Arkadaşlar COWON'UN forum sitesinden baktım,birisi DOWNLOAD linki vermiş,D2'NİN 3.57 FİRMWARE sürümünün çıktığı söyleniyor!Gerçi sayfa da yaklaşık 3 aylık ama bakmakta fayda var!Linki vereyim,İNGİLİZCE'DEN anlayan arkadaşlar baksınlar ve bize de yardımcı olsunlar...
Ben 3.57 kullanıyorum,sözlük eklenmiş ve bazı yenilikler var,mesela şarkı silemiyodum,şimdi silebiliyorum.
Bak arkadaş bahsedilen FW'Yİ kullandığını söylüyor!cowonglobal.com'da en yüksek sürüm 2.57 olarak görünüyor ve biz onu kullanıyoruz;kimde SÖZLÜK var,kim MÜZİK silebiliyor???Demek ki 3.57 çıkmış ve biz ayakta uyuyoruz...
firmware 2 serisi global, 3 serisi ise kore ye aittir.
örneğin 2.57 ile 3.57 aynı anda çıkar biri global sitede yayınlanır diğeri kore sitesinde yayınlanır. d2 yi takip edenlerin % 95 i kore sitesindeki 3.57 yi indirir ve kullanmaya başlar çünkü özellik olarak daha gelişmiştir. (sözlük flash ui vesaire)
Senefro'nunda anlatmak istediği bu ama resmen can çekişmiş
şimdi yakında global sitede tahminen 2.58 çıkacak o zaman anlayın ki kore sitesinde 3.58 çıkmış olacak.
d2 forumunu okumak lazım arkadaşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 26 Ağustos 2008; 13:17:25 >
d2 nin en iyi modelleri korededir. digital tv yayını izleme falan filan. ayrıca yeni üretilen d2 ler nerdeyse 10 mb ta kadar flash çalıştırabiliyor.
bu adamlar öncelikle herkesin kullanabileceği bir firmware yapıyorlar ve özellikleri asgari tutuyorlar. (2.**)bunu global sitede yayınlıyorlar ve dünyadaki bütün d2 ler sorunsuzca çalıştırıyor. Sonra daha iyi özellikte ki d2 ler için korede 3.** yayınlıyorlar. Bizim d2 ler bunu çalıştırabildiği için biz bunu kullanıyoruz. dab lar için 1.** dap versiyonlarını , digital tv li versiyonları için 4.** firmware larını çıkartıyorlar. yani aslında 4 tane firmware aynı anda çıkıyor hemen hemen.
heryere yetişmeye çalışıyon yaşlancan vallaha kardeş
Bu arada itouch a geçmeyi düşünüyomuşsun ama seninde dediğin dibi archos gen 6 çok sağlam geliyor gibi bence ayrıntılar tam belli olana kadar bekle derim dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 26 Ağustos 2008; 14:05:43 >
KARDEŞLER şimdi anlaşıldı,ben cowonglobal.com'dan indirdiğim için 2.57'yi EN SON SÜRÜM olarak biliyordum!En kısa zamanda 3.57'yi yükleyeceğim,SAĞOLASINIZ...
ya arkadaslar ben bu 3.57 firmwire iaudiophile.com dan indirdim kurdum ama sozluk acılmıyor giriş yapılamadı diyor neden herkeste bole mi oluyor.ürünü hepsiburada.com. bide benim mp3te ses ayarında 35 ten. 34 e inerken pıt diye bi ses geliyor sanki 0.1 saniyelik bi duraklama olur aynı 41 den 40 inerkendeoluryor. bu sorun firmwire den mi kaynaklanıyor daha once yasayan veya suandada yasayan varmi? bana bi yardim etseniz ben mi kuruntu yapıyorum yaaaa .