tv out var) burdaki TV Out nedir televizyon izlememimi sağlar izlememi sağlarsa nasıl izleyebilirim ????

2. si ekran kartının tam altında bir kart var faxmodem diye süpheleniyorum üstünde birşey yazmıyor eski kasamdan kalma ne olabilir sizce ??

3. sü yukarıdaki kartı bilgisayar açıkken onu çıkarmayı denedim otomatik olarak kendini kapadı neden olabilir ???

4.sü ram yuvası 4 tane olarak bilirim her anakartta bende neden 2 tane var onu anlayamadım ...
Anakartım Asus X series K8U-X Motherboard

ramdeon

26 Ağustos 2008; 0:44:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1-) Görüntünün HD kalitesinde olmasa da , TV'ye aktarılmasını sağlar
2-)Telefon girişine benziyorsa ,faxmodem'dir. Yani , ev telefonlarında kullandığınız ethernet kartına soktuğumuz başlığın küçük halidir.
3-)Yukarıdaki ekran kartı, ekran kartı bilgisayarın anahalterlerinden birisidir; Ki, zaten bilgisayardaki tüm elektrik girişlerini kapatıp kart,ram, işlemci değişimi yapılmalıdır. Bu işlem, bu durumda bile tehlikelidir; Eldeki statik elektrik sorun yaratır, doktor eldiveni giymek mantıklıdır...
4-) Anakartın eski model dostum, fazla RAM desteği olmadığı için olabilir. Yani , 1GB bellek desteği olan bir karta, 4 adet bellek yuvası (yanlış değilsem, "DIMM" deniyordu) koymak mantıksızdır...

Hadi, kal sağlıcakla... Daima AMD !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramdeon -- 26 Ağustos 2008; 0:43:05 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Donanımlarla ilgili sorularım ... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Scythe Orochi & Zipang işlemci soğutucuları
Scythe'nin devasa boyuttaki işlemci soğutucusu Orochi ve nispeten ufak sayılabilecek soğutucusu Zipang test sistemimizde
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire

Mercenaries 2 World in Flames (Pc, Playstation 3, Xbox 360)

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.391