Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TRANSPONDER-SEVİYE PROBLEMİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> TRANSPONDER-SEVİYE PROBLEMİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
drberti

23 Ağustos 2008; 17:24:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

APARTMANDA ORTAK UYDU VAR NEXT YE2000 CX RECEİVER ALDIM.ANCAK AYARLARINI BİR TÜRLÜ YAPAMADIM.AYARLARINI NEREDEN BULABİLİRİM.
TRANSPONDER HER YERDE FARLI YAZIYOR HANGİSİ OLACAK.SEVİYE %10DA HEP .İNCE AYAR YAPINCA %85 OLUYOR.ANCAK KALİTE HİÇ DEĞİŞMİYOR.%10 DA.
NE YAPMAM GEREKİR BUNU BEN YAPAMAZMIYIM.
aziz0571

24 Ağustos 2008; 0:39:21 

quote:

Orjinalden alıntı: drberti

APARTMANDA ORTAK UYDU VAR NEXT YE2000 CX RECEİVER ALDIM.ANCAK AYARLARINI BİR TÜRLÜ YAPAMADIM.AYARLARINI NEREDEN BULABİLİRİM.
TRANSPONDER HER YERDE FARLI YAZIYOR HANGİSİ OLACAK.SEVİYE %10DA HEP .İNCE AYAR YAPINCA %85 OLUYOR.ANCAK KALİTE HİÇ DEĞİŞMİYOR.%10 DA.

senin için önemli olan sinyal değil kalite önemli.eğer hiçbir kanalda yoksa çanak ayarlarına girip dizeq ayarlarını türksat A hotbirt B yapman lazım.sonra nıt arama açık yap 12731 v 3333 transpoterini bul ve aramayı başlat.en az 210 tane bulmalı.

Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E -
|Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB-
WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
drberti

24 Ağustos 2008; 17:13:10 

dostum imdadıma hep sen yetişiyon. teşeşkkür ederim dün dayanamadım. uyducuya yükletttim...şimdi taktım çaılışıyor hepsi.
quote:

Orjinalden alıntı: aziz0571

quote:

Orjinalden alıntı: drberti

senin için önemli olan sinyal değil kalite önemli.eğer hiçbir kanalda yoksa çanak ayarlarına girip dizeq ayarlarını türksat A hotbirt B yapman lazım.sonra nıt arama açık yap 12731 v 3333 transpoterini bul ve aramayı başlat.en az 210 tane bulmalı.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> TRANSPONDER-SEVİYE PROBLEMİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
NBA 2K9(PC, Playstation 3, Xbox 360)
NBA heyecanını doyasıya yaşamak isteyenlerin oyunu.
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar