Diğer takımların arkasında fon resmi varken bizde neden yok? Açıkçası bizdede olmasını isterim ben DH adminlerine ve yetkileri bu konuyla ilgilenseler süper olacak
Sende önce Türkçe yazmayı öğren ondan sonra bana cevap yetiştir.Olması gereken bu.
Ayrıca d yerine c yazdım bu internette olabilecek birşey. C harfi D nin hemen altında olduğu için yanlışlık oldu.Ama kapasite meselesi tabiki herkes herşeyi anlayabilseydi keşke...
Bence böyle güzel. Ama çok isteyen varsa, tercihim simsiyah, harbi , asii bir resim , yüksek çözünürlükte korkutucu birşey olsun
usta bu konu benimde özellike canımı çok sıkıyor kaç kere bunu dile getirdim hatta bunun topiğide var orda bi resim beğendik 3 5 kişi bunu koyun dedik ama dinleyen daha doğrusu kaale alan yok artık uğraşmıycam bende zaten sene sonu hackliycem burayı ana sayfayı beşiktaşın şampiyonluk kupasıyla çektirdiği fotoyu koycam cümle alem görecek
Hakkatten, neden sizde yok merak ettim gerçekten de
sanane
Kardeşim aklında bi problem mi var senin :S
Bu ne biçim bi cevap yaa
Sonrada laf söyledik mi söyledi oluyoruz haa. Ne haliniz varsa görün...
dostum beşiktaşlı arkadaşım biraz sinirli gibi ondan ters cevap verdi. İşin aslı şu biz bu aralar bi tane belirledik kim girdiyse bizim arka plan topiğine bi tane resim üzerinde yoğunlaştık ama bu konuyla ilgilenen olmadığından arka planımız hala boş. Umarım yardımcı olabilmişimdir