Şimdi Ara

ANKET ve VERİTABANI: HD 4850-HD 4870 hata oranı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
1
Favori
32.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: RCox

quote:

Orjinalden alıntı: s1Lv3r

kartım garantiden birebir değişecekti fakat toptancının elinde kart olmadıgı için iade istediler bende dayanmayıp gtx 260 aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorm

İkisinin performansı da yakın, artı 260 da physx filan da var. Canavar gibi kart sonuçta. Güle güle kullan yeni kartını, keyfini çıkart

HD4870 GTX280'i Nvidia reklamı Olmayan Oyunlardan geçtiğini Bazı Testlerde Görmüştüm..Bu arada Physx Demişsiniz fakat ATİ'ninde Hawok Fizik'i Var..

Burdaki testte ikisi de crysis te 39 almış, CoH da gtx260 45 almış, 4870 41fps almış. Başka bir oyunda 4870 35 fps alır, gtx260 32 fps alır. Arkadaş yeni almış kartını, hevesini kaçırmasına, üzülmesine hiç gerek yok bence. O minvalde yazdım ben. 45 fps ile 41 fps arasındaki farkı oyunda gözlemleyebiliyosanız oyundan hiç zevk almıyosunuz, dikkatiniz başka yerde demektir.

http://www.techspot.com/review/109-geforce-gtx-260-280-versus-radeon-4850-4870/page10.html

• sapphire hd4850 kullanıyorum sorun yaşamadım,çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 29 Eylül 2008; 23:18:25 >
  • quote:

Burdaki testte ikisi de crysis te 39 almış, CoH da gtx260 45 almış, 4870 41fps almış. Başka bir oyunda 4870 35 fps alır, gtx260 32 fps alır. Arkadaş yeni almış kartını, hevesini kaçırmasına, üzülmesine hiç gerek yok bence. O minvalde yazdım ben. 45 fps ile 41 fps arasındaki farkı oyunda gözlemleyebiliyosanız oyundan hiç zevk almıyosunuz, dikkatiniz başka yerde demektir.

http://www.techspot.com/review/109-geforce-gtx-260-280-versus-radeon-4850-4870/page10.html

açıklamalarınn için sağol artık akşam kartı eve götürdüğümde belli olcak herşey vakit bulursam bir inceleme yaparım forumda düzgün bir kullanıcı incelemesi yok galiba

• His 4870 ile hiç bir problem yaşamadım.
  • His 4850 standart kullanıyorum.
    Genel sorun olarak bakılan ısınma sorununu üzerine Zerotherm in gx815 ini takarak çözdüm mosfetleride küçük fanlı bir agp kart soğutucusu ile soğutuyorum. Alttan ve yandan koyduğum 2 adet 12cm lik fan ile de destekliyorum boşta 44 yük altında 59 derece de kullanıyorum.
    Kartın jızları ise Ati overdrive dan otomatik ayarlama ile yaptım 690/1177 ye kadar kendisi getirdi fakat ben 700/1180 yaptım 8.8 yükledikten sonra problemsiz.
    Vista Home premiun 64bit sp1 kullanıyorum şu ana kadar 8.6, 8.7 ve 8.8 sürücülerini yükledim hiç birinde herhangi problem yaşamadım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kartım garantiden birebir değişecekti fakat toptancının elinde kart olmadıgı için iade istediler bende dayanmayıp gtx 260 aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorm

İkisinin performansı da yakın, artı 260 da physx filan da var. Canavar gibi kart sonuçta. Güle güle kullan yeni kartını, keyfini çıkart

HD4870 GTX280'i Nvidia reklamı Olmayan Oyunlardan geçtiğini Bazı Testlerde Görmüştüm..Bu arada Physx Demişsiniz fakat ATİ'ninde Hawok Fizik'i Var..

Şunu Söylemek İstiyorum..Peki nvidia'nın FPS'yi Yükseltmek İçin Görüntü Kalitesini Düşürdüğünü biliyor Muydunuz??Örneğin Crysis'deki Adalardaki Ağaçlardan Bahsedelim veya Bioshock'taki Resimlerdeki farklardan...

• quote:

Şunu Söylemek İstiyorum..Peki nvidia'nın FPS'yi Yükseltmek İçin Görüntü Kalitesini Düşürdüğünü biliyor Muydunuz??Örneğin Crysis'deki Adalardaki Ağaçlardan Bahsedelim veya Bioshock'taki Resimlerdeki farklardan...

Evet o olayı bende biliyorum.Hatta kullanıcı testlerin birinde de baya bir fark ediliyordu.O zamandan beri nvidia'dan soğur oldum.
  • quote:

kardeşim bu tartışmanın yeri burası değil bence burda önemli olan 4850/4870 ile ilgili problemler o iyi bu kötü yeri burası değil kirletmeyelim konuyu
  • VPU Recovery ve Atimdag Hataları Vista ve Sürücü Kaynaklı Problemler. 4870 İle Bu Sorunlardan Dolayı Oyun Bile Oynıyamıyordum,Vista'da Denemediğim Sürücü Kalmadı Fakat Sorunlardan Kurtulamadım. Tek Care Olarak Sisteme Format Atıp XP SP3 ve 8.8 Sürücüsünü Yükledim. Şimdilik Oyunlarda Herhangi Bir Problem İle Karşılaşmadım, Gun İcerisinde Zaman Buldukca Denemelere Devam Ediceğim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Faydalı bir konu altlarda kalmasın, 4850-70 kullanıcılarının katılımını bekliyoruz
  • Sapphire 4850 kullandım hiç bir sorun yaşamadım
  • ecay

güzek bir başlık olmus, eline saglık.sürekli yukarda kalsa iyi olur
  • son verilere göre (kullanıcı hatası sorunlu kısmına katılmıyor)
    4850 kartlarda %20 sorun yaşanıyor
    4870 kartlarda %28 sorun yaşanıyor
  • quote:

quote:

kardeşim bu tartışmanın yeri burası değil bence burda önemli olan 4850/4870 ile ilgili problemler o iyi bu kötü yeri burası değil kirletmeyelim konuyu

Tmm Burayı Kirletmeyelim Fakat Tartışılcak Yer Varsa hemen Geleyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

son verilere göre (kullanıcı hatası sorunlu kısmına katılmıyor)
    4850 kartlarda %20 sorun yaşanıyor
    4870 kartlarda %28 sorun yaşanıyor

Cok yuksekmıs ya hd4870 almayı dusunuyordum ama almak ıstemıorum boyle seyler goruncedde pff..
  • bu konunun açılması atinin karizmayi zedelemiş şimdi siz buna ati kardeşliğide dersiniz teknik destek gerektiricek kadar anlaşılmaz sorun mu çıkarıyor bu kartlar yaw neyse kolay gelsin arkadaşlar
  • Öncelkikle böyle yaralı bir konuyu gündeme getirdiği için konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
    Powercolor 4870 kullanıyorum ;
    8.8 ile GRID'de VPU RECOVER alıyordum ; 2 saat önce 8.6 'ya döndüm ve sorun düzelmiş gibi gözüküyor.
  • babalar gibi hd4870 kullanıyorum her oyunuda oynuyorum,hd film de izliyorum. Hiç bir sorunum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: deaft1

babalar gibi hd4870 kullanıyorum her oyunuda oynuyorum,hd film de izliyorum. Hiç bir sorunum yok

Babalar gibi oynamanız buradaki arkadaşlara yardımcı olamaz ; çünkü sizin hangi sürücüyü kullandığınızı bilmiyoruz ?
  • 8.6 kullanıyordum hi. bir sorun yoktu . 8.8 yükledim gene hiç bir sorunum yok.Tek sorun ati tray tools açıkken cod2 ve cod4 e giremiyorum.Ama programı kapatınca girebiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.