Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
subwoofer kabini yapmak istiyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> subwoofer kabini yapmak istiyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
m_aakin

23 Ağustos 2008; 21:06:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 12'' alpine 300w r.m.s wooferıma kabin yapmak istiyorum ama nasıl yapcağım hakkında fikrim yok araba için değil evde 2+1 gibi kullanacağım bu yüzden güzel görünümlü olmalı benim kestane ağacım var onla olurmu kabin mdf ile olur diyolar arkadaşlar kısacası bu kabini nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_aakin -- 24 Ağustos 2008; 16:53:27 >

By_OnBuG

7 Eylül 2008; 15:57:56 

hazır satın alabilirsin ama bunu aldıgın yere bir sor derim

DH | By_OnBuG

En Büyük Glatasaray!!!!!!!!!
akyurt

7 Eylül 2008; 17:14:25 

12" woofera kendın kabın yapamazsın bunun degerlerını (hoparlor) bılmeden kabın yapmak dogru olmaz.
kabının boyutu,kalınlıgı,portu. vs. bunlar cok onemlı dogru sesı alabılmen ıcın (tatlı bass) bu degerlerde yapılmıs kabın olması gerekır.bunu da kendınız yapamazsınız
kendın yaparsan memnun kalmazsın
sana tavsıyem car audıo culara hoparloru verıp onlar senın hoparlorune uygun kabın yapıp gerı verıceklerdır bıraz malıyetlı olucak zahmetten kurtulacaksın.. professıonal bır sey ıstıyorsan eger.
hıc ugrasma derım..

OZ SİLİCİ
piynst

10 Eylül 2008; 1:48:42 

İnternette kabin hesabıyla alakalı siteler var,hatta elindeki hoparlörün kendi sitesine girersen oradada bulabileceğini sanıyorum.Bende seninkine benzer bir durumdayım.Ama benim yapmayı düşündüğüm hatta yaptığım kabinler daha profosyonel.Ben profosyonel seslendirme işiyle uğraşıyorum.Yaptığım kabinin ölçülerini hoparlörü üreten firmanın kendi sitesinden aldım.Kabinlerim hazır.
Bence metaryel olarak mdf kullanabilirsin ama şık görünsün diyosan mdf lam yapmalısın.
Bence önce kabinin hesabını yap (internetten bulacağın kaynakları kullanarak)Sonrada elindeki ölçülerde malzemeyi kestir .Malzemeyide KOÇTAŞ vb .yerlerde kestirebilirsin,geriye montaj kalıyor ki bunuda kendin yapabilirsin.Deniz tutkalı ve vidalama yoluyla yaparsan sağlam olur.
Ama yok ben uğraşamam diyorsan hazır al.
Sonuçta yapacağın kabin hazırdan daha ucuza malolmaz ve hazır sub bass kadarda randımanlı olmaz..
Kolay gelsin..

Herşeyin kazası olur ,fırsatların asla
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> subwoofer kabini yapmak istiyorum Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Aerocool M40 HTPC kasa
Aerocool'un kübik yapıdaki, çift katlı HTPC kasasını inceliyoruz.
FarCry 2 (PC,XBox 360, PS3)
Afrika topraklarında havadan daha sıcak çatışmalar bizleri bekliyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar