Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CoNsTaNtIn45

4 Ağustos 2005; 13:42:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

madem version yüklemek işe yaramıyo diyosun, niye o zaman yeni tel.lere hep son versiyonu koyuyolar?

Aylar sonra tekrar buralardayım:D
CoNsTaNtIn45

4 Ağustos 2005; 13:46:45 

bu arada 9. sayfamız hayırlı olsun.

Aylar sonra tekrar buralardayım:D
guven

4 Ağustos 2005; 15:03:19 

cenova ne oldu aldın mı telefonunu sorun hallolmus mu ?
delidolu40

4 Ağustos 2005; 17:48:07 

ARKADAŞLARRRRRRRRR
lütfen bana biriniz versiyon yüklemek ne demek ne işe yarar kim yukler nerde satilir hakkında bilgi versin.bende cx70 me versiyon yüklemek istiyorum telefoncuyami gideyim.ne yapayim

saygılar
Fetih

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2005; 18:14:26 

versiyon yüklemek demek telefonu güncelleştirme demektir.telefonda ufak tefek hatalar varsa ve telefonu hızlandırmak için versiyon yükletmek şarttır.telefona versiyonu ya teknik servis yükler veya kendin yükleyebilirsin.kendin yükleme yapacasan dca510 data kablosuna ihtiyacın var.sadece onunla oluyortelefondaki versiyonu öğrenmek için *#06# tuşlarına bas.ilk önce imei numarası gelecek bilgiye basarsan fw yazan satırdaki rakam senin telefonun versiyonudur.
cihazın garantili ise telefoncuya gidipte para yatırma.teknik servis bu işlemi ücretsiz yapıyor

O Fatih Sultan Mehmed Han!

Onu Fetheden Kumandan,Ne Güzel Kumandan,
Onu Fetheden Asker,Ne Güzel Askerdir!
Hz.Muhammed (S.a.v) (555.Yıl)

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü||Kanımda kırmızı, bayrağımda kırmızı benim
Şehitler Ölmez-Vatan Bölünmez-Şehide Övgü
"Ne Mutlu Türk'üm Diyene.M.K.Atatürk.Tehlikenin Farkında mısınız ?
cenova

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Ağustos 2005; 19:53:26 

selamlar evet telefonumu bugün aldım.çok şükür kendiliğinden kapanma sorunu hiç olmadı.
başarı servis gereçekten çok hızlı ve çok ilgililer.

benim telefonumda bir chip değişikliği yapıldı dün aslında yapılmışdı ama ben bugün aldım.yani dünden beri deneniyormuş ve de bugün teslim alırken hiçbir kapanma problemi olmamış.

şu ana kadar herhangi bir kapanma yok, son versiyon yüklü ve sanki cihaz biraz daha hızlandı gibi geldi bana.
yine de temkinliyim zira her an aynı sorun olabilecekmiş gibi geliyorbana.inşallah olmaz bir daha böyle bir sorun.Darısı diğer arızalı cx70 lerin başına.

dj_bulut

5 Ağustos 2005; 12:25:36 

arkadaslar ben bir haftadır forumu her gun takıp edıyorum ama bır turlu sızınle ıletısım kuramıyordum nıhayet hotmaili acmayı basardım uyelıgımı aktiflestirdimde iletisime gectim bende cx70 var yaklasık3 hafta felan oldu gayet memmunum ilk onceleri bu ekrandakı bas konus simgesi gitmiyordu forumda arkadaslardan ogrendim ve sorunu hallettim elinize saglık cok yararlı bir forum beni kabul edeerseniz aranıza sevinirim yalnız ben bir konuya daha dikkat cekmek ıstıyorum gerci arkadaslarda bahsetmıs gecmıs forumlardada ama ben irda mi alayım yoksa data kablosu mu yardımcı olursanız sevinirim hangısının avantakı cok sımdilik hersey ıcın sagolun gorusmek uzere saygılarımla bulut!,,

dj_bulut

5 Ağustos 2005; 12:29:49 

cenova kardes simdi bende yuklettırmeyı dusunuyorum son versiyon ama pek emın degılım senın gıbı soyleyen cok yuklettırdıkten sonra eskısınden cok arıza yaptıgı yonden sen nasıl sımdı tam memmun musun bır sorun var mı bı senden yuklettıgın son versıyonun adını ıstıyorum sana zahmet!

delidolu40

5 Ağustos 2005; 15:52:32 

ARKADASLAR TELEFONDA *#06#YAPTIGIM ZAMAN
SW-VERSION YAZAN KISIMDA 54 YAZIYOR...
şidi benim telefonumun versiyonu bumu oluyor.en yüksek kac oluyor bu?yeni yükleten arkadasımızın ki kaçtı mesela simdi kac oldu.birde inanın bana 1 hafta oldu alalı nerdeyse 4-5 kere kendiliğinden kapandı.batarya oynuyor olabilirmi acaba.telefonu hepsiburada.com dan aldım.gönderdikleri fatura garanti belgesi yerinne geçiyormuş bende götüreyimmi başarıya falan versiyon yaparlarmı.o kadar cahilimli bu konuda nolur gülmeyin yardımlarınız için minettarım özellikle bir onceki yazımda cevap yazan degerli kaerdeşime

saygılar
dj_bulut

5 Ağustos 2005; 16:10:11 

delidolu40 ın dedıgı gıbı bu sorunları herkes soyluyo ama bırazda kullanımdan oldu desem 4 gun olmussun allı aceba surum mu hatalı senın gıbı bende cenovadan mesaj beklıyorum surum ıcın daha yazmadı herhalde yakın bı zamanda yazar bence hıc durma dırek basarıya faturanla soyle alalı daha 4 gun oldu ama kendılıgından kapanıyo de bı de seyı sormak ıstıyorum telefon durdugu yerde mı yoksa ınternete baglanırken mı kapanıyo?

ka_okan

5 Ağustos 2005; 16:11:50 

arkadaşlar dün carrefour da data kablosuna baktım ve 22.50 ytl olduğunu gördüm sizce pahalı mı kızılötesi aygıtlar ne kadar acaba nerde satılıyor bunların cevabını bekliyorum arkadaşlar

dj_bulut

5 Ağustos 2005; 16:29:11 

valla bılmem ama genede normal bı fıyat cunku sokak satıcılarından alsan ya calısır ya calısmaz alsan bıle ya drıver ını verır ya vermez sen eger magazadan alırsan drıver ını ıstemeyı unutma aldıktan sonra sorun oluyo bılıyo musun gıdıp soyluyosan sımdı elımızde kalmadı bır ıkı hafta sonra gel falan dıyolar oda senın ısıne yaramıyacak mecburen ınternetten aramak zorunda kalacaksın buldugun ya olacak ya olmayacak en ıyısı sen garantılı ıs yap bence data kablosu yerıne ırda ıyı gıbı bılmıyom cunku ırda da boyle tanıtma sorunu falan olmuyo bende dırek usb olarak tanıyo zaten onunda fıyatı asagı yukarı aynı data kablosuyla genede sen bılırsın!

ka_okan

5 Ağustos 2005; 16:36:08 

sağol ama bu kızılötesini nereden bulacam bir fikrin varmı

dj_bulut

5 Ağustos 2005; 16:47:19 

telefoncularda olur bende var her ısımı goruyo su an bende bır suru video ve onbinlerce kucuk walpaper var ırda ıle atıyom hıc sorunum olmadı onuda gecen hafta 25 e aldım

dj_bulut

5 Ağustos 2005; 16:51:15 

ka_okan ayrıca telefon rehberımı falanda bılgısyara atıp duzenleyebılıyorum mesaj yazmıyorum telefonda bılgısayarda tyazsıp atıyorum daha kolay oluyor bılıyor musun

ka_okan

5 Ağustos 2005; 16:53:22 

sağol sorularımı cevaplandırdığın için seni hangi mailde bulurum acaba
quote:

Orjinalden alıntı: dj_bulut

telefoncularda olur bende var her ısımı goruyo su an bende bır suru video ve onbinlerce kucuk walpaper var ırda ıle atıyom hıc sorunum olmadı onuda gecen hafta 25 e aldım

dj_bulut

5 Ağustos 2005; 16:57:08