Arkadaşlar, bugün nette gezerken sanırım virüs yada spy bulaştı. Virüs programı kullanmıyordum. Ki zararlı sitelere girmiyor, dosya alırken de dikkat ediyordum. Ne oldu bilmyorum...
Şuan masaüstünde bi tane resim koydu!.. Warning, error, virüs, spy vb tarzı şeyler yazıyor. Masaüstündeki resmi değiştirmeme izin vermio. Görüntü özelliklerinde değişiklik yapmama izin vermiyo bazı yerlerinde.. Nod32 ile tarattım işe yaramadı. Sistem geri yüklemeyi kapatmış kendisi.. Bazen internet sayfalarının üstünde reklam penceresi gibi bişi açıo; ama boş.. Yani internet sayfası 3 cm aşağıdan başlıo, yukarısında ise bir boşluk var. Ve netin ekran ayarları değişmiş... Sayfalar bozuk çıkıo sağda solda.. Netten birşey indirmeme de izin vermio. Herhangi bir dosya indirmeye çalışıyorum;(Virüs pro yada spy pro) ama kendisi 10 KB civarında yalandan bi dosya indirio onuda açmıo..
Yardımcı olur musunuz..?
Kırtasiye tipi yapıştırıcı olup, bir ara büyük bi pazar bulmuştur. Kapağını açık bırakırsanız uçar. Resim - el işi derslerinde bolca kullanılır. Ele sürüp daha sonra onları sökmeye çalışmak, güzel bir uğraştır. Ayrıca, kapağının kenarında tortular oluşur, onları da ağızda gevelemek eğlencelidir.