Giriş
7 Haziran 2005; 11:09:53
quote: Orjinalden alıntı: eski_toprak teeee 10 mayısta aldım telefon hatalı çıktı.sizinkinde sorun varmı ya.tel le. bi oynayamadım.ama sony k700i alıcam.iade edip. Kardeş Eski Nickin Daha Güzeldi Beaa:)
_____________________________You're listening to A State of Trance with Armin Van Buuren
Eva : Mekanın ismi neden “Küçüğün Yeri”? Neden Frank’in Yeri değil? Frank : Bir şeye sahip olduğunda ona istediğin ismi verebilirsin.
7 Haziran 2005; 12:18:59
quote: Orjinalden alıntı: ahmetoguz44 quote: Orjinalden alıntı: eski_toprak teeee 10 mayısta aldım telefon hatalı çıktı.sizinkinde sorun varmı ya.tel le. bi oynayamadım.ama sony k700i alıcam.iade edip. Kardeş Eski Nickin Daha Güzeldi Beaa:) banlandım onun için yeni nick almak zorunda kaldım.((gereksizler bölümünde çok kızıp birine küfür ettim de))
Guest
7 Haziran 2005; 13:06:24
Kardeşim Serhat, Cx65te de kamera cekimi 30 saniye. AyarLardan max. yapmak gerekLi sadece quote: Orjinalden alıntı: serhat_fb 30 saniye video kaydı var. cx65 de 11 saniye
_____________________________ Aykut EROL
8 Haziran 2005; 17:25:14
quote: Orjinalden alıntı: eski_toprak quote: Orjinalden alıntı: ahmetoguz44 quote: Orjinalden alıntı: eski_toprak teeee 10 mayısta aldım telefon hatalı çıktı.sizinkinde sorun varmı ya.tel le. bi oynayamadım.ama sony k700i alıcam.iade edip. Kardeş Eski Nickin Daha Güzeldi Beaa:) banlandım onun için yeni nick almak zorunda kaldım.((gereksizler bölümünde çok kızıp birine küfür ettim de)) Eiih Etmişsin :D
_____________________________You're listening to A State of Trance with Armin Van Buuren
Eva : Mekanın ismi neden “Küçüğün Yeri”? Neden Frank’in Yeri değil? Frank : Bir şeye sahip olduğunda ona istediğin ismi verebilirsin.
8 Haziran 2005; 22:22:40
merhaba bendede cx 70 var mayyak telefon özellik var aynı evde bulunan bilgisayarımı andırıyor bana
9 Haziran 2005; 13:30:40
arkadaslar! bilen yok mu arka kapaktaki deliklerin ne olduunu?
_____________________________Aylar sonra tekrar buralardayım:D
9 Haziran 2005; 14:12:56
o delikler mikrofon için
_____________________________Türk oğluyum, Türk olarak ölürüm.Kanım Türk'tür, dilim Türkçe, sözüm Türk.Türk olmayı en mukaddes bilirim.Dinim İslam, içim Türk'tür, Özüm Türk Türk'e karşı kim olursa karşım var.Arş ileri, arş ileri arşım var.Bu Ülkede Türk istiklal marşım var.Ay-yıldızlı bayrağım Türk'tür, tezim Türk Türkçe yürür her kıtada gezerim.Şiirim Türk, bağlamam Türk, yazım Türk.Türklüğüme zarar görsem ezerim.Avrupa da iz bıraktım, izim Türk Türk e karşı kim olursa karşım var.Arş ileri, arş ileri arşım var.Bu Ülkede Türk istiklal marşım var.Ay-yıldızlı bayrağım Türk, tezim Türk
10 Haziran 2005; 19:33:45
quote: Orjinalden alıntı: volkan_42 merhaba bendede cx 70 var mayyak telefon özellik var aynı evde bulunan bilgisayarımı andırıyor bana Biraz Fazla Olmamışmı ?
11 Haziran 2005; 11:34:54
bence o delikler vida olayı için arka kapak azcık oynuyor ya hani.
11 Haziran 2005; 16:29:47
Arkadaşlar http://www.cx65.org/forum.asp' ye Tam Ekran Süper Oyunlar Attım Bi Bakın İsterseniz !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz44 -- 11 Haziran 2005, 16:32:41 >
11 Haziran 2005; 18:27:37
Sizinde katkılarınız la bende cx 70 aldım 09 06 2005 günü cx 70 diye bir arkadaşım oldu benim sıkıntım var bu telefonun sim kart yerinden sim kartı bıçakla çıkartıyoum acıyorum telefona bide kızıl ötesi alacam en ucuz kaça var bilen var 15-25 civarı
_____________________________ At bizim, avrat bizim, silah bizim, ŞAN bizim...