Gecube HD4850 reset atma problemi var diye mesaj atmıştım,
sorun E2180 işlemciyi stok fanla 3,0 ghz çalıştırmaktanmış, iyi bir soğutucu aldım, reset problemi kalmadı, şuanda kullanıyorum, Gecube HD4850 sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my54 -- 29 Eylül 2008; 12:48:44 >
@hikmetim;senin mesajını sen uyarmadan eklemiştim ancak her zaman PC başında olamıyoruz maalesef güncelleme zamanları değişkenlik göstermekte.Hiç kimseye farklı tarife uygulamıyorum yani.Sorunsuz oyunlar size
@my54;seni sorunsuzlara eklemiyorum sadece sorunu nasıl çözdüğünü aktarıyorum ilk mesaja.Çözdüğüne sevindim. sorununu.
Ya nazar deydi herhalde,oyunda anıden ekran kararıyo ve reset atmam gerekıyo ne yapmam lazım?ilk sayfada çözüm olarak verilen link e tıklıyorum ama netice yok,ne yapacaz şimdi????
Çok şükür sorun çözüldü,benım asus anakartın EPU-4 ENGİNE güç tasarrufu programını devre dışı bırakınca ekran kararma sorunu ortadan kalktı.başka birnde de asus anakarta ait bu tarz bi programda hig performance seçeneğini seçip sorunu ortadan kaldırdığını okudum fakat bende o işe yaramadı.sağ allta çalışan programa sağ tıklayıp "Allow Balloon ToolTip" seçeneğini inaktif yaptım yani yanında tik işareti olmıcak şekılde...Hd4870 şu an tam performans çalışıyo crysis warhead de özellıkle farkı hissettirdi
Benımde sorunum bu şekılde düzelmişti, isterseniz ekleyın yardımcı olabilir başkalarına!
INTEL E8500 @ 3990 Mhz I ASUS P5Q PRO I OCZ - 2x2 GB 1066 REAPER I SEAGATE 320 GB I POWERCOLOR - HD4870 + AC Accelero S1 Rev.2 + Cooltek 120MM I SAMSUNG - 2232BW I THERMALTAKE ARMOR+MX I ASUS 2014S1T 20X DVD I CORSAIRTX650W I MAGICOOL Sıvı Soğutma I
Seni eklemiştim sorun yaşayanlar kısmına şimdi sorunu nasıl çözdüğünü ekledim.
ASUS anakartlarda bulunan EPU Engine(Güç sarfiyatını önleyen bir teknoloji) H48xx serisi kartlarda sorun yaşatıyor.Bu sorun EPU'nun VGAnın saat hızlarını düşürmesinden kaynaklanıyor.
Bence sorun yaşayan arkadaşlar 2d-3d saat hızlarını sabitleseler çoğu kişinin sorunu ortadan kalkacaktır.AMD forumundaki konu da bunu gösteriyor.Ama sorun yaşamayanlar dokumasın lütfen.
İkisinin performansı da yakın, artı 260 da physx filan da var. Canavar gibi kart sonuçta. Güle güle kullan yeni kartını, keyfini çıkart
HD4870 GTX280'i Nvidia reklamı Olmayan Oyunlardan geçtiğini Bazı Testlerde Görmüştüm..Bu arada Physx Demişsiniz fakat ATİ'ninde Hawok Fizik'i Var..
bütün sayfaları okuyamayacağım cevap verilmiş olabilir ama ati de havoc mavoc yoktur olmasıda yakın zamanda hiç mümkün gözükmemekte ..... bu saaten sonra olsa olsa intelde olur....
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
Şunu Söylemek İstiyorum..Peki nvidia'nın FPS'yi Yükseltmek İçin Görüntü Kalitesini Düşürdüğünü biliyor Muydunuz??Örneğin Crysis'deki Adalardaki Ağaçlardan Bahsedelim veya Bioshock'taki Resimlerdeki farklardan...
bak yine saçmalanmış öyle bol keseden atmayın kardeşim yok öyle bişey foruma 2 ss koyana hemen inanmayın ...... açın bakın ağaçları kayaları otları göremesseniz gelin o zaman söyleyin.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 29 Eylül 2008; 16:46:52 >
HIS 4870 1 GB modelini 3 gündür kullanıyorum bir sorun yok gibi, ancak anlamadığım şey kart masa üstündeyken 500 mhz hız gösteriyor catalyst overdrive sayfasında, riva tuner ile baktığımda ise bir 500 bir 750 mhz gösteriyor. Acaba kart masa üstündeyken otomatik olarak hız mı düşürüyor tasarruf için ? Konu hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
GIGABYTE 965 DQ6 | CORE 2 DUO E6600 3.2 GHZ |ARCTIC FREEZER 7 PRO| 4*1 GB DUAL TEAM EXTREEM DDR2 800 | HIS ATI RADEON 4870 1 GB | 250*2 GB SEAGATE 7200.10 SATA2 | AOPEN H600 B | ENERMAX LIBERTY 500W | HP 2207H LCD | CREATIVE AUDIGY 2 ZS | CREATIVE INSPIRE 5200.1 | WINDOWS XP PRO SP3 - VISTA 32 BIT HOME PREMIUM SP1
Ben temmuz ayından beri atikmdag.sys hatasını aliyorum. Mainboard degisti, ekran karti, ramler ve guc kaynagi degisti. Hala ayni sey var. Bu kadar biktiran israrli bir error ile hayatimda karsilasmadim.