Arkadaşlar SAPPHIRE TOXIC modelin çok bir getirisi olacağını sanmıyorum. HIS ICEQ4 model ise performans olarak çok bir şey getirir mi bilmem ama sıcaklığı kasa dışına üflediği için sessizliği sağlama adına ideal bir çözüm olabilir. Fakat öyle sanıyorum ki HIS ICEQ4 HD4850 ye vereceğimiz para ile ikinci el güzel bir HD4870 alabileceğiz, Türkiye fiyatı tahminimce 360-370 lira olabilir.
SAPPHIRE TOXIC modelin niye pek bir şey getireceğini sanmıyorum dedim? Çünkü şu sitede yayınlanan test sonuçları doğru ise TOXIC almanın performans açısından hiç bir artısı yok. http://www.overclockersclub.com/reviews/toxic_hd4850/7.htm Bu sitedeki testte SAPPHIRE HD4850 TOXIC standart olarak 675/2000 iken sonuna kadar OC yapılmış ve 731/2400 mhz hızlara çıkılmış. Ancak performansa bakarsanız sadece 1 ya da 2 FPS hız artmış. Ben zaten evveli hafta elden çıkardığım referans tasarım SAPPHIRE HD4850 ile 675 olmasa da 660/2050 hızlarda stabil oyun oynayabiliyordum. Bu üstteki linkteki testler doğru ise ne diye TOXIC modele fazla para verelim ki. Sadece sıcaklığı düşürür, gürültü deseniz referans tasarım soğutucular zaten çok ses yapmıyor.
Bu Karta 220 Dolardan Fazlası Çok Çünkü Alternatifleri 9800gtx + Lar var Onlarda Yakında 210 Dolar Civarına Düşecek Heryere Gelmeye Başladığı Zaman.Kartın Refarans Tasarımı 180$ Fakat Cok Isınma Şikayeti Var Kartta Bir Zararı Olmasada Özellikle Kasa İçi Sıcaklığı Cok Arttırıyor.
son zamanlarda gördügüm en şık ve kaliteli tasarıma sahip kart gerçekten albenisi var ama performansa gelince kestirmek zor iki modeli standart saat hızlarıyla geliyor degilmi ama hız aşırtma yapmak isteyenler için hem görseli güzel hemde ekstradan sogutucuya para vermezler
Başarılı bir nefis denetlemesi ancak, insanın -sonucu ne olursa olsun- kendi kendisine karşı tam anlamıyla samimi (dürüst) olması ve hareketlerini nefis denetlemesi mahkemesinin huzuruna asla nefsaniyetin etkisi altında kalarak eğip bükmeden, dosdoğru, olduğu gibi çıkarması ile mümkün olabilir.”
Arkadaşlar SAPPHIRE TOXIC modelin çok bir getirisi olacağını sanmıyorum. HIS ICEQ4 model ise performans olarak çok bir şey getirir mi bilmem ama sıcaklığı kasa dışına üflediği için sessizliği sağlama adına ideal bir çözüm olabilir. Fakat öyle sanıyorum ki HIS ICEQ4 HD4850 ye vereceğimiz para ile ikinci el güzel bir HD4870 alabileceğiz, Türkiye fiyatı tahminimce 360-370 lira olabilir.
SAPPHIRE TOXIC modelin niye pek bir şey getireceğini sanmıyorum dedim? Çünkü şu sitede yayınlanan test sonuçları doğru ise TOXIC almanın performans açısından hiç bir artısı yok. http://www.overclockersclub.com/reviews/toxic_hd4850/7.htm Bu sitedeki testte SAPPHIRE HD4850 TOXIC standart olarak 675/2000 iken sonuna kadar OC yapılmış ve 731/2400 mhz hızlara çıkılmış. Ancak performansa bakarsanız sadece 1 ya da 2 FPS hız artmış. Ben zaten evveli hafta elden çıkardığım referans tasarım SAPPHIRE HD4850 ile 675 olmasa da 660/2050 hızlarda stabil oyun oynayabiliyordum. Bu üstteki linkteki testler doğru ise ne diye TOXIC modele fazla para verelim ki. Sadece sıcaklığı düşürür, gürültü deseniz referans tasarım soğutucular zaten çok ses yapmıyor.
referans tasarm 4850 i neden elden çıkardğını öğrenebilrmym bnde düşünüorm almayıda
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!