Şimdi Ara

Runes of Magic (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
175.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Oyunu tekrar indiriyorum baya bi güzelleşmiş chapter 2 den sonra. Yeni bir PvP alanı eklenmiş tower defence diye. Merak ettim.

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Tr servernde oynacağından emin misin believeMe benimde niyetm var rom a geri dönmeye ama eu serverlarında düşünüyorum

Tr de oynamıycam tr de chapter 2 çıkmadı daha zaten. 2 yi bırak 1 bile yok :p

Düzeltme: Tamam, sorunu cözdüm arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 17 Eylül 2009; 9:33:05 >
  • Arkadaslar pvp alanı levellere goremı.mesela 18 25 ,30 40 arası gibi.Cevap yazan olursa sevinirim.Ona göre char yapıcam.
    ınca 22 '' monitor --- sapphire 2gb oc 7850 ----amd phenom x3 710 2.6--- maxtor 500gb 32mb hdd 7200rpm-- mushkin extreme performance 2x2gb 1066mhz cl5 ram --- --anakart gigabayt ma770 ud3 ---500 watt coler master psu----NZXT Tempest full tower kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hökela

Türk sunucusunu ben de bekliyorum. Açılırsa ordayım. Kesmezse pvp de devam ederim nasılsa.

Türk serveri zaten açıldı diye biliyorum yanlışım mı var ?

Battlefield olaraktan 6vs6 Arena, 3vs3 Arena, 1vs1 Arena, Windrunner Race, Karros Canyon, Visdun Fortress. İçeriğine bakamadım.

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

quote:

Orijinalden alıntı: Hökela

Türk sunucusunu ben de bekliyorum. Açılırsa ordayım. Kesmezse pvp de devam ederim nasılsa.

Türk serveri zaten açıldı diye biliyorum yanlışım mı var ?

Resmi olarak mı

Eger gercekten oynamak istiyorsaniz Avrupa sunucularinda oynayin, cok daha iyi bir destege sahip olacaktir.
    Avrupa sunuculari su an ki hali ile bile bir cok oyuncuyu mutlu edemezken Türkiye sunucusnun hele ki o firma ile hic sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 21 Eylül 2009; 13:27:42 >
  • evet bende bunu anlatmak istemiştim...şimdi ücretsiz dvd varmış eğer gönderirseler denerim yoksa indirmeye uğraşamam 3.6 gb çok büyük....internetim kotasız ama indirmeye değeceğini düşünmüyorum...:D
  • EU versiyonunu indir bence Elven Prophecy geldi elf ırkı var şu an,warden ve druid adında 2 yeni sınıfta geldi güzele benziyor ama sanırım eu clientı şu an 5.2 gb gibi bişeydi indirirsen biraz uzun sürer inmesi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 21 Eylül 2009; 14:45:03 >

Simdi söyle bir bakarsak Frogster 19 tane aktif ve 7 ayri dilde sunuculara ev sahipligi yapiyor. Runewaker burada en cok destegi Frogster firmasina saglayacak ve 1 tane olan türk sunucusu hep geriden gelecek ve hatalar problemler daha uzun zamanda düzeltilecek.
    Bu durum Frogster tarafinda bile cok kötü, bir bug fixlenmesi icin aylarca beklemek gerekiyor.

Yani sadece türk sunucusu diye oynamayi düsünüyorsaniz bir cok acidan düsünün derim. Avrupa sunucularina baslayan türklerin %90 i oyunu biraktilar ve bunun sebebi ise oyunun diger oyunlara göre cok farkli bir yapisi olmasidir. Türk oyuncusu lvl10 da bile pvp yapip savaslara katilmak istiyor. Fakat Runes of Magic su anki haliyle bile PvP den cok uzak, durum sadece item toplamak pve den ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: verzauberer

K2Network burada oyunu piyasaya süren firma ayni avrupa suncularinda Frogster oldugu gibi ve oyunu yapan firma ise Runewaker.
    Söylemek istedigim ise türk sunucusundaki motifleride yapan firma Runewaker k2network birsey yapamiyor onlar sadece sunucuyu yönetecekler.

Simdi söyle bir bakarsak Frogster 19 tane aktif ve 7 ayri dilde sunuculara ev sahipligi yapiyor. Runewaker burada en cok destegi Frogster firmasina saglayacak ve 1 tane olan türk sunucusu hep geriden gelecek ve hatalar problemler daha uzun zamanda düzeltilecek.
    Bu durum Frogster tarafinda bile cok kötü, bir bug fixlenmesi icin aylarca beklemek gerekiyor.

Yani sadece türk sunucusu diye oynamayi düsünüyorsaniz bir cok acidan düsünün derim. Avrupa sunucularina baslayan türklerin %90 i oyunu biraktilar ve bunun sebebi ise oyunun diger oyunlara göre cok farkli bir yapisi olmasidir. Türk oyuncusu lvl10 da bile pvp yapip savaslara katilmak istiyor. Fakat Runes of Magic su anki haliyle bile PvP den cok uzak, durum sadece item toplamak pve den ibaret.

Türk oyuncuları bu şekilde katogorize etmen garip.Ayrıca foruma girdiğinden beri bu oyunu ve K2 yi kötülüyor olman ilginç.Bence biraz tarafsız ve önyargısız yazmanız daha mantıklı olur.
    Bir oyunu eleştirmek için o oyunu oynuyor olmak gerekir.
    Ayrıca osmanlı kıyafetleriyle oyunun orjinalliğinin bozulduğunu söyleyen arkadaşa ayrıca gülüyorum.
    Oyuna bir kez oynamayı bırak dışardan seyretmemiş olduğu açık.
    Şuan oyunda olmayan bu bahsi gecen kıyafetler sadece şekil için kullanılacak ve sıfır özellikli olacak.Aynı oyun bir kaç değişik MMO da da mevcut.Örnek Cabal: kore versiyonunda itemler kore ye özgü iken EU versiyonunda ona göre değişik oluyor.
    Bu arada oyunun savunucusu felan sanmayın beni.EU da 2 char kastım 50-50 ve EU da closed beta ve OB ye katıldım.
    Şuana kadar bazı eksiklik ve yönetimde zaafları olsada EU versiyonundan daha başarılı buldum.Umarım bahsettiğim hatalaınıda düzeltirlerse Bizimde gurur duyacağımız bir oyunumuz olur
    Saygılar

• Benim Knight Online oynamisligim hic yok sadece arkadaslarimdan ve internetten ögrendigim kadariyla söylüyorum bunlari, kesinlikle iyi bir profilleri yok bu oyunlarda.
    Türk oyuncularini kategorize etmemin sebebi geneli böyle olmasidir. Bir oyun ciktigi zaman herkesin ilk sordugu sey pvp oluyor. Bunun sebebi daha cok zamaninda UO oynamis olmalari sonrasinda KO ile devam etmelerine bagliyorum.
    Runes of Magic ise kesinlikle pvp üzerine kurulmus bir oyun degil ve hatta hic pvp yok.

quote:

Umarım bahsettiğim hatalaınıda düzeltirlerse Bizimde gurur duyacağımız bir oyunumuz olur

Oyun bizim degil ve olmadida hic, 2 yabanci firmanin türk oyuncular üzerinden para kazanmasindan baska birsey degil. Türk oyunculari bu oyunlarda seslerini cok iyi duyurdular ve sayelerinde Türkce destekli oyunlar görebiliyoruz bir cok yerde. Su anda zaten bir tane bile birebir türk yapimi aktif olan bir MMO yok piyasada. Keske bir tamamen türkler tarafindan hazirlanmis dünyaya kapilarini acmis bir oyunumuz olsada gururla destek olsak.

Tekrar genellememize gelirsek RoM TR forumlarinda okudugum kadariyla söylüyorum bircok kisi basladigi gibi birakiyor, hatta konulari aradim ama bulamadim su anda.
    Kutlug sende zamaninda Eternalz guildindeydin ve bir dungeon yapacak adam cikmiyordu hatirlarsan. Bu oyun zaten full dungeon yapmak üzerine kurulmus ki bunu kendim cok iyi biliyorum. Su anda full cyc cloth sete sahip birisiyim. Baslayan türkler genelde lvl50 olduktan sonra oyunu biraktilar sebebi ise pvp yapamadiklari ve oyun gün boyu dungeon yapmak farmlamaktan ibaret oldugu icin.

Simdi bende biraktim cünkü yüzlerce kez ayni dungeonlari yapmaktan mana stone basmaktan biktim ve bir yere varamadigimizin farkina vardim.
    Isterdim ki oyunun release zamanin söylenenler gercek olsaydi. Sunucular arasi savaslar veya guildler arasi.
    PK sistemi bile ise yaramiyor. Artik oyuna köklü degisimler gerekiyor ki benim gibi birakan oyuncularda geriye dönsün.

Bu da oyunu merak edenler icin son haritadan bir ss olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verzauberer -- 21 Eylül 2009; 19:22:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kutlug

quote:

Orijinalden alıntı: verzauberer

K2Network burada oyunu piyasaya süren firma ayni avrupa suncularinda Frogster oldugu gibi ve oyunu yapan firma ise Runewaker.
    Söylemek istedigim ise türk sunucusundaki motifleride yapan firma Runewaker k2network birsey yapamiyor onlar sadece sunucuyu yönetecekler.

Türk oyuncuları bu şekilde katogorize etmen garip.Ayrıca foruma girdiğinden beri bu oyunu ve K2 yi kötülüyor olman ilginç.Bence biraz tarafsız ve önyargısız yazmanız daha mantıklı olur.
    Bir oyunu eleştirmek için o oyunu oynuyor olmak gerekir.
    Ayrıca osmanlı kıyafetleriyle oyunun orjinalliğinin bozulduğunu söyleyen arkadaşa ayrıca gülüyorum.
    Oyuna bir kez oynamayı bırak dışardan seyretmemiş olduğu açık.
    Şuan oyunda olmayan bu bahsi gecen kıyafetler sadece şekil için kullanılacak ve sıfır özellikli olacak.Aynı oyun bir kaç değişik MMO da da mevcut.Örnek Cabal: kore versiyonunda itemler kore ye özgü iken EU versiyonunda ona göre değişik oluyor.
    Bu arada oyunun savunucusu felan sanmayın beni.EU da 2 char kastım 50-50 ve EU da closed beta ve OB ye katıldım.
    Şuana kadar bazı eksiklik ve yönetimde zaafları olsada EU versiyonundan daha başarılı buldum.Umarım bahsettiğim hatalaınıda düzeltirlerse Bizimde gurur duyacağımız bir oyunumuz olur
    Saygılar

Bende sana gülüyorum oyunun belli bi hikayesi olucaksa heryerde garip garip giyinmiş karakterler olmamalı şimdi /dance komutuna halay falan koyarlar tamam bişe demiyorum biz Türklerle ilgili şeyler bunlar ama herşey yerine göre yapılsın.Hikayesi geniş oyunlarda niye öyle itemler yok? Çünkü o oyunları yapan insanlar açgöz,paraya doymamış insanlar değilki bunları yapıp hikayeyi bozsunlar valla bu K2 Network hikayedeki karakterlerin ismini bile Türk ismi yapar iyiki bi Türk sunucu açtı ya

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.