Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ===> LG Renoir KC910 | 8 MegaPiksel- Dokunmatik - Xenon Ana Başlık <===

Sony Ericsson C905 ve Samsung INNOV8 (i8510) duyurulduktan sonra 8 megapiksel cep telefonu piyasası kızışacağa benziyordu, LG de çok zaman geçmeden 8 megapiksel kameralı KC910 telefonunu duyurdu. Yüksek popüleritedeki LG KU990 Viewty üzerine gelen KC910 multimedya yönünden güçlüyken diğer özellikleriyle de dikkat çekici. 8 megapiksel otomatik odaklamalı kamera LG KC910'un önde gelen ayrıntısı olarak dikkat çekiyor. Wi-Fi kablosuz internet bağlantısı kurabilme, GPS (fotoğraflara geo-tagging) telefonun diğer öne çıkanlarından.

LG KC910 kamerası Schneider-Kreuznach mercek kullanırken lens koruma altına alınmış. 30 fps'de VGA ve 120 fps'de QVGA video kaydı yüksek çözünürlüklü kameranın hareketli görüntü çekimindeki marifetini gösteriyor. 8 megapiksele yakışır xenon flaş az ışıklı ortamlarda fotoğraf çekmekten mahrum bırakmayacak.

Telefonun ekranı 3" 262k renkli iken çözünürlüğü 240 x 400 piksel. LG KC910'da dört bant GSM şebeke desteği, HSDPA'lı 3G, Bluetooth, microSD kart yuvası, TV-çıkış, Xvid ile DivX video oynatımı, müzik için Dolby sistem ve Usb portu yer alıyor.

LG KC910 yakın zamanda duyurulan diğer 8 megapiksel modellerle benzer özellik listesine sahip. Samsung i8510 INNOV8 ve Sony Ericsson C905 modelleri KC910 ile eşit düzeydeyken eksikleri dokunmatik ekran. Ancak Samsung i8510'da Symbian işletim sistemi farkını da düşünmek gerekiyor. Kalınlık bakımından kıyasla LG KC910 14mm, INNOV8 17,2mm ve C905 19,5mm.

Ekim ayında çıkması beklenen LG KC910 hakkında fiyat bilgisi henüz yok.

@Révølvér'den Alıntıdır .

...Genel Özellikler...

* Ağırlık : 114 gr

* Ekran Özellikleri : Full dokunmatik, 256 bin renk, 240 x 400 piksel, 3 inç.

* Hafıza Durumu : Dahili hafıza tam olarak belli olmamakla beraber, 8GB'ye kadar microSD-HC kart destekli.

* Bağlantı Özellikleri : GPRS, Edge, 3G, Wireless-LAN (802.11b/g), Bluetooth, USB.

* Kamera : 8 MP, 3264x2448 piksel, autofocus. Gülme dedektörü, göz kırpma efekti ve özelliği. Xenon flaş.

* Video : VGA@30fps, 640x384@30fps, 400x240@30fps, QVGA@120fps seçenekleriyle DivX formatında video kaydı !!! Ayrıca video kayıt özelliklerinden biri de eğlenceli bir özellik olan slow / fast motion (yavaş / hızlı çekim efekti).

* GPS : Evet, A-GPS işlevi.

* Medya Otynatıcı : Müzikte: Mp3, AAC+ ve Mp4 çalar, Videoda : DivX, XviD ve Mpeg-4

...Diğer Özellikler...

+ FM Radio
    + Java işletim sistemi
    + Ofis belgelerini görüntüleme
    + TV-Out
    + 1000 mAh pil : 4 saat konuşma, 430 saat bekleme süresi.

@metbey'den alıntıdır ...

Arkadaşlar size tam sürüm 4 parçalık telefonun herşeyini tanıtan videoları sunuyorum. Daha önce gönderen olmuş olabilir,ben hepsini düzenleyerek, her özellğinin tam olarak anlatıldığı şekle getirdim, umarım daha yararlı olur.

http://www.youtube.com/watch?v=I5C-qgpUSTQ Kamera Özellikleri part1

-iso1600,
    -Yüz tanıma-yüze odaklanma, (Face Tracking)
    -gülümsendiği zaman otomatik çekmesini ayarlama, (Smile Shot)
    -göz kırpıldığı zaman çekildiğinde uyarma, (Blink Detection)
    -çekildiği an nerede olduğunu kaydetme (Geo Tagging)

http://www.youtube.com/watch?v=50kxfDVzYA4 Kamera Özellikleri Part2

-Sadece bir dokunuşla manuel odaklama (Touch Shot)
    -Kırmızı Göz Yok etme (Red Eye Removal)
    -Resmi en güzel hale getirme(Image Stabilizer)
    -Otomatik olarak pürüzleri, giderir(Beauty Shot)
    -Değişik efekt ve renk değişimleri ile kendi sanatınızı oluşturun (Art Shot)

http://www.youtube.com/watch?v=Z7R3XZCbc3g Multimedya Özellikleri

-Dolby Mobile
    -Divx/Xvid resmi(official) olarak destekler. TV out ile Divx/Xvid Player olarak kullanabilirsiniz.
    -Slow Motion Video Recording up to 120fps
    -Fast Motion Video Recording up to 5fps
    -Gelişmiş Hareket Sensörü sayesinde Sanal gerçek Oyunlar(Wii oyunları gibi) (Vİrtual Games)
    -A-GPS

http://www.youtube.com/watch?v=PxNT1PvfHIw 4 önemli arayüz özelliği

-Kişiselleştirilebilir butonlar. Taşınır ve sürüklenebilir...( Drag and drop your widgets)
    -Online butonlar. Örneğin, hava durumu ekranda kendini sürekli günceller.(Online widgets)
    -Ergonomik olarak yatay Qwerty klavye kendini ayarlar.
    -Arayacağınız arkadaşlar fotolarıyla görünür böylece hemen kolaylıkla seçebilirsiniz(Speed Dial)

NOT!!! : Youtube videolarını izleyemiyorsanız, aşağıdaki programı indirip bilgisayarınıza kurun, browserı yeniden başlatın, tamamdır...

http://rapid-share.com/files/160040799/Youtube_Engelini_Kald__305_r.zip.html (Aradaki "-" işaretini kaldır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 14 Aralık 2008; 14:21:09 >

• 3 inç ekran bence küçük kalmış biraz bu güzelim telefona.bence en azından 3.8 inç falan olsa süper olurmuş
  • lea iphone zaten 3.5" ve en yüksek o
  • Ooo 8 mpx ler çoğalıyor desenize. Ama Samsung i8510 daha iyi duruyor. Bu telefonun datayları açıklansın kesinleşir hangisinin iyi olduğu.
  • açıkçası çok beğendim.
  • divx in yanında xvid de oynatabiliyor.wlan var. gps var. slow motion var. dvd kalitesinde video kaydı var.geniş ekran var.

Dolby sound for the music. ne demek istiyor anlayamadım.

kamerada yüz algılama ve gülümseme tuşu var.

lg son zamanlarda çıkardığı telefonlarla muhteşem bir atak yaptı

TEBRİKLER LG
  • Umarım işletim sistemi olarak java kullanmamıştır. Adam giib bir şey koyar. Symbian olsa çok güzel olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

lea iphone zaten 3.5" ve en yüksek o

biliyorum neden iphone nu geride bırakıp çok süper bir telefon olsaydı daha iyi olmazmıydı
  • işletim sistemi java
    quote:

Orjinalden alıntı: join

Umarım işletim sistemi olarak java kullanmamıştır. Adam giib bir şey koyar. Symbian olsa çok güzel olur.
  • Çok süper teller geliyor yakında.

C905, i8510 ve KC910...

Ortalık gene kızışacak. 8mpx'e Nokia'nın cevabı ne olacak hâlâ belirsiz.

Farklı ve all in one cihaz bekleyen arkadaşlar, biraz daha bekleyecekler.
  • iiiyimiişşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Çok süper teller geliyor yakında.

C905, i8510 ve KC910...

Ortalık gene kızışacak. 8mpx'e Nokia'nın cevabı ne olacak hâlâ belirsiz.

Farklı ve all in one cihaz bekleyen arkadaşlar, biraz daha bekleyecekler.

evet

ben mesela beklicem

Nokia bu sefer en arkada kaldı yaw

• quote:

evet

ben mesela beklicem

Ben artık multi-touch cihaz istiyorum reis. Kızak / kapak / bar tipi modellerinin modası geçiyor yavaş yavaş...
    Dokunmatik ekranda foto / videolarak bakmak, divX kalitesini yaşamak, wifi ile sörf yapmak ayrı bir zevk...
    i8510'un beni çeken tarafı mükemmel foto kalitesi oldu.

Bunun dışında kafama takılanlar :
    HTC Diamond, i900 Omnia ve LG KC910...

HTC'nin bana göre eksileri 3.2 mpx çözünürlük günümüzde biraz az kalıyor. Videosu da QVGA. Win Mobile bir cihaz kullanmadım, çekiniyorum.
    i900 yine Win Mobile'ın bir çekincesi var bende. Wifi'de birtakım sıkıntıların yaşandığı da söyleniyor. Foto kalitesi eh işte fena değil.
    Eğer ki KC910 beklentileri karşılar, fotosu da i8510 kadar olmasa da kaliteli olursa, onu alabilirim.

Şu sıralar tel seçimi git gide daha zorlaşıyor...
    Bakalım hepsi bi çıksın, piyasaya otursun, kullanıcı yorumlarını da bir görelim.

• kc910 cence fotoğraf çekiminde i8510 'dan daha iyidir.schneider-kreuznach lens ve xenon flaş var.
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

evet

ben mesela beklicem

Ben artık multi-touch cihaz istiyorum reis. Kızak / kapak / bar tipi modellerinin modası geçiyor yavaş yavaş...
    Dokunmatik ekranda foto / videolarak bakmak, divX kalitesini yaşamak, wifi ile sörf yapmak ayrı bir zevk...
    i8510'un beni çeken tarafı mükemmel foto kalitesi oldu.

Bunun dışında kafama takılanlar :
    HTC Diamond, i900 Omnia ve LG KC910...

HTC'nin bana göre eksileri 3.2 mpx çözünürlük günümüzde biraz az kalıyor. Videosu da QVGA. Win Mobile bir cihaz kullanmadım, çekiniyorum.
    i900 yine Win Mobile'ın bir çekincesi var bende. Wifi'de birtakım sıkıntıların yaşandığı da söyleniyor. Foto kalitesi eh işte fena değil.
    Eğer ki KC910 beklentileri karşılar, fotosu da i8510 kadar olmasa da kaliteli olursa, onu alabilirim.

Şu sıralar tel seçimi git gide daha zorlaşıyor...
    Bakalım hepsi bi çıksın, piyasaya otursun, kullanıcı yorumlarını da bir görelim.

• 3 inç TFT dokunmatik ekran, yüksek ve kaliteli ses deneyimi için Dolby teknolojisi, flash kullanıcı arabirimi, Wi-Fi, dahili GPS, DivX desteği, Bluetooth 2.0 ve TV çıkışı.
    GİBİ OZELLİKLERİ BARINDIRIYOR.
  • bu telefon ne zaman piyasaya cikacak??? eylul sonuna kadar amerikada ciksa da alsam hemen
  • insallah fiyati amerikada 500 dolari gecmez. eger o fiyatlarda olursa hemen alirim
  • tipi o kadar iyi değil(wiewty daha iyiydi) ama özellikleri baya iyi bu tel. rakiplerini baya zorlar...
  • tuşları daha güzel yapabilirlerdi
    bunun dışında beğendim teli

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |KİNG| -- 3 Ekim 2008; 23:48:52 >
  • bekli nokia 10 mp yi hazırlıyodur.nokia nın geride kalacağını zannetmiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.