Şimdi Ara

ANKET ve VERİTABANI: HD 4850-HD 4870 hata oranı? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
1
Favori
32.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de çok nadir oyunda vpu recovery hatası veriyor ama hata verdiği zaman oyun simge durumunda küçülüyor hatayı kapatıyorum tekrar oyuna tıklıyorum devam ediyorum sonra hiç hata vermiyo bu hatayı saatlerce oynayınca veriyo sadece bi etkiside olmuyo ama ben yine devam ediyorum oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain_of_Pain -- 10 Ekim 2008; 15:49:30 >
  • Xpertvison HD 4870 1GB Sürucum 8.7 hiç bir şekilde sorun yaşamadım listeye eklenebilir
  • Powercolor HD4870, sorunsuz.
  • HIS Iceq4 4850 Turbo, VPU recovery hatası.Garantiye gönderilicek...

Sistem bileşenleri:

AMD 5200+
    2gb Corsair ram,
    Thermaltake TR2 RX 500W psu
    4850 öncesinde HIS X1950Pro vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhaustion -- 11 Ekim 2008; 1:49:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: g3z3g3n1616

quote:

Orjinalden alıntı: EJ_

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

...
    @EJ_ ; doğru sürücü kurduğundan emin ol.Bence en son sürücüyü AMD sitesinden indir orada adımları takip ederek doğru sürücüye ulaşıyorsun.Sonra olmazsa ya servise yolla ya da bios güncellemesi yap.Bence en iyisi servise ver.
    ...

Doğru sürücüleri yüklediğime eminim. 8.5 8.6 ve 8.9 ile denedim. CoD4 oynarken birden donup kalıyor. Salı kart servise gidecek değişim yapılmasını isticem.

Usta senın kart arızalı. Benım eskı sıstemdekı x550 ıle aynı sorunu yasamıstım. Oyunlarda göruntu rengarenk oluyordu Sistemi sıfırdan yenıledım ve hayat sımdı cok gusel

Kesinlikle. Bende arızalı olduğunu düşündüğüm için garantiye gönderdim.
    Teknik servisteki arkadaşlar kartta en ufak bir sorun bulamadıklarını söylediler. Sorunu tekrar anlattım ve müşteri temsilcisi ile konuşup başka marka yada fiyat farkı ile üst model kart istememi önerdiler.

His HD4850 referans tasarım aldım ve kullanıyorum. Henüz kapsamlı bir test yapamadım ama kartın ısınmasından başka bi sıkıntısı yok gibi görünüyor.

Yarın testleri bitirip sonuçları buraya tekrar iletirim.

Bu ankete sorun ve önerilerini paylaşan herkeze teşekkür ederim.
    Saygılar...

• guzel konu olmus
    sorun yasayan amma cok
  • hocam sorunların hepsi driverlarla alakalı, giderilebilir yani, nerdeyse kartında sorun olan hiç yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

hocam sorunların hepsi driverlarla alakalı, giderilebilir yani, nerdeyse kartında sorun olan hiç yok

Driverda sorun demek kartta sorun var demek bence. Ati istediği kadar teknolojik olarak Nvidia'dan üstün olsun, ben oyun oynayamadıktan sonra ne anlamı var 55nm olmasının, GDDR5 kullanmasının.
  • Evet arkadaşlar sınavları bitirip geri döndüm.Aslında forumdan uzaklaşamadım yine.Malum sıcak fırsatlar bu sefer de bana LG 206WU monitör 650W Corsair PSU ve 8gb Sandisk micro usb aldırdı.Tüm iyi kampanyalar da sınav dönemine denk gelir zaten

Yeni mesaj atan kişiler için gerekli olan güncelleme yapıldı.

Fakat arkadaşlar konumuzda açık var.Onu da sorunsuzların sorunsuz devam ettiğini tescillemeleri ve sorunlu kartlara sahip arkadaşlarımızın ne gibi çözümlere yönelip nasıl bir netice aldıklarını yazmaları ile kapatabileceğimizi düşünüyorum.Gönül ister ki fazla kişi katılmasın 2 de bir güncellemek zorunda kalmayalım() ancak konu bu haliyle çok ta yararlı bir konu değil.

Lütfen ankete önceden katılmış arkadaşlar bu arada yaşadığı olayları çok kısa yazarlarsa işte o zaman gerçekten çok iyi bir konu olur.Konu önümüzdeki 4 hafta itibariyle en geç 2 günde bir güncellenecektir.Katılımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca kalemine güvenen arkadaşlardan rahat anlaşılır bir dille objektif bir şekilde ilk mesaja yakışacak yorumlar bekliyorum.Tartışma değil sadece yorum istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 13 Ekim 2008; 21:46:02 >

• Bir arkadaşım palit 4850 sonic ile p5q e8400 3.0ghz Asus 550w

Oyun esnasinda ekran kararip geri geliyor bu kararmalar ortalama 2-3 4-5 saniye oluyor görüntü geri geldikten sonra 1 sn içinde tekrar gidiyor ve sürekli peşpeşe yaklaşık 1-2 dakika sürüyor.

Driverlari denedik, six engine i falan da kaldırdık ama aynı sorun hala devam ediyor...Bir bilgisi olan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessarTT -- 15 Ekim 2008; 20:33:14 >
  • Sapphire hd 4850 crossfire kullanıyorum. sorun yok. listeye eklenebilir.
  • his hd 4870 kullanıyorum.. gayet stabil, listeye eklenebilir..
  • HIS 4850 kullanıyorum hotfix 8.6 ile, piyasaya ilk çıktığında almıştım. Hiç bir sorun yaşamadım. Bugün 8.10 u kuracağım umarım bir sorun yaşamam. İşletim sistemim XP Pro sp2.
  • Sapphire hd4870 var warcraft oynarken ati2dvag görüntü sunucusu çalışmayı durdurdu diyor görüntü bozuluyor yardım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultura -- 16 Ekim 2008; 20:02:48 >
  • Lütfen yardım arkadaşlar sistemi yeni topladım işletim sisteminden olabilir mi bugün vista kurucam yada biostan?
  • HIS HD4850 ICEQ4 TURBO kullanıyorum. sorun yok. listeye ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EJ_

His HD4850 referans tasarım aldım ve kullanıyorum. Henüz kapsamlı bir test yapamadım ama kartın ısınmasından başka bi sıkıntısı yok gibi görünüyor.

Birkaç oyunda kart testlerini tamamladım. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Kart sorunsuzlar listesine eklenebilir.
  • Gigabyte HD 4870 kullanıyorum, Fan hızı %35 te sorunsuz.
  • saphire 4850 kullandım sattım sorunsuz. oc kabiliyeti güzel

powercolor 4870 kullanıp sattım sorunsuz ve aşırı oc kabiliyeti vardı (çok pişmanım)

gecube 4850 alıp sattım sorunsuz olmasına karşın sıfır oc kabiliyeti vardı.

bugün itibari ile tekrar saphire 4850 aldım sorunsuz ve oc kabiliyeti gayet iyi.

bu kartlarda en büyük problem özellikle 4850 için geçerli bios sürümlerinin yetersiz olması son çıkan bioslar ve sürücüler ile kartlar çok performanslı hale geldi
  • bir haftadan beri kullanıyorum hiç bir sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.