Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
yardım: national ya da discovery, d smart da ingilizce mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> yardım: national ya da discovery, d smart da ingilizce mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pyazar

24 Ağustos 2008; 22:16:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara baştan, bide sondan teşekkür ederim; konuya geçeyim:
Arkadaşlar her ay para vermek istemediğimden kablo düşünmüyorum, national ya da discovery kanallarının d-smart da ücretsiz olduğu forumlarda yazılmış ama apartmana uydu sistemini takan şahıs ingilizce olduğunu söyledi. Doğru mudur? D-smart ta ikisinin türkçe hali varsa hiç düşşünmüyecem d-smart alcam.
Eğer ingilizce iseler 150-200 e kadar(d-smart olmayan) ne alabilirim? Lcd ye bağlanabilsin, çok kolay güncellenebilsin-umarım bu şifreli kanalları kırabilmek demek-, kanal geçişi hızlı olsun, pek sıkıntı çıkartmasın istiyorum, paralı kanallarla ilgilenmiyorum pek, durum böle...
Derseniz ki yahu bir sürü tavsiye var diğer sayfalarda neden bakmıyorsun şunu derim. Etrafta bir NEXT 2000 CIS SUPER PLUS UYDU ALICISI tavsiye edilmiş bir de dreambox. Hayatta ne zaman aykırı seçim yaptımsa başım yandı. Dreambox kullanan insan tanımadım hiç. bi de özelliklerini okuyunca pek bişii anlamıyorum örneğin NEXT 2000 CIS SUPER PLUS la NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS USB GİRİŞLİ arasındaki fark ne - ıvır zıvır diil ama gerçek fiili fark ne? Atıyorum bununla şunu yapabilirsin ama şunu yapamazsın gibi mesela NEXT YE-2000 FTA USB GİRİŞLİ KARTSIZ ın farkı gerçekten sadece paralı yayın izleyememek mi? Öyle ya usb varmış demek şifre kırılır ee o zaman benim işimi görür gibi
En son dreambox dm500s tavsiyeleri de var yahu bunu kullanan var mı? servisi filan var mı sonra baş ağrıtır mı?
Eğer derseniz ki atıyorum 250tl ye ultra mükemmel şu var kullanıyorum- yada kullanan tanıyorum onu al ona da eywallah derim. bugün yarın karar vermeliyim. Yardımcı olacaklara sonsuz teşekkürler....

What a life thus without you!!!
Hekim18

25 Ağustos 2008; 0:25:54 

d-smartta galiba dil deiştirme seçeneği de var :D

DH ÇEVİRİ & DİL ÖĞRETİMİ KULÜBÜ – ÇEVİRİ & DİL DESTEĞİ İÇİN TIKLAYIN
aziz0571

26 Ağustos 2008; 7:53:40 

quote:

Orjinalden alıntı: pyazar

Yardımcı olabilecek arkadaşlara baştan, bide sondan teşekkür ederim; konuya geçeyim:
Arkadaşlar her ay para vermek istemediğimden kablo düşünmüyorum, national ya da discovery kanallarının d-smart da ücretsiz olduğu forumlarda yazılmış ama apartmana uydu sistemini takan şahıs ingilizce olduğunu söyledi. Doğru mudur? D-smart ta ikisinin türkçe hali varsa hiç düşşünmüyecem d-smart alcam.
Eğer ingilizce iseler 150-200 e kadar(d-smart olmayan) ne alabilirim? Lcd ye bağlanabilsin, çok kolay güncellenebilsin-umarım bu şifreli kanalları kırabilmek demek-, kanal geçişi hızlı olsun, pek sıkıntı çıkartmasın istiyorum, paralı kanallarla ilgilenmiyorum pek, durum böle...
Derseniz ki yahu bir sürü tavsiye var diğer sayfalarda neden bakmıyorsun şunu derim. Etrafta bir NEXT 2000 CIS SUPER PLUS UYDU ALICISI tavsiye edilmiş bir de dreambox. Hayatta ne zaman aykırı seçim yaptımsa başım yandı. Dreambox kullanan insan tanımadım hiç. bi de özelliklerini okuyunca pek bişii anlamıyorum örneğin NEXT 2000 CIS SUPER PLUS la NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS USB GİRİŞLİ arasındaki fark ne - ıvır zıvır diil ama gerçek fiili fark ne? Atıyorum bununla şunu yapabilirsin ama şunu yapamazsın gibi mesela NEXT YE-2000 FTA USB GİRİŞLİ KARTSIZ ın farkı gerçekten sadece paralı yayın izleyememek mi? Öyle ya usb varmış demek şifre kırılır ee o zaman benim işimi görür gibi
En son dreambox dm500s tavsiyeleri de var yahu bunu kullanan var mı? servisi filan var mı sonra baş ağrıtır mı?
Eğer derseniz ki atıyorum 250tl ye ultra mükemmel şu var kullanıyorum- yada kullanan tanıyorum onu al ona da eywallah derim. bugün yarın karar vermeliyim. Yardımcı olacaklara sonsuz teşekkürler....

national kanalı dsmartta yok kim var derse yalan söylemiştir.discovery ch dsmartta var ve türkçe.
NEXT 2000 CIS SUPER PLUS usb UYDU ALICISI ile NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS USB GİRİŞLİ tek fark cıs olanda modül girişi var cx modelinde modül girişi yok.tek fark budur başkada bir fark yok.biri ne çözerse diğeride okanalın şifresini çüzer.aslında NEXT YE-2000 FTA USB GİRİŞLİ KARTSIZ da aynı cıs ve cx ne çüzerse oda çözer.cx e göre fark smartkart giriş yeri yok.ha illa national geo, ya da discovery istiyorum dersen hotbird çanağında polsat paketi var discovery ch,discovery world, discovery since var ama hepsi polonyaca.ama thor uydusunda mesela hem discovery chlar var hem national geo,national geo wild var animal var travel var var oğlu var ve ingilizce dil seçenekleri var bir iki tanede sadece macarca dilseceneği tek var.ben ankaran 90 cm ile izliyorum diji tv yi diğer başka kanallarda var link veriyorum incele.http://www.flysat.com/digitv.php

Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E -
|Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB-
WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
fuatturkrap

26 Ağustos 2008; 10:27:25 

National Geographic Dsmart'ta yok. Kablo ve Digiturk'te var...

Discovery Channel Dsmart'ta, Türkçe...

Discovery'nin diğer kanalları: Science, Travel &Living ve World Dsmart'ta ama tamamen Türkçe diyemem. Çok fazla izlemedim dsmart'ı ancak bu kanalları açtığımda yayın Türkçe değildi ve dil seçeneklerinden değiştirilmiyordu. Belki gün içinde belirli saatlerde değişiyordur...

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten;
ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten.
İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci.
Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci...
-çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
fıratbozkurt

30 Ağustos 2008; 9:20:11 

discovery channel digiturk'te yok, national geographic d-smart'ta yok. uyduda ikisi de şifreli.

sonuç olarak: national geographic ve discovery channel'ı türkçe izleyebileceğin tek platform; KABLO TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratbozkurt -- 30 Ağustos 2008; 9:20:58 >

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2008; 9:54:48 

bide her ay para vermek istemedigini yazmişssin ama Dsmart'ta ücretsiz deil ki arkadasim

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
fıratbozkurt

30 Ağustos 2008; 16:47:15 

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

bide her ay para vermek istemedigini yazmişssin ama Dsmart'ta ücretsiz deil ki arkadasim

doğru. kablo tv reklamı yapıyorum sanmayın ama sadece örnek için;
dsmart uyumlu uydu alıcısı yaklaşık 320-350 ytl arası desek, o parayla ayda 7 ytl'den yaklaşık 4 yıllık kablo tv parasını tek seferde ödemiş oluyosun.

4 yıl=48 ay, aylık 7 YTL'den 48*7=336 YTL ediyo. senin isteğin ulusal kanallar dışında sadece bu iki belgesel kanalıysa hesap ortada

DarkneSS_Lord

30 Ağustos 2008; 18:13:27 

Ah şu kablolu Tv bi Bayrampaşa' ya gelmedi her yerde var yav.

I Love You Harry Kewell..
aziz0571

31 Ağustos 2008; 10:22:54 

national kanalı dsmartta yok kim var derse yalan söylemiştir.discovery ch dsmartta var ve türkçe.
NEXT 2000 CIS SUPER PLUS usb UYDU ALICISI ile NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS USB GİRİŞLİ tek fark cıs olanda modül girişi var cx modelinde modül girişi yok.tek fark budur başkada bir fark yok.biri ne çözerse diğeride okanalın şifresini çüzer.aslında NEXT YE-2000 FTA USB GİRİŞLİ KARTSIZ da aynı cıs ve cx ne çüzerse oda çözer.cx e göre fark smartkart giriş yeri yok.ha illa national geo, ya da discovery istiyorum dersen hotbird çanağında polsat paketi var discovery ch,discovery world, discovery since var ama hepsi polonyaca.ama thor uydusunda mesela hem discovery chlar var hem national geo,national geo wild var animal var travel var var oğlu var ve ingilizce dil seçenekleri var bir iki tanede sadece macarca dilseceneği tek var.ben ankaran 90 cm ile izliyorum diji tv yi diğer başka kanallarda var link veriyorum incele.http://www.flysat.com/digitv.php
[/quote]

benim mesajdan farklı mesaj yok yani hepsi aynı şeyi söylüyor.

Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E -
|Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB-
WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> yardım: national ya da discovery, d smart da ingilizce mi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar