işlemciniz normal çalışıyor sıcaklıklarınız normal.sorun büyük ihtimal ram de ram i değiştirin ve başka bir ram takın sorun düzelir.Eğer sorundan tam olarak emin olmak için birisinden ram ödünç alın
Sorun bir internet kafeci müşterimizde de vardı. Amd sistemse son zamanlardaki işlemcileri kararsız calışıyor ve diğer donanımlarla bir dertleri olduğu kesin :). Sorun ramde yada ekran kartında olabilir ama bu Amd sistemse kesinlikle işlemcidedir.
işlemciniz normal çalışıyor sıcaklıklarınız normal.sorun büyük ihtimal ram de ram i değiştirin ve başka bir ram takın sorun düzelir.Eğer sorundan tam olarak emin olmak için birisinden ram ödünç alın
hocam ramlari başka sistemde denedim sorun yok
@umut_tds:işlemcim Amd değil.Ama fanatiklik yapmasan diyorum.Ekran kartınında masa üstünde,birden fazla işlem yaparken kastığını duymadım.
Eğer sorunuza bir çözüm üretebilseydik buraya yazardık. Birde burda kapris yapıyorsunuz,sanki bir suç işlemişiz gibi. Teknik yardım altında bilgisayarımda donmalar diye şu an baksanız en az 5-6 tane konu vardır. Hepsine verilen cevaplarda aşağı yukarı aynıdır. Ya ramdendir,sıcaklıklarınızı kontrol ettinizmi,virüs varmı,hdd de bozuk kesim var mı gibi. Eğer istediğiniz cevap buysa hepsini sorabilirim size.
Pentium 90 İşlemci @ 100 Mhz [Overclock] - 24 MB Edo RAM - 545 MB Quantum Harddisk - 2MB S3 Trio VGA Ekran Kartı - 36X Le Optics CD-ROM - 3.5" ve 5.25" IBM Disket Sürücü - 14" IBM 2248 SVGA Full Analog Monitör - Motorola SM56 56K Fax-Modem - IBM Yatay Kasa - IBM Q Klavye ve PS/2 Mouse
Eğer sorunuza bir çözüm üretebilseydik buraya yazardık. Birde burda kapris yapıyorsunuz,sanki bir suç işlemişiz gibi. Teknik yardım altında bilgisayarımda donmalar diye şu an baksanız en az 5-6 tane konu vardır. Hepsine verilen cevaplarda aşağı yukarı aynıdır. Ya ramdendir,sıcaklıklarınızı kontrol ettinizmi,virüs varmı,hdd de bozuk kesim var mı gibi. Eğer istediğiniz cevap buysa hepsini sorabilirim size.
hepsine baktım.sadece hdd de kesin sorun olup olmadığını nasıl anlayacağım diye sordum.