Selam arkadaşlar.. pentium 4 2.4 işlemci, 256 mb ram vardı uzun zamandan berı kullandıgım bılgısayarıma bugun 1 gb. 400 mhz ram aldım. gerçekten harddıskın sesı bıle cok azaldı.. üzerindekide duruyor 1,25 Gb ram oldu .. Aklıma takılan bişii var 256 mb.olan rami çıkartıkp 1 gb.lık daha ram alsam taksam makına kaldırrmı ? toplam 2 gb.yapmak ıstıyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım Saygılarmla..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
belliki arkadaş p4 2,4 işlemcisine 1gb ddr400 almış üzerine de 1gb daha eklemek istiyor ki mantıklı ama pahalı bir iş
onun dışında hdd nin sesinin kesilme nedeni ::::::::: 256mb den fazla işlem yapan Os nin yer kazanmak için hdd sanal bellek oluşturması ve hdd yi sürekli meşgul etmesidir 1gb ram i ekleyince hdd rahatlamıştır
çok özür dilerim P4. 2.4 bilgisayarım. yaklaşık 5 yıllık bir bilgisayar. 1 gb 400 mhz lık bı ram aldım. gerçekten göz le görülür bir fark oldu 256 mb lıktan sonra. mercury ana kart mx400 sanırım (yanılmıyorsam)
1 Gb. daha alıp taksam olurmu ki ? yani desteklememe sorunu yaşarmıyım arkaşlar ?
çok özür dilerim P4. 2.4 bilgisayarım. yaklaşık 5 yıllık bir bilgisayar. 1 gb 400 mhz lık bı ram aldım. gerçekten göz le görülür bir fark oldu 256 mb lıktan sonra. mercury ana kart mx400 sanırım (yanılmıyorsam)
1 Gb. daha alıp taksam olurmu ki ? yani desteklememe sorunu yaşarmıyım arkaşlar ?
Everest Ultimate Edition programı ile anakartının marka ve modelini öğrenip yazarsan yardımcı olabiliriz.