arkdaşlar ben laptop almayı düşünüyorum.elbette asus alcam ama iki tanesi arasında kaldım.genelde çizim veya oyun için kullancam.yardımcı olursanız çok sevinirim....
ASUS M51 SN250DV, INTEL T9300 Core 2 Duo 2.5 Ghz, 2048 RAM 667, 250 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, NVidia 9500M GS 512MB, Vista İŞLEMCİ: Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6 MB 800MHz Penry 45nm
Kart Okuyucu: MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo
Web Cam: 1.3M pixel Swivel Camera with LED Lighting
Tv Kartı: -
Garanti: 2 Yıl
Parmak İzi Okuyucusu: VAR
ASUS M51VA253DV
İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.53 GHz T9400 6MB 1066MHz Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN RAM 4 GB HDD 320 GB Ekran Kartı ATI HD 3650 512 MB EKRAN KARTI Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA - PARMAK İZİ Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium Ebatlar 354mm x 284mm x 35.2 mm Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell Klavye Q Turkçe 83 Tuş Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse Ağırlık 2.95 Kg.
FireWire Var S-Video (TV-Out) Var 10/100 Ethernet Var
Konuyu bulmadım ama her iki konu için açılmış değerlendirme başlıkları var her ikisi için yazılanları incele bak bakalım öylece bir fark analizinde bulunabilirsin.
Konuyu bulmadım ama her iki konu için açılmış değerlendirme başlıkları var her ikisi için yazılanları incele bak bakalım öylece bir fark analizinde bulunabilirsin.
ben de bu iki makine arasında kaldım..yaklaşık 1-2 aydır bu konuları takip ediyorum ama halen bi sonuç alamadım tam birine karar veriyorm biri çıkıp diyo şurasında arıza var, sonra cesaret edemiyosun almaya ve böle beklemeye devam ediyosn
ya daha karar veremedim arakdaşlar lütfen bişiler söylesin tam böyle ama
Arkadaşım bana hdmi esata gibi girişler lazım dersen VA modelini al derim ben
Yok eğer oyun oynayacağım dersen SN deki ekran kartı nvidia olduğu için ve piyasadaki çoğu oyun nvidia oyun programına dahil olduğu için oyunlardan daha fazla performans alırsın.
VA modelinde 4gb ram 320 gb hdd var SN modelinde 2 gb ram ve 250 gb hdd var bence sn modeli daha iyi onu alırsın artan paraya da ram alırsın ondan kalanada ailene restoranda yemek ısmarlarsın benim fikrim VA modeline o kadar para verilmez.
Son karar senin.
Bende de SN modeli var çok memnunum tavsiye ederim