Şimdi Ara

lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Giriş
    Queen, İngiliz rock grubudur. 1970 yılında "Smile" grubunun dağılma sürecine girmesi sonrasında Brian May, Roger Taylor ve Freddie Mercury tarafından Londra'da kurulmuştur. Bir yıl sonra John Deacon'un katılımıyla grup tamamlanmıştır. 70'lerin sonlarında üne kavuşan grup bugün hâlâ geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Her ne kadar özellikle Amerikalı eleştirmenler tarafından önemsenmemişse de arena rock, glam rock, hard rock, heavy metal, pop rock ve bunun gibi daha nice müzik türüne büyük katkılarda bulunmuştur.
    1999 yılında Channel 4 tarafından düzenlenen "Music of the Millenium" anketinde Queen tüm zamanların en iyi ikinci grubu, rock opera tarzının ilk örneği olarak da gösterilen şarkıları Bohemian Rhapsody ise en iyi şarkı seçilmiştir.[1] Queen'in toplamda 18 albümü, 18 single'ı ve 8 DVD'si 1 numaraya yükselmiş ve bu sayede en çok satan gruplar arasındaki yerini almıştır. Dünya çapında 300 milyon adet albüm satmışlardır. Bu satışların 35.5 milyonu ABD'de yapılmıştır.

    Tarihçe
    May ve Taylor ilk olarak Tim Staffell ile birlikte "Smile" adlı grubu kurdu. Staffell'in oda arkadaşı olan Mercury grubun müziğini yakından takip etmekteydi. Başka gruplarda (1969-Ibex; 1970-Sour Milk Sea) vokalistlik yapan Mercury "Smile"ın müziğinin gelişmesi için fikirlerini paylaşmakta ısrarlıydı. Staffell'in gruptan ayrılıp Humpy Bong'a katılmasıyla dağılma sürecine giren grubun devam etmesi için ısrarını sürdüren Mercury, May ve Taylor ikna etti. Bu süreçte grubun adı Queen olarak değiştirildi. Şubat 1971'de Deacon'ın katılmasıyla grup son şeklini aldı.
    İlk olarak 1973 yılında Keep your self alive adıyla 45 lik çıkarmayı başaran grup bu şarkının rüzgarıyla ilk albümleri olan Queen I i aynı yıl piyasaya sürdü.1974 yılında "Seven Seas of Rhye" ile grup ilk kez müzik listelerine girdi. 3. albümleri "Sheer Heart Attack"ten çıkardıkları "Killer Queen" single'ı daha büyük bir başarı yakalayarak 2. sıraya kadar yükseldi. Asıl başarı ise 1975 yılında "A Night at the Opera" albümünden çıkardıkları "Bohemian Rhapsody" ile geldi. Şarkı İngiltere listelerinde 9 hafta boyunca bir numarada kaldı ve uluslararası başarıya ulaştı. Bundan sonraki 16 yıl boyunca Queen birçok hit şarkı üretti. 80ler boyunca Kuzey Amerika haricinde grup başarılı kariyerine devam etti.
    1987 yılında Mercury'nin AIDS'li olduğu ortaya çıkınca çalışmalarına bir süre ara verdiler. 1989 yılında The Miracle ve 1991 yılında son albümleri Innuendo'yu piyasaya sürdüler.
    1991 yılında 24 Kasım da Londra yakınlarındaki evinde Mercury AIDS e bağlı zaatüre nedeniyle hayatını kaybetti. 1995 yılında Mercury'nin ölmeden önceki çalışmalarından derlenen "Made in Heaven" albümünün ardından grup sessiz bir döneme girdi. Bu sessizlik 2004 yılında başlayan "Queen+Paul Rodgers turnesine kadar devam etti.
    Üyeler
    Freddie Mercury
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    Farsi kökenli Hindistan'lı bir ailenin (Bomi ve Jer Bulsara) çocuğu olarak, zamanın İngiliz kolonisi olan Zanzibar adasında (şimdiki Tanzanya'nın bir parçası) doğmuştur.Kashmira adında bir kızkardeşi vardır.
    Mercury, Bombay'daki (Hindistan) St. Peter yatılı okuluna geri gönderildi. Bu okulda piyano çalmayı öğrendi ve ilk grubu The Hectics'e katıldı. Çocukluğunun büyük kısmını Hindistan'da büyük annesi ve teyzesi ile geçirdi. Zanzibar'a dönmeden önce St. Mary's Lisesi'nde eğitimini tamamladı. Zanzibar'daki 1964 devrimiyle birlikte, 17 yaşında iken ailesi ile birlikte İngiltere'ye taşındılar.İngiltere'de Sanat ve Grafik Tasarım alanında diploma aldı (Ealing Art College).Freddie Mercury, geniş kitlelerce rock müziğin en büyük vokalistlerinden biri olarak kabul edilmiştir.Freddie Mercury çok özel bir sese sahipti. Normal konuşma sesi bariton aralığında olmasına karşın şarkı söylerkenki sesi tenor idi.Kaydedilmiş vokal aralığı yaklaşık dört oktav idi (falsetto dahil). Vokal aralığa ilaveten Mercury teknik olarak zor şarkıları da çok güçlü bir şekilde söylemiştir. Ancak, ses tellerindeki nodüllerden rahatsız olması nedeniyle (ameliyat olmayı reddetmiştir) pek çok konserinde yüksek notaları düşürmüştür. Mercury hiç formal vokal eğitimi almadığını söylemiştir.Freddie Mercury, Queen'in "Greatest Hits" albümündeki 17 şarkının 10'unun yazarıdır. Bunlar arasında: "Killer Queen", "Bohemian Rhapsody", "Somebody to Love", "We Are the Champions" ve "Don't Stop Me Now" sayılabilir. 1980'lerde grubun dört üyesi de şarkı yazıyordu. Ancak Mercury'nin şarkılarında dikkati çeken en büyük özellik, rock, heavy metal ve disco gibi farklı tarzları kullanabilmesiydi. Popüler şarkı yazarlarının besteleriyle karşılaştırıldığında Freddie Mercury'nin eserlerinin müzikalite açısından kompleks olduğu görülmekteydi. Örneğin, "Bohemian Rhapsody" nin çevrimsiz bir yapısı vardır ve yaklaşık 60 akor içerir.Buna karşın, "Crazy Little Thing Called Love" şarkısında sadece birkaç akor vardır. Mercury oldukça karmaşık harmoniler yazmış olmasına rağmen, çok az nota bilgisi bildiğini söylemiştir.
    Queen topluluğunun dört üyesi de şarkı yazarı olmasına rağmen, ilk albümlerinin yapımında Queen ile birlikte stüdyo çalışmalarına katılan yapımcı Gary Langan: "Freddie, diğerlerinin şarkı yazmalarına her zaman destek vermiştir. Oysa çalıştığım diğer gruplarda durum hiç de böyle değildi; belli bir kişi şarkı yazardı, başka yazan olursa da şarkısını kabul ettirmek için epeyce uğraşması gerekirdi." demiştir.Mercury şarkılarının çoğunu piyanoda yazmış ve genellikle grup arkadaşları ve gitarist Brian May için teknik olarak zor notalar seçmiştir. Gitar yeteneği oldukça düşük seviyede olmasına karşın, gitar için de "Bohemain Rhapsody" de duyulanlar dahil olmak üzere pek çok melodi ve riff yazmıştır. "Crazy Little Thing Called Love" şarkısını da gitarda yazmıştır.Uzun yıllar boyunca Mary Austin adında çok yakın olduğu bir kız arkadaşı olmasına rağmen, Freddie Mercury seks yaşamı hakkında oldukça açıksözlü olmuştur. 70'li yılların sonunda verdiği bir röportajda gazeteciye: "Bir nergis kadar gay'im" demiştir.[18] 1970'lerin sonlarından itibaren Mercury'nin erkeklerle olan aşk maceraları başlamış ve Austin ile ilişkisi sonlanmıştır.[19] Ancak ikili gene de yakın arkadaş olarak kalmış ve Mercury, Austin'i gerçek arkadaşı olarak tanımlamıştır.[20] 1985'teki bir röportajda Mercury, Austin hakkında: "Bütün aşıklarım niye Austin'in yerini alamadıklarını soruyorlar. Çünkü bu imkansız. Tek arkadaşım Mary ve ben başka birini istemiyorum. O benim yasal eşim. Bu benim için evlilik gibi. Birbirimize inanıyoruz ve bu bana yeter. Bir erkeğe, Mary'e aşık olduğum gibi olamazdım." demiştir.
    Mercury 1983'te Jim Hutton adında yeni bir aşık bulmuştur. Hutton, Mercury'nin yaşamının son altı yılında onunla birlikte olmuş, hastalığı sırasında ona bakmış ve öldüğünde de yatağının yanıbaşında olmuştur.Hutton'a göre, Mercury ondan kocası olarak bahsetmekteydi ve öldüğünde de Hutton'ın ona verdiği evlilik kurdelasını takıyordu.
    Freddie Mercury'nin, uzun yıllar boyunca düzelttirmek istediği, göze çarpan dişlek bir çene yapısı vardı. Meslek yaşamının ilk yıllarında dişlerini düzelttirmek istediğini belirtmiş fakat vakit bulamadığından dolayı pişman olduğunu söylemiştir. Böyle bir ameliyatın sesine de zarar verebileceğinden korktuğunu da belirtmiştir. Gülümserken, dişlekliği görünmesin diye genellikle eliyle ağzını kapatırdı.
    Cat Fancy dergisinin Ocak 2004 sayısındaki habere göre, Mercury kedileri çok severdi ve hatta hayatının bir döneminde 10 kadar kedisi vardı. Mercury'nin kişisel yardımcısı Peter Freestone, patronunun kedilere "en az insanlar kadar değer verdiğini" yazmıştır.Nitekim, Mr. Bad Guy albümü ve "Delilah" şarkısı kedilere ithaf edilmiştir. Mercury, video ve albüm kapaklarında bir kediyi canlandıran giysiler giymiştir.
    Mercury, Pers kökenli olduğunu pek çok hayranından gizlemiş ve röportajlarda soykütüğünden nadiren bahsetmiştir. Çoğu kaynakta Freddie Mercury'nin Hint kökeninden geldiği belirtilse de, aslında kendisi İran'a Müslümanlık geldiği zaman Hindistan'a göç eden Zerdüşt'lerin soyundan gelmektedir. Pek çok arkadaşı, Mercury'nin etnik kökeninden utandığını ve uzun yıllar Hintli göçmenlere karşı şiddet ve ırkçı isyan hareketlerine sahne olmuş bir ülkede ırkçı bir tepkiden korktuğunu açıklamışlardır. Öte yandan gruptaki arkadaşı Roger Taylor, Mercury'nin etnik kökenini, sadece rock müzisyeni kimliğine uymadığı için geri plana ittiğini ileri sürmüştür.Mercury'ye 1987 ilkbaharında AIDS teşhisi kondu.Oysa o yıl yayımlanan bir röportajında Mercury, test sonuçlarının negatif çıktığını söylemiş ve AIDS olduğunu inkar etmişti. İngiliz basını, bu inkarlara rağmen Mercury'nin sağlığı ile ilgili olarak yayılan dedikoduların peşini bırakmıyordu.Yaşamının son yıllarında, "These Are the Days of Our Lives" filmindeki sıska görünüşü de bu dedikoduların yayılmasını körüklüyor ve ciddi bir rahatsızlığı olduğunu belli ediyordu.
    22 Kasım 1991'de Mercury, Queen'in menajeri Jim Beach'i Kensington'daki evine çağırdı ve bir basın açıklaması hazırladılar. Ertesi gün, aşağıdaki açıklama basına verildi:
    “ Son iki hafta boyunca basında yapılan yoğun varsayımlar üzerine, testlerimin HIV pozitif çıktığını ve AIDS taşıdığımı onaylıyorum. Bu bilgiyi bugüne dek gizli tutmamın, yanımdakilerin mahremiyetini korumak adına doğru olacağını düşünmüştüm. Fakat artık, dostlarımın ve dünya çapındaki hayranlarımın gerçeği bilme vakti gelmiştir ve umarım herkes bu korkunç hastalıkla mücadelede doktorlarıma katılacaktır. Mahremiyetim benim için her zaman önemli olmuştur ve fazla röportaj vermememle ünlüyümdür. Bu tutumum bundan sonra da böyle devam edecektir, lütfen anlayışla karşılayın. ”
    Freddie Mercury, bu açıklamadan 24 saat kadar sonra, evinde, yakın arkadaşlarının kollarında, 45 yaşında öldü. Resmi ölüm nedeni, AIDS den kaynaklanan bronşiyal zatürree idi. Yıllardır dinsel törenlere katılmamasına rağmen, cenaze töreni zoroastriyen bir papaz tarafından yönetildi. Kensal Green mezarlığında yakıldı. Küllerine ne olduğu bilinmemekle birlikte, Cenova Gölüne serpildiği, ailesine verildiği gibi çeşitli rivayetler vardır. Queen'in geride kalan üyeleri The Mercury Phoenix Trust'ı kurdular ve The Freddie Mercury Tribute Konseri düzenlediler. Şefine 500.000 £, kişisel yardımcısına 500.000 £, şöförüne 100.000 £, ve eşi Jim Hutton'a 500.000 £, eski yaşam boyu arkadaşı Mary Austin'e ise malikanesini bırakmıştır.
    Cumhuriyet Gazetesinin 26 Kasım 1991 Basımı
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    Brian May
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    Brian Harold May 19 Temmuz 1947 doğumlu, Queen grubunun gitaristi. Müzik hayatına başladığı günden itibaren babasıyla birlikte yaptığı "Red Special" isimli gitarı kullanmaktadır. Gitarından elde ettiği değişik tonda, pena yerine 5 pence kullanmasının da etkisi büyüktür. Patrick filminin film müziklerini yapmıştır.
    Roger Taylor
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    Roger Meddows Taylor, 26 Temmuz 1949 yılında Norfolk, İngiltere'de dünyaya geldi. Kendine has tarzı ile arena rock'ın en önemli bateristlerinden biridir. Grubun albümlerine en baştan beri katkıda bulunmuştur. Her albümde en az bir bestesi yer almış ve bu bestelerin bir çoğunu kendisi seslendirmiştir. Baterinin yanısıra gitar, bas ve keyboard çalmaktadır.
    Müzik hayatına 8 yaşında ukulele çalarak başlamış, gitarla devam etmiş ve en son olarak bateride karar kılmıştır. Müziği çok sevse de profesyonel hayatına dişçi olarak devam etmek istemiş bu nedenle 1967 yılında Londra'ya taşınarak London Hospital Medical School'a kaydolmuştur. Ancak kısa sürede buradan sıkılarak London Polytechnic'te biyoloji öğrenimine başlamıştır.
    1968 yılında Brian May ve Tim Staffell ile birlikte "Smile" grubunu kurmuş fakat Staffell'in gruptan ayrılmasından sonra Freddie Mercury ve John Deacon'la Queen'i kurmuşlardır.
    John Deacon
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    Ünlü rock grubu Queen'in bas gitaristi John Richard Deacon 19 Ağustos 1951 yılında doğmuştur. John Deacon ilk olarak Oadby Infants' School'a, ardından Gartree High School ve Beauchamp Grammar School'a ve sonra da elekronik mühendisliği okumak için Londra'daki Chelsea College'a gitmiştir.
    John Deacon'ın dersleriyle ilgilenmesine karşın müziğe karşı daha eğilimliydi. On dört yaşında ilk grubu olan Opposition'da yer almıştır. Şubat 1971'de Freddie Mercury, Brian May ve Roger Taylor tarafından keşfedilerek kendisinden gruplarına katılması istenmiştir. John Deacon grubu katılmış ve Queen resmen kurulmuştur.
    John Deacon, Queen grubundaki en pasif eleman gibi gözükse de grubun en ciddi elemanıdır ve bu ciddiyetinden mümkün olduğunca ödün vermemiştir. Gruba verdiği ilk beste Sheer Heart Attack albümündeki Misfire adlı şarkıdır. İlk kırkbeşlik haline getirilen bestesi A Night At The Opera adlı albümdeki You're My Best Friend adlı şarkıdır. The Game albümünde yer alan Another One Bites The Dust adlı şarkı dünya çapında, özellikle ABD'de (burada bir numaraya yükselmiştir.)bir hit haline gelmiştir.
    John Deacon Freddie Mercury öldükten sonra son olarak 1995'te Queen'in son stüdyo albümü Made In Heaven için çalışmış ve ondan sonra Queen adına yapılan hiçbir projeye katılmamıştır. Şu anda müzik alanında bir faaliyette bulunmamaktadır.
    Sinema ve Televizyon
    Queen Flash Gordon (1980; Mike Hodges) ve Highlander (1986; Russell Mulcaky) filmlerinin müziklerine doğrudan katkıda bulunmuştur. Bunun yanısıra pek çok film müziğinden çeşitle Queen şarkıları kullanılmıştır. Belki de bunlar arasında grup tarihi açısından en önemlisi "Wayne's World" filminde kullanılan "Bohemian Rhapsody"dir. Filmin ardından tekrar yayınlanan single Amerikan Billboard listesinde 2 numaraya kadar yükselmiştir. Fakat Queen gurubunun sinemayla ilk tanışmaları 1975 ve 1976 yılında çıkan iki albümlerine Marx kardeşlerin unutulmaz filmlerinin isimlerini vermesiyle başlar 1935 yapımı "A night at the opera" 1975 Kasımında 4. Queen albümü olarak ve 1937 yapımı "A day at the races" 1976 Aralık'ta 5. Queen albümü olarak yerlerini alır.
    Müzikal
    2002 yılında İngiliz komedyen ve yazar Ben Elton tarafından May, Taylor ve Robert De Niro'nun katkılarıyla hazırlanan "We Will Rock You" adlı müzikal Londra West End'de bulunan Dominion Theater'da prömiyerini yaptı. Şu ana kadar Madrid, Barcelona, Sydney, Perth, Köln, Kuala Lumpur, Güney Afrika, Las Vegas ve Zürih'de sahnelendi. Londra gösteriminin Ekim 2006'da bitirilmesi planlandıysa de halktan gelen yoğun talep nedeni ile gösterim süresiz olarak uzatıldı. Böylece daha önce Grease'in elinde bulundurduğu Dominion Tiyatro'sunda en uzun süre sahnede kalan müzikal rekorunu da eline geçirmiş oldu. Müzikal gösteriminin Kraliçe 2. Elizabeth'in Altın Jübile kutlamalarıyla çakışması nedeniyle, bu kutlamaların bir parçası olarak Brian May Buckingham Sarayı'nın çatısında "God Save the Queen"in gitar solosonu çaldı.
    Logo
    Queen'in logosu Freddie Mercury tarafından ilk albüm piyasaya sürülmeden önce yaratıldı. Logoda tüm üyelerin zodyak simgeleri kullanılmıştır; Deacon ve Taylor'u temsilen iki aslan, May'i temsilen bir yengeç ve Mercury'nin başak burcundan olması nedeniyle 2 adet peri. İki aslan tarafından kucaklanmış olan "Q" harfinin ortasında bir taç ve tüm bunların üzerinde büyük bir anka kuşu bulunmaktadır.
    Queen+PR
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    Queen + Paul Rodgers'ın 2008 Tur Takvimi Belli Oldu;
    Queen'in efsanevi isimleri Brian May ve Roger Taylor ile birlikte gruba eşlik eden Paul Rodgers'ın oluşturduğu Queen+Paul Rodgers, 2008 yılı içinde çıkacak yeni stüdyo albümünün ardından gerçekleştireceği Avrupa turunun takvimini açıkladı. Müzik severlerin aylardır merakla bekledikleri, "Queen + Paul Rodgers Rock The Cosmos 2008 Concert Tour" adıyla gerçekleştirilecek konser turu tarih ve yerleri aşağıdaki gibi:

    EUROPE LEG 1:
    Tuesday 16 September Moscow SCO Olympic Arena RUSSIA
    Wednesday 17 September Moscow SCO Olympic Arena RUSSIA
    Saturday 20 September Gdansk Shipyard POLAND






    Sunday 21 September Berlin Velodrom GERMANY
    Tuesday 23 September Antwerp Sportspaleis BELGIUM
    Wednesday 24 September Paris Bercy FRANCE
    Friday 26 September Rome Palalottomatica ITALY
    Sunday 28 September Verona Arena ITALY
    Monday 29 September Zurich Hallenstadion SWITZERLAND
    Wednesday 1 October Munich Olympiahalle GERMANY
    Thursday 2 October Mannheim SAP Arena GERMANY
    Saturday 4 October Hannover TUI Arena GERMANY
    Sunday 5 October Hamburg Color Line Arena GERMANY
    Tuesday 7 October Rotterdam Ahoy NETHERLANDS
    UK
    Friday 10 October Nottingham Arena
    Saturday 11 October Glasgow SE&CC
    Monday 13 October London 02
    Tuesday 14 October Cardiff Arena
    Thursday 16 October Birmingham NIA
    Saturday 18 October Liverpool Arena
    EUROPE LEG 2
    Wednesday 22 October Barcelona Palau Sant Jordi SPAIN
    Friday 24 October Murcia Estadio Municipal SPAIN
    Saturday 25 October Madrid Palacio de Deportes SPAIN
    Tuesday 28 October Budapest Sportarena, HUNGARY
    Wednesday 29 October Belgrade Arena SERBIA
    Friday 31 October Prague 02 Arena CZECH REPUBLIC
    Saturday 1 November Vienna Stadthalle AUSTRIA
    QUEEN+PR oluşumu 2009 Nisan'ında ayrılarak aktif müzik yaşamlarına devam eden Brian May ve Roger Taylor American Idol yarışmasının 8. Sezon birincisi Adam Lambert ile ortak proje üzerinde çalışmak için görüşmelere başlamışlardır.
    Resimler
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    Bağlantılar
    http://www.queenanatolia.com
    http://www.queenonline.com
    http://tr.wikipedia.org
    İmzamız; phm adlı arkadaşımıza sonsuz teşekkürler!

     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    ---
    İmza için küçültlmüş hali,
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    ---
    İmza Kodu:
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_25870037/tm.htm][b][image]https://store.donanimhaber.com/69/ed/66/69ed669a3431be468098eb297090bebf.jpg[/image] 
    [color=#000033]lll Queen Fan Club lll[/color][/b]
    ~The Show Must Go On ~[/link][/center]


    Ön İzleme:

    Üyeler;
    1.cako94
    2.Chuck Schuldiner
    3.Black Sabbath
    4.phm
    5.RayAllen20
    6.Jr_Tito
    7.DMUKKS
    8.nickimi değiştirdim
    9.VGroove
    10.Mushmula
    11.Uurbabur
    12.W or W
    13.poseidon89
    14.Angelus
    15.slash7895123
    16.mc.kork
    17.AlcohollicA
    18.Wild Child
    19.jedi_master
    20.AsterStyle
    21.ballrry
    22.the-revival
    23.Tolqan
    24.westblood
    25.Nymphetaminé
    26.emre148
    27.ozgur_atli
    28.ßoost
    29.To die
    30.execool
    31.Itachi.Uchiha
    32.westblood
    33.Quadhros
    34.Y.I.W.A.L.Y
    35.ilhan_28
    36.St.Rendroy
    37.alozz
    38.David Guetta*



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesyonel Okur -- 25 Ağustos 2011; 17:20:05 >







  • Ekle beni de.
    Bana göre dünyanın en büyük grubudur.
    En iyi vokal de Freddy'dir elbette.
  • Beni Eklemene Gerek Yok.

    Dünyanın En Büyük Grublarından Biridir. Sevmiyeni Yokdur Herhalde , Freddy nin Tipe Uyuz Oluyorum O Ayrı.
  • "The Show Must Go On" diyoruz o zaman...
    Ekle beni de
  • Bu kadar büyük bir gruba bu kadar az sayıda bir katılım nasıl oluyor anlamış değilim.
  • Şöyle bi grafik hazırladım bakalım, nasıl olmuş:
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    ---
    İmza için küçültlmüş hali,
     lll QUEEN lll FAN CLUB-Şov devam ediyor!

    ---
    İmza Kodu:
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_25870037/tm.htm][b][image]https://store.donanimhaber.com/69/ed/66/69ed669a3431be468098eb297090bebf.jpg[/image] 
    [color=#000033]lll Queen Fan Club lll[/color][/b]
    ~The Show Must Go On ~[/link][/center]


    Ön İzleme:




  • Imza guzel olmus. Ben de çok severek dinlerdim bi zamanlar, beni de ekleyebilirsin.
  • Beni de EkLersen Sevinirim
  • Queen en iyisi ya ekle beni de Freddie gibi adam geldi mi şu dünyaya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DMUKKS

    Queen en iyisi ya ekle beni de Freddie gibi adam geldi mi şu dünyaya


    Gelmedi de, grubu kuran arkadaş da gelmedi
  • Beni de ekle..

    70-80 lerin en sevdiğim gruplarının başında gelir
  • Beni de ekle , bu adamları severim . En sevdiğim şarkısı ise klasikleri bir yana Another One Bites the Dust tır .
  • Elenmek isteyenler eklendi.
  • beyler tnt'de ikide bir konserleri veriliyo ne ayak anlamadım ama bilginize arz ederim
  • ''We are the champions'' (şampionlar liği resmi şarkısı) bildiğim kadarı ile bu grubun şarkısı,yanlış hatırlamıyosam..
  • Aklıma geldikçe dinlerim, severim.

    Ekleyebilirsin.
  • hergün dinlerim en az bi şarkıekle
  • İnanamıyorum ya. Bu kadar büyük bir grubun, bu kadar büyük bir forumda nasıl olur da bu kadar az hayranı olur.
    Hemen beni de ekle.
  • Ekle beni. Büyük hayranıyım.
  • Fan Club ı kuran arkadaş pek ilgilenmiyor anlaşılan.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.