Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
D2 YENİ FİRMWARE...(3.57)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> D2 YENİ FİRMWARE...(3.57) Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : KOPARMA GÜLLERİ
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KOPARMA GÜLLERİ

24 Ağustos 2008; 22:19:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar COWON'UN forum sitesinden baktım,birisi DOWNLOAD linki vermiş,D2'NİN 3.57 FİRMWARE sürümünün çıktığı söyleniyor!Gerçi sayfa da yaklaşık 3 aylık ama bakmakta fayda var!Linki vereyim,İNGİLİZCE'DEN anlayan arkadaşlar baksınlar ve bize de yardımcı olsunlar...

iaudiophile.com

***HAYAT SEN NE ÇABUK HARCADIN BENİ...***
Un-ReaL

24 Ağustos 2008; 23:58:48 

Ben 3.57 kullanıyorum,sözlük eklenmiş ve bazı yenilikler var,mesela şarkı silemiyodum,şimdi silebiliyorum.

senefro

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 1:18:22 

sayfa üç aylık demişsin, o fw çıkalı da 3 ay olmuştur heralde, belki daha fazla
çoğunluk onu kullanıyo zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senefro -- 25 Ağustos 2008; 1:16:08 >

iPod Touch 16 GB + Sennheiser cx300 + Sennheiser cx500 + Sennheiser HD202
Canon a720 IS + 4 GB SDHC Card
KAİHL
KOPARMA GÜLLERİ

26 Ağustos 2008; 2:09:57 

quote:

Orjinalden alıntı: NDS

Ben 3.57 kullanıyorum,sözlük eklenmiş ve bazı yenilikler var,mesela şarkı silemiyodum,şimdi silebiliyorum.

Bak arkadaş bahsedilen FW'Yİ kullandığını söylüyor!cowonglobal.com'da en yüksek sürüm 2.57 olarak görünüyor ve biz onu kullanıyoruz;kimde SÖZLÜK var,kim MÜZİK silebiliyor???Demek ki 3.57 çıkmış ve biz ayakta uyuyoruz...

senefro

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 8:10:34 

arkadaşım yazdığım mesajı okumadın mı?
ben de o fw'yi kullanıyorum, d2 kullanan bi çok kişi o fw'yi kullanıyo, o fw yaz başlamadan çıkmıştı...

KAİHL
KOPARMA GÜLLERİ

26 Ağustos 2008; 12:18:25 

GüZEL KARDEŞİM,bende 2.57'yi kullanıyorum ama SÖZLÜK falan yok;bu arkadaş kullandığını söylüyor;peki bu nasıl oluyor???

Un-ReaL

26 Ağustos 2008; 12:25:08 

Kendi sitesinde yok doğru,ben de 2.57 kullanıyodum araştırdım buldum 3.57 yi yükledim.kendi sitesinde niye yok bilmiyorum.

senefro

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 12:36:31 

quote:

Orjinalden alıntı: KOPARMA GÜLLERİ

GüZEL KARDEŞİM,bende 2.57'yi kullanıyorum ama SÖZLÜK falan yok;bu arkadaş kullandığını söylüyor;peki bu nasıl oluyor???

arkadaşım benim yazdıklarımı okumadan mı yorum yapıyosun?

BEN 3 AYDIR FW 3.57'Yİ KULLANIYORUM.
İÇİNDE SÖZLÜK DE VAR
HALA NEYE NASIL OLUYO DİYOSUN ANLAMIYORUM
ADAMLAR YAPMIŞLAR OLUYO İŞTE...

KAİHL
electrogod

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Ağustos 2008; 13:03:26 

muhabbet komedi olmuş yalnız

firmware 2 serisi global, 3 serisi ise kore ye aittir.

örneğin 2.57 ile 3.57 aynı anda çıkar biri global sitede yayınlanır diğeri kore sitesinde yayınlanır. d2 yi takip edenlerin % 95 i kore sitesindeki 3.57 yi indirir ve kullanmaya başlar çünkü özellik olarak daha gelişmiştir. (sözlük flash ui vesaire)

Senefro'nunda anlatmak istediği bu ama resmen can çekişmiş

şimdi yakında global sitede tahminen 2.58 çıkacak o zaman anlayın ki kore sitesinde 3.58 çıkmış olacak.

d2 forumunu okumak lazım arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 26 Ağustos 2008; 13:17:25 >

electrogod

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Ağustos 2008; 13:18:22 

eklemeler yapayım...

d2 nin en iyi modelleri korededir. digital tv yayını izleme falan filan. ayrıca yeni üretilen d2 ler nerdeyse 10 mb ta kadar flash çalıştırabiliyor.

bu adamlar öncelikle herkesin kullanabileceği bir firmware yapıyorlar ve özellikleri asgari tutuyorlar. (2.**)bunu global sitede yayınlıyorlar ve dünyadaki bütün d2 ler sorunsuzca çalıştırıyor. Sonra daha iyi özellikte ki d2 ler için korede 3.** yayınlıyorlar. Bizim d2 ler bunu çalıştırabildiği için biz bunu kullanıyoruz. dab lar için 1.** dap versiyonlarını , digital tv li versiyonları için 4.** firmware larını çıkartıyorlar. yani aslında 4 tane firmware aynı anda çıkıyor hemen hemen.

1.57 dab 2.57 3.57 4.57 drm

senefro

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 13:19:55 

eywallah kardeş

KAİHL
electrogod

26 Ağustos 2008; 13:23:34 

quote:

Orjinalden alıntı: senefro

eywallah kardeş

heryere yetişmeye çalışıyon yaşlancan vallaha kardeş

Bu arada itouch a geçmeyi düşünüyomuşsun ama seninde dediğin dibi archos gen 6 çok sağlam geliyor gibi bence ayrıntılar tam belli olana kadar bekle derim dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 26 Ağustos 2008; 14:05:43 >

KOPARMA GÜLLERİ

26 Ağustos 2008; 23:25:05 

KARDEŞLER şimdi anlaşıldı,ben cowonglobal.com'dan indirdiğim için 2.57'yi EN SON SÜRÜM olarak biliyordum!En kısa zamanda 3.57'yi yükleyeceğim,SAĞOLASINIZ...

thefurious67

28 Ağustos 2008; 18:19:26 

ya arkadaslar ben bu 3.57 firmwire iaudiophile.com dan indirdim kurdum ama sozluk acılmıyor giriş yapılamadı diyor neden herkeste bole mi oluyor.ürünü hepsiburada.com. bide benim mp3te ses ayarında 35 ten. 34 e inerken pıt diye bi ses geliyor sanki 0.1 saniyelik bi duraklama olur aynı 41 den 40 inerkendeoluryor. bu sorun firmwire den mi kaynaklanıyor daha once yasayan veya suandada yasayan varmi? bana bi yardim etseniz ben mi kuruntu yapıyorum yaaaa .

Cowon D2 2Gb Siyah - Kingston 8Gb Class6 SDHC - Sennheiser CX-300 - Yakındada Sennheiser CX-500
electrogod

28 Ağustos 2008; 19:54:46 

dostum o ses olayı donanımdan kaynaklanıyor herkeste olan durum. firmware ile alakası yok.

sözlük için ise geçmiş sayfalarda linkler vermişlerdi ordan veri kaynaklarını indirip d2 ye atman gerekiyor.

thefurious67

28 Ağustos 2008; 20:49:54 

bana biraz rahtsız edici geldi herkeste var yani bu ses olayı?benim d2 le alaksı yok?

Cowon D2 2Gb Siyah - Kingston 8Gb Class6 SDHC - Sennheiser CX-300 - Yakındada Sennheiser CX-500
electrogod