Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bilgisayar da sorun sorun üstüne!.. Lütfen bi bakın...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Bilgisayar da sorun sorun üstüne!.. Lütfen bi bakın... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uhu404

24 Ağustos 2008; 21:43:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar, bugün nette gezerken sanırım virüs yada spy bulaştı. Virüs programı kullanmıyordum. Ki zararlı sitelere girmiyor, dosya alırken de dikkat ediyordum. Ne oldu bilmyorum...

Şuan masaüstünde bi tane resim koydu!.. Warning, error, virüs, spy vb tarzı şeyler yazıyor. Masaüstündeki resmi değiştirmeme izin vermio. Görüntü özelliklerinde değişiklik yapmama izin vermiyo bazı yerlerinde.. Nod32 ile tarattım işe yaramadı. Sistem geri yüklemeyi kapatmış kendisi.. Bazen internet sayfalarının üstünde reklam penceresi gibi bişi açıo; ama boş.. Yani internet sayfası 3 cm aşağıdan başlıo, yukarısında ise bir boşluk var. Ve netin ekran ayarları değişmiş... Sayfalar bozuk çıkıo sağda solda.. Netten birşey indirmeme de izin vermio. Herhangi bir dosya indirmeye çalışıyorum;(Virüs pro yada spy pro) ama kendisi 10 KB civarında yalandan bi dosya indirio onuda açmıo..

Yardımcı olur musunuz..?

Kırtasiye tipi yapıştırıcı olup, bir ara büyük bi pazar bulmuştur. Kapağını açık bırakırsanız uçar. Resim - el işi derslerinde bolca kullanılır. Ele sürüp daha sonra onları sökmeye çalışmak, güzel bir uğraştır. Ayrıca, kapağının kenarında tortular oluşur, onları da ağızda gevelemek eğlencelidir.
muratgun

25 Ağustos 2008; 15:50:52 

avasta yükleyip silebilirsin
senden bi porgramı indirip kurmanı mı istio acaba

bide nette şu dosyayı ara bul ve çalıştır klasör seçenekleri fix bunla bi tarat bakalım nolcak

Bozkırda dolaşır çiçek açarım BEN
Böğrüm kanar yanarım BEN
Zincire vurulamam asla
Bulaşana çok pis dalarım BEN
T®_H@©k

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Ağustos 2008; 14:49:31 

avast dene kesınlıkle kullanıyorum hıcbır sorunla karşılaşmadım ve her turlu kötu suteyede gırıyorum yani sorun yok

DH Underground Türkçe Rap Forumu
7 yıllık hort!!!
Cevher Can Fun Club
DH Fight Club
chingachgook

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 14:54:28 

Bu sorun çözüldü arkadaşlar.Konuyu açan arkadaş yanlışlıkla 2 tane açmış.Asıl konu başlığı şurası...
http://forum.donanimhaber.com/m_25902315/tm.htm

Bu da kişinin kendisinin bulmuş olduğu çözüm..
quote:

Sorun çözüldü arkadaşlar!.. Antivirüs XP 2008 adında bir virüsmüş bendeki... Malwarebyte's Anti-Malware programı ile tarattım ve sorun giderildi.

Başka cevap yazmayalım...

En İyi Şifreleme Programı (Her şeyi Şifreler)@@PC SECURITY@@
Klasörlere Arka Plan Resmi Koymak (Resimli Anlatım)
@@@TuneUp 2007 6.0.1255 İle Windows Açılışını Değiştirmek
200 e yakın Radyoyu Barındıran Güzel Bir Radyo Programı (Ücretsiz)
@@Firefox da Açılış Sayfasını Birden Fazla Yapın.(Resimli Anlatım)@@
@@@ Firefox da Müthiş Canlı Futbol Skorları Eklentisi!!!@@@
@@ÜCRETSİZ Online TV Programları "ALL IN ONE" 8 i Bir Arada by chingachgook@@@
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Bilgisayar da sorun sorun üstüne!.. Lütfen bi bakın... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: McAfee Standı
McAfee bizleri ev kullanıcılarına yönelik ürettiği pratik çözümler hakkında bilgilendiriyor.
Cebit 2008: Neticaret Standı
E-Çözüm'ün standında internet üzerinde ticaret yapmak isteyenlere özel olarak geliştirdikleri; NeTicaret adlı ürünleri ile ilgili bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar