Yeni format attım az önce ama durum değişmedi. Hangi virüs programı çözüm getirir. Kaspersky kurdum çalışmadı bile, Avast çalıştırdım şu anda tarıyor ama sonuç yok hala.
Yeni format attım az önce ama durum değişmedi. Hangi virüs programı çözüm getirir. Kaspersky kurdum çalışmadı bile, Avast çalıştırdım şu anda tarıyor ama sonuç yok hala.
windows'un kurulu olduğu disk mi o?
Uzaksın artık bana. Tuzaksın belki de... Bense bir yenilginin başkahramanı olabildim sadece... Şimdi yanıyor içim, seni özlüyorum için için... Niçin diyorum kendime; niçin, niçin dediğimi bilemiyorum... Sensizliği dinliyorum. Sen yankılanıyorsun yüreğimde. Gözlerim göremiyor seni, tenim tenine hasret, sense uzaksın artık belki de tuzaktın...
Herhangi birinin hangisi olduğumun ne önemi var ki? Düçar olmuşum kime ne? Sensizliğe düşerken acılarım yalnızlığımın can dostu olmuş. Düş sendin düşense ben...
konu yanlış yerde ama sanırım sorunun çözülmüş genede
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalrını gizle seçeneğini pasif hale getirip c klasöründeki bütün autorun.inf dosyalarını sil.daha sora başlat-çalıstır-regedit burdaki arama bölümünden bittorrent yazıp arat ve bütün bittorrent anahtarlarını sil.bilgisyarına reset at sorun giderilecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurgokhan -- 24 Ağustos 2008; 21:38:04 >