dun almıs oldugum palit 9600 GSO 384mb kartımı bugun geri werdim we palit 9800GT 512mb aldım... aldım almasına ama şimdi şöle bi durum ortaya çıktı sanırım bu kart cok güç çekıyormus zaten kutusunda minumum 450w psu yazıor şimdi mevzu şu bende resimde görmüş oldugunuz kasa war
psu 550watt gücünde fakat ekrqan kartı için mınumum istenen mıktar 450w şimdi kasadaki diğer parçalarıda göz önüne alacak olursak psu gücü yeterli gelirmi? kasada baska neler war dersenız p4 3.2ghz intel d945plrnl anakart 500+320+120gb hdd aver tv kartı creative 5.1 sound kart 3 adet fan tabii hepsi psudan güç çekior yeterli gelirmi sizce?
p4 3.2 ve 9800gt ikilisi çok yanlış bir ikili olmuş o ekran kartını o işlemciyle tam olarak hakkıyla kullanamazsın, ekran kartı ne kadar kaliteli olsa da işlemci oyunlara yetmeyip performansı sınırlandıracaktır
yapmayın etmeyın ağalar :) kaldırmazmı bu şimdi yaa off tamda taktım kartı denicektım bana golddan bi psu önerirmisiniz en yakında o war şimdi gidip alayım fazla pahalı olmasın :D işimi görsün yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 23 Ağustos 2008; 18:03:18 >
p4 3.2 ve 9800gt ikilisi çok yanlış bir ikili olmuş o ekran kartını o işlemciyle tam olarak hakkıyla kullanamazsın, ekran kartı ne kadar kaliteli olsa da işlemci oyunlara yetmeyip performansı sınırlandıracaktır
farkındayım işlemci ve anakartı daha sonra deiştiricem elımdekı mevcut kartı yiğene verdim o yüsden yeni kart almam icap etti
Tak çalıştır.Gerçek wattı olmasa bile mutlaka koruması vardır.şimdilik böyle kullan ilerde değiştirmeye bak. total max power 550 yazıyor,benimkinde o da yazmıyordu Benim 450 w everest 3 ay idare etti sonra onu satıp thermaltake aldım.
p4 işlemci kullandığını görmemiştim. O işlemci ile o karta hakkaten yazık edersin. Ayrıca şuan o psu ile sistemi çalıştırsan bile kendini güvende hissetme.
Açık konuşayım öle çok psu kasanın içinde patladı.
Forumda recom da çok öneriliyo ama geçen forumda arkadaşın biri ps lerin listesini vermişti. Bir site yapmış. Feel ve recon ikiside low quality listesindeydi yani kalitesi olarak gözüküyodu. Tabi bu listeyi hazırlayan sitenin güveninirliğini bilmiyorum ama o liste beni biraz korkutmuştu...