Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DELL 2408WFP VE KONT BİLEŞİM GURUBU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> DELL 2408WFP VE KONT BİLEŞİM GURUBU Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
geronimo65

24 Ağustos 2008; 21:56:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar uzun araştırmaların sonunda bu 2408 DELL lcd yi almaya karar verdim en hesaplısıda eren bilgisayardı eren bilgisayarı aradıgımda bana stoklarda olmadıgını lcd yi 6 ve ya 8 haftada getirebileceklerini söylediler bende siparişi verdim bundan sonra yaşadıklarımı aynen yazıyorum en gec 8 haftada gelecek ürün 11 haftada eve geldi bu gecikmeden dolayı eren bilgisayarı suçlamıyorum yurt dışından siparişle geldigi icin normal karşıladım arada distribitör var soruna gelince panel düz olması gerekirken saga dogru 1 santim egik duruyor kimse yurt dışı fiyatının 2 ki katı para verdigi lcd nin egik durmasını istemez herhalde sorunu eren bilg bildirdim lcd yi ya kendilerine yada en yakın bayi aracılıgıyla kont bilg göndermemi istediler lcd yi konta gönderdim kont bilg getirdigi ürüne önce sahiplenmedi eren bilg devreye girince sahiplendiler herhalde ürünün sistemlerine kaydetmeden eren bilg gönderdiler neyse kayıt sorunu halloldu lcd bir haftadır kontda bakalım ne söyleyecekler ya ayak degişecek ya panel yada komple degişecek belkide tamir olacak şimdi degişmesi durumunda stoklarında yoksa ben yine en az 4 yada 6 hafta beklicem lcd yi 1 hafta bile kullanamadım ve bunları yaşadım kont bilg ne zaman cevap verecek sorun giderilecekmi merakla bekliyorum kont bilgisayara güvenebilirmiyim saygılarımla

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo65 -- 28 Ağustos 2008; 22:46:17 >

core2 duo 6600 gıgabyte 965 dQ6 ati 4870 kingston hyprex 2x1 800 mhz kıngston power silverston 750 seagate sata2 320 7200.10 NCQ 16mb h600 aopen
rabbitweed

25 Ağustos 2008; 7:16:27 

monitorlerin kralini almissin da boyle seyler olmamliydi.
gule gule eskit :)

Asus rampage,e8500@4.5ghz 1.38V,4x1gb ddr2 1000 cellshock(ddr1000 4-4-4-3 2.3V),gecube 4870x2(820/1060),3xraid0,hp w2207h,tagan 700w bz,razer tarantula&lachesis&steelseries 5h v2 ve tt xaser VI gumus.
PSN=Jincx
sejder

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 21:07:52 

Bende aynı monitörden almayı düşünüoyorumda ne kadara mal oldu ayrıcada W2408WFP-HC ve W2408WFP diye iki model var piyasada hangisini aldın acaba? Direkt Kont'tan alma şansımız var mı?

Drives me Crazy
helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 21:11:08 

Sen eren bilgisayara çat bence sen onlardan almışsın ürünü onlar ne halt ediyorlarsa etsinler , böyle bir durumda insan kafayı yer sabrına hayran oldum doğrusu panel nasıl yamuk olur yepyeni monitörde direk değişim yapılmalı en kısa zamanda !!!

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
geronimo65

26 Ağustos 2008; 22:10:51 

sorun haloldu arkadaslar kontla görüştüm lcd nin ayagında panelin baglı oldugu noktada panelin tersyönede 2 santim dönebilecek şekilde ayarlanması gerekiyormuş o ayarı yapmışlar bana geldiginde ters yöne dönmedigi gibi saga dogru 1 santim egik duruyordu şimdi kont bilg olması gereken ayarı yapmışlar bu gün kargoya vereceklerini söylediler yarın İNŞAALLAH başka bi aksilik olmassa kullanmaya başlayacagım teşekkürler kont bilg sejder 2408wfp nin hc olanı yok ben almadan önce cok araştırdım ve karşılaşmadım 2407 de var ben bu 2408wfp eren bilg aldım orda daha hesaplıydı http://www.erenbilgiislem.com/index.php?menu=100&kategori=81 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2408wfp?c=tr&l=tr&s=bsd

core2 duo 6600 gıgabyte 965 dQ6 ati 4870 kingston hyprex 2x1 800 mhz kıngston power silverston 750 seagate sata2 320 7200.10 NCQ 16mb h600 aopen
zoozfire

26 Ağustos 2008; 23:11:13 

Bende ne zamandır bu monitorun peşindeyim ama 1-1.5 ay bekleyem diye hep erteledim aylar geçti.Hayırlı olsun deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim...
sejder

Sisteme Gözat

27 Ağustos 2008; 7:50:38 

Zoozfire bende almayı düşünüyorum ama 1-1,5ay beklemeyi gözüme kestiremiyorum adamların ellerinde yok mu acaba sen hiç bir yerle konuştun mu?

Drives me Crazy
zoozfire

27 Ağustos 2008; 14:26:13 

quote:

Orjinalden alıntı: sejder

Zoozfire bende almayı düşünüyorum ama 1-1,5ay beklemeyi gözüme kestiremiyorum adamların ellerinde yok mu acaba sen hiç bir yerle konuştun mu?

Bende eren bilişim ile konuşmuştum 1-1.5 ay demişlerdi diğer dell bayileride aynı süreyi verdiler. ama verdikleri fiyat eren bilişim e göre korkunçtu 1400 dolar+ Kdv; erende ise kdv dahil 1100 dolar civarıda idi.Ama fiyat alırken yada sipariş verecekseniz şuna dikkat edin birde, dell e248 wfp var düşük modeli karıştırmasınlar sakın....

Bizimki budur, http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2408wfp?c=tr&l=tr&s=bsd
sejder

Sisteme Gözat

27 Ağustos 2008; 19:35:53 

Geronimo65 ;

Ölü pixel kontrolünü nasıl yaptırdın acaba. Adamlar zaten bir tane ürün getiriyor ölü ğixel çıksaydı al sana 1,5 ay daha bekleme.

Drives me Crazy
geronimo65

27 Ağustos 2008; 22:26:27 

quote:

Orjinalden alıntı: sejder

Geronimo65 ;

Ölü pixel kontrolünü nasıl yaptırdın acaba. Adamlar zaten bir tane ürün getiriyor ölü ğixel çıksaydı al sana 1,5 ay daha bekleme.

eren ölü piksel garantisi vermedi gelir gelmez test ettim ölü piksel yok şükür

Des@latoR

Sisteme Gözat

27 Ağustos 2008; 22:36:52 

Şu monitörün TR ye getirilmemesi tam bir saçmalık.Yapılan tüm incelemelerde hep liste başı bir monitor bu.

"Öldürdükçe bu devam edicek onu sen yarattın sen yok edebilirsin bir parçan değil sadece senin kinin nefretin sadece ışığa koş boş ver öldürmeyi" Prince of Percia The two Thrones
ramazanyurt

28 Ağustos 2008; 0:25:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Des@latoR

Şu monitörün TR ye getirilmemesi tam bir saçmalık.Yapılan tüm incelemelerde hep liste başı bir monitor bu.

bu testlerin linkleri var mı?

Satılık Rapid Hesapları

Samsung T260HD / Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Seagate ST3500320AS 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
c0ss

28 Ağustos 2008; 1:15:57 

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50639

Senin monitörün yanından gecemez belki ama bende bunu almayı düşünüyorum DELL nasıl bir markadır hiçbir fikrim yok ne dersiniz ?

Vidayı Seven Ucundakine Katlanır![V.S.U.K]

quentin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Ağustos 2008; 10:16:02 

gerçekten cok guzel monitor yaşattıklarını sana unutturacak emin ol

Dell XPS M1330 (PRODUCT) RED
Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i
sejder

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2008; 19:44:51 

Biraz daha para biriktirip almak lazım Bu mönitörü ancak şöyle ölü pixel kontrolü falan olsa güzel olurdu ama yapacak bir şey yok . Bu bekleme süresi içerisinde belki 2409 falan çıkar.

Drives me Crazy
4L1

1 Eylül 2008; 1:51:57 

Kardeş Direk Kont a söle sana yerine samsung t260 versinler veya t260 hd getiriolarsa ondan bırak o monitörü hazır kont u buldun samsung un distiribütörü o

quote:

Orjinalden alıntı: geronimo65

arkadaşlar uzun araştırmaların sonunda bu 2408 DELL lcd yi almaya karar verdim en hesaplısıda eren bilgisayardı eren bilgisayarı aradıgımda bana stoklarda olmadıgını lcd yi 6 ve ya 8 haftada getirebileceklerini söylediler bende siparişi verdim bundan sonra yaşadıklarımı aynen yazıyorum en gec 8 haftada gelecek ürün 11 haftada eve geldi bu gecikmeden dolayı eren bilgisayarı suçlamıyorum yurt dışından sipariş