Selam arkadaşlar.Bu bölümdeki ilk konum ortalama 1500 ytl civarı(biraz daha ucuz da olabilir ama daha pahalı olmasa iyi olur ) önerebileceğiniz 14' notebook var mı ? hem okurken proje,tasarım vb işlerde,hem film ve oyun için kullanmayı düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler
hocam ben şunu düşündüm. 1200 ytl civarı,14 inç ekranı var. senin verdiğin linktekiyle aynı ekran kartı ve hard diski var. ancak 600 gr kadar daha hafif. görebildiğim belirgin tek fark senin önerdiğinin c2d 2.2 olması,bahsettiğim notebook ise 2.0 ..
hocam ben şunu düşündüm. 1200 ytl civarı,14 inç ekranı var. senin verdiğin linktekiyle aynı ekran kartı ve hard diski var. ancak 600 gr kadar daha hafif. görebildiğim belirgin tek fark senin önerdiğinin c2d 2.2 olması,bahsettiğim notebook ise 2.0 ..
İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400 İşlemci RAM: 3 GB DDR2 800 MHZ Ram (Max 4 GB) HDD: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer EKRAN KARTI: ATI Radeon HD 3470 Max 1530 MB Ekran Kartı EKRAN INC: 16.4 inch WXGA++ display (1600x900) with X-Brite™-Eco technology (santa rose'dan %30 daha hızlı) 1500 ün az üzerinde bi rakam ama fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum 1660 ytl http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FW11E-3-GB-NOTEBOOK,5345.html
değerli arkadaşlar ib de o bahsettiğin bilgisayar da dahil olmaz üzere piyasaya göre uygun olan hiçbir ürün yok. telefon edin öğrenin.ben de aynısından alacaktım hevesle aradım.meğer fw11e biteli ne kadar olmuş, fw139 olsun madem dedim o da bitti dediler ama şu var elimizde diyerek başka bir ürüne yönlendiriyorlar...velhasıl başka kapıya gideceğiz usata
özellikler çok iyi ancak 16.4 çok büyük benim için,baya da ağır .. ben 13-14 arası düşünüyorum,ağırlık olarak da max. 2.5 kg.
Bende tam ağırlıktan bahsedecektim. arkadaşım stok durumunu bilemiyorum ama ağırlığı 2.9 kg (2,5kg arasında pek bi fark yok gibi) olarak belirtilmiş. bu sıradan 15,4" ler in ortalama ağırlıkları. Birde diğer aparatları ekleyince (Şarj aleti, çanta vs) sony'nin diğerlerinden daha hafif durumda olacağını düşünüyorum. Benim şu an kullandığım Vaio 13,3 ... Aslında 14" daha çok beğeniyorum. Ama 16,4 te çözünürlük birden 1600*900 gibi bir rakama ulaşınca durum değişiyor. Neyse benimki sadece bir öneri zaten..