Böyle bir sistem kurdum.Ancak bu ekran kartı için 2 adet 6 lı PCI-E Güç girişi gerekiyormuş ama bu kasadaki PSU da 1 adet var. Ne yapacam şimdi? Acaba 2 adet istemesinin sebebi crossfire için olabilir mi? Yani eğer bu kasa uygun değilse sınırlarımı zorlayıp PSU yu ayrı kasayı ayrı alacam ve bütçeme uygun olanlar da şöyle; KASA--------GMC H-70 KASA
Açıkçası arkadaşlar psu' yu ayrı almak istemiyorum çünkü bütçemi aşarım. eğer AEROCOOL kasa gerçekten alacağım ekran kartını desteklemiyorsa bana uygun bi kasa tavsiyesi verirseniz çok sevinirim. Pazartesiye kadar bunu halletmem lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vagojeo -- 23 Ağustos 2008; 21:19:24 >
" Ancak bu ekran kartı için 2 adet 6 lı PCI-E Güç girişi gerekiyormuş ama bu kasadaki PSU da 1 adet var. Ne yapacam şimdi? Yani almalı mıyım almamalı mıyım? "
4850 kullanıyor olsaydınız bu kasa ve güç kaynağını kullanabilirdiniz, ancak 4870 biraz daha fazla güç tüketir. Benim önerim uygun fiyatlı ama kaliteli bir 600Watt psu almanız...
OCZ Stealthxstream 600W fiyatı şuan uygun seviyelerde rakiplerine göre
4850 kullanıyor olsaydınız bu kasa ve güç kaynağını kullanabilirdiniz, ancak 4870 biraz daha fazla güç tüketir. Benim önerim uygun fiyatlı ama kaliteli bir 600Watt psu almanız...
OCZ Stealthxstream 600W fiyatı şuan uygun seviyelerde rakiplerine göre