Arkadaşlar cx70 son sw versiyonu ve tema,oyun vb. için link verebilir misiniz?Birde dca-540 kablo ile tüm bu işlemleri sorunsuz gerçekleştirebilir miyim?
mpmsetup3.04.40.48.4_smartsync_en-en yüklerken hata verdi tamam dedim kurdu ama bilgisayarımda (telefonun içini gösteren sürücüyü) oluşturmadı. doğal olarak telefonu görmüyor. şuanda vista business 64 tr kullanıyorum, bence vista sürücüleri üstteki dosyada yok. xp kullanırken 510 veya 540 driverı yüklüyordum ve mpm çalışıyordu. ama vista onları kabul etmiyor. kısaca vista 64 için siemens usb data cable driver günlerdir arıyorum ama bulamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bu telefonun bilgisayarı görüp aktaramamasından bende muzdaribim.kablolu kızıl ötesi var.fakat görmüyor.bir çok defa hatta ingilizcesini de kurdum kaldırdım fakat bir türlü görmüyor,görünmüyor,mesela telefondaki resimler ve içi.Araştırdığım kadarıyla com1,com2,var fakat com3 ve com4 yok,onları görmediğinden telefonun içine girilemiyor,görünmüyor.Bu durumda o com3 veya com4-ü nasıl kurabilirim.cevaplanırsa memnun olurum.şimdiden selamlar.bilgi verilirse menun olurum. mozcelik02@hotmail.com