Şimdi Ara

akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
8.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, özellikle senheiser CX500 ile karşılaştırırsanız neler söylersiniz

     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz


     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz


     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz


     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz


     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz


     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz


     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz


     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 21 Aralık 2008; 23:13:39 >







  • ürünün özellikleri

    system:dynamic

    design: closed-back

    audio bandwith: 12-23.500 Hz

    empedans: 16 ohm

    kablo uzunluğu: 1.15 metre



    benim ilk izlenimlerim oldukça olumlu. iyi ki shure'a o kadar para bayılmamışım. baslar midler tizler oldukça uyumlu, dengeli. ayrıca ses yalıtımı da oldukça başarılı, adaptörler kulağı kesinlikle yormuyor, zorlamıyor.

     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz


     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz



    Fiyatına gelince Mediamarkt'tan 129 liraya aldım. peşin fiyatına 8 taksit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 23 Ağustos 2008; 23:53:23 >




  • biraz da yakın çekim görün istedim. bir mesajda birden fazla resim koyamıyor muyuz

     akg K324P kulaklık hakkındaki görüşleriniz
  • Hocam ben kullanıyorum aktif olarak. Şu bir gerçek cx500'den bass yönünden daha geride bir kulaklık. Ama denge ve ses rengi olarak oldukça iyi diyebilirim. cx300'den çok daha dengeli ve iyi bir sesi var. Özellikle bass'lara yüklendiğin zaman diğer sesleri gölgelemiyor ve arka plandaki detayları oldukça net şekilde ortaya çıkarabiliyor. Gayet iyi seçim...
  • valla baslar beni tatmin etti. önemli olan baslarla tizlerin dengede olması. bunların tıkacı eskidiğinde nerden bulabiliriz, biliyor musun? Mediamarkt'ta dikkat etmedim
  • Müzisyenler tarafından onay almış ender kanal tipi kulaklıklardan doğal sesi önemsiyorsan bu fiyata en iyi seçim.
  • gerçekten doğallık kendisini hissettiriyor. iriver clix 2 de doğal ses düşünülerek hazırlanmış bir alet. ikisi gerçekten oldukça uyumlu oldu.
  • Hocam tıkaç ayarlanırda, benim sana tavsiyem "double flange" dedikleri kulaklık uçlarını kullanman olur. Kullanım olarak daha rahat. Türkiye'de var mıdır bilmiyorum ama ürünün linkini aşağıda verdim.
    http://www.amazon.com/K324P-Black-Double-Flange-Silicone/dp/B0019PZHTY/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=miscellaneous&qid=1219586392&sr=8-8


    quote:

    Orjinalden alıntı: coupant
    valla baslar beni tatmin etti. önemli olan baslarla tizlerin dengede olması. bunların tıkacı eskidiğinde nerden bulabiliriz, biliyor musun? Mediamarkt'ta dikkat etmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 24 Ağustos 2008; 17:02:54 >




  • saolasın hocam. keşke Türkiye'de de satılsa bunlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coupant


    saolasın hocam. keşke Türkiye'de de satılsa bunlar.


    coupant arkadaşım.. philips mp3 player'ın sesi clix-2'den daha güzel gibi geldi demiştin.. sanırım clix-2'nin ekolayzeri ayarladın coşkuyu verdin kulaklığa..
    bu akg K324P kulaklığı nereden ve kaça aldın? Ben de bugün cx500 aldım.. eski cx300'üme göre ses çok daha iyi ama şu senin kulaklığı da merak ettim.. fazla pahallı değilse bir de ondan satın alırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Ağustos 2008; 20:18:11 >
  • ayarlar gerçekten daha da güzelleştirdi aleti. kulaklığa gelince ankara optimumda mediamarkt açılmıştı. oradan aldım. cx500'ü bilmiyorum ama bu kulaklık çok güzel. bir çok ayrıntıyı şimdi alabiliyorum. daha önce dinlemek istemediğim parçaları şimdi dinlemeden geçemiyorum. 12 Hertze kadar düşebiliyor frekans aralığı 23.500 Hertze kadar çıkabiliyor. Mediamarktta baktım cx500'den bu bakımdan daha üstün. onun özelliklerinde hertz aralığı daha dar. onun basları daha iyiymiş. ama inan baslardan da hiç şikayetim yok. yalıtım da çok başarılı. yani sese çok para verdim. ilk defa iyi bir iş yaptım dedim. akg k324, gerçekten kaliteli bir kulaklık. bende akg 530 da var. o 55 ohm olduğu için herhalde, pek zevk alamadım. daha az para verdiğim k324 daha tatmin edici sonuçlar verdi.

    YALNIZ İKİ AKG'DA DA ŞUNU GÖRDÜM. ADAMDA MIŞIL MIŞIL UYUMA HİSSİ UYANDIRIYOR, VE UYUYORSUN DA. K324 ELİMDE DEĞİLKEN HENÜZ, K530 KAFAYI SARDIĞI İÇİN BÖYLE DİYE YORUMLAMIŞTIM AMA K324 DE AYNI. SORUN MU DERSENİZ, BANA GÖRE HAYIR

    129 liraya aldım. 42,5 liraya crysis 17,5 liraya fear oyununu aldım. 189 liraya world karta 8 taksit yaptılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 25 Ağustos 2008; 22:20:57 >




  • Seni K324P seçiminden dolayı, ve aynı zamanda Crysis oyununu orjinal olarak alan birisi olarak takdir ettim, buradan belirtmek istedim. Saygılar....
  • teşekkürler. her oyunun sahtesini al ama, crysis'i alma.
  • Genelde rock/metal/jazz-fusion dinleyen birisiyim. Bu kulaklıkları iphone ile kulanmayı düşünüyorum. Bir de ilk jenerasyon ipod nanom var. Ancak sanıyorum ki iphonun sesi ilk nanolardan daha iyidir. Bu kulaklıkla iphonun performansı nasıl olur acaba? cx-300 kullanıyorum şu anda. cx-500 almayı düşünüyordum fakat bu kulaklığın beni cx-500 e göre rock/metal dinleyen birisi olarak daha çok tatmin edeceği fikrine kapldım yazılanları okuduktan sonra.
  • İphonenin sesi bir mp3 playerdan daha iyi olacaktır diye düşünmeyin müzik dinlemek için alacaksanız iriver cowon ya da sony.Ayrıca kossun kulaküstü modellerine de bakabilirsin.
  • iphonun sesi hakkında bir fikrim yok. yalnızca ne kadar doğru bilmiyorum ipod touchla aynı kalitede olduğunu okudum biryerlerden . İlk jenerasyon nano için de pek iç açıcı şeler duymadım yeni jenerasyonla kıyaslanınca özellikle. İphone almayı düşündüğüm ve rock/metal dinleyeceğim için bu kulaklıkla uyumu nasıl olur diye merak ediyorum.
  • Kulaklık konusunu bilmiyorum ama iPhone'un sesi, ilk nesil iPod Nano'dan daha iyi.. Şu an iPhone'um var, bundan önce ilk nesil iPod Nano'm wardı.
  • Ses yüksekliği nasıl kulaklığın? Clix 2 ile yeterince yüksek ses veriyor mu?
  • ses yüksekliği konusunda bir sıkıntı yok. clix 2, akg k324 p ile kullanılabilecek en uygun kulaklıklardan biri.
  • akg k324 kullanıcıları bu aletin tizleri nasıl?cx 500den üstün mü.bende d2 var biraz tiz duymak istiyorum,mesela sony kulaklıkların tizleri çok hoş ama ya akg ya da cx 500 alıcam gibi nasipse.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.