Jay freeman'in çıkardığı şimdilik sessiz kayıt yapan ve birkaç eksiği bulunan bu program şimdiye kadar ki en güzel ve en kaliteli video'yu çekiyor.Bu programı cydia üzerinden yükleyebilir ve 2.0.x versiyonlarında kullanabilirsiniz.(1.1.4'te deneme şansım olmadı ama büyük ihtimal ondada olur)
ARKADAŞLAR PROGRAMI YÜKLEDİM TELEFON TAKILDI. KAPATTIM AÇMAYA ÇALIŞIYORUM AÇILMIYOR. APPLE LOGOSU ÇIKTI GİTMİYOR. RESTORE YAPICAM ŞİMDİ. KENDİNE GÜVENENLER DENESİN
Denedim ben, sorun çıkmadı. Apple logosu görünmekteyken SSH'la falan bağlanabiliyor musun? bağlanabiliyorsan kurtarmayı deneyebiliriz belki (Bu arada 1.1.4'teki 80 program sınırı 2.0 ve sonrasında da var mı acaba? Telefonundaki uygulama ve oyun sayısı 80'i bulmuş olabilir mi?)
ARKADAŞLAR PROGRAMI YÜKLEDİM TELEFON TAKILDI. KAPATTIM AÇMAYA ÇALIŞIYORUM AÇILMIYOR. APPLE LOGOSU ÇIKTI GİTMİYOR. RESTORE YAPICAM ŞİMDİ. KENDİNE GÜVENENLER DENESİN
Denedim ben, sorun çıkmadı. Apple logosu görünmekteyken SSH'la falan bağlanabiliyor musun? bağlanabiliyorsan kurtarmayı deneyebiliriz belki (Bu arada 1.1.4'teki 80 program sınırı 2.0 ve sonrasında da var mı acaba? Telefonundaki uygulama ve oyun sayısı 80'i bulmuş olabilir mi?)
olmuş olabilir ama çok geç restore'un yarısına geldim bile :D
Orjinalden alıntı: secospacos olmuş olabilir ama çok geç restore'un yarısına geldim bile :D
Neysse bakalım, bir dahaki sefere artık :) Bu tür bir sorunla karşılaşan olursa biraz uğraşalım üstünde, belki asıl sebebi bulup aynı sorunla karşılaşanlara yol gösterebiliriz.
Arkadaşlar az önce cydia'dan cycorder'ın update'ini indirdim, artık programda ses kayıdı da var. Yani tam anlamıyla mükemmel bir video kaydedicimiz var artık
az önce baktım tekrar çıkmış update kurdum ses olayı gelmiş evet ama çok düşük seviyede kayıt ediyor yada benim iphone düşük seviyde çalıyor :P sizdedurum nasıl