Arkadaşlar Bilenler Lütfen Yardımcı Olsun Çıldıracam Yeni Bir Host Ve Domain Alıp Sİtemi Tasarlamak İstiyorum Ama Tasarıma Geçmeden Önce Kafama Takılan Şey Googlede Gözükmemesi Sitesini Yani Googlede Gözükmesi İçin Tasarım Aşamasında Siteye Bir Şeyler YTapacaksam Bilmek istiyorum Tasarım Bittikten Sonra Pişman Olmak İstemiyorum Yardım Edin Siteler Google de Nasıl Görünür Bir Kaç Sevmediğim Ama Tanıdığım Web Tasarımı Yapan Tanıdıklarım Var Siteyi Yapyorlar 2 Sonra Site Googlede Gözüküyor Ben Nasıl Yapabilirim Bunu Yardımcı Olun Teknikleri Nelerdir.
Bildiğim Teknikler
Siteyi Googleye Eklemek robots.txt Kullanmak Adsense Olayı Reklam Vermek SiteMap Olayını Yapmak Googlede Bunları Yapmama Rağmen Hala Bir Şey olmadı Sitem Gözükmüyor İllaki Bir Püf Noktası Var Bu işin Yardımcı Olun
Siteni google da öne taşımak için genelde link değişimi yapılır diye biliyorum ama senin mobilya sitesi için link değişimi yapacaksan bence biraz kötü olur..Ama çapraz link değişimi diye bir şey var,onda aldığın linkleri başka bir siteye yerleştirebilirsin.Böylece mobilya siteni de kirletmemiş olursun..Link değiştirirken aldığın linkin page rankı yüksek olursa çok daha iyi olur.. Dh nin link değişimi bölümüne bir bak istersen
biraz beklicen öle hemen 1. sayfaya yerleşmez siten
önemli olan şu siteni anahtar kelimeleri başka kaç site kullanıyo ve içerik önemli mesela benim gunmania.tr.cx die tamammen ücretsiz ölesine sitem bile gunmania yazınca birinci sırada çıkıo hatta bütün sayfalarda nerdeyse bu neyden kaynaklanıo anahtar kelimemi başka kimse kullanmıo
siten googlede periyodik olarak indexlenir eğer hiç indexlenmesin diosan robots.txt içine gerekli kodu yaz indexlenmez ama bence siteni hem yap hemde bi yandan google indexlesin
evet bende arkadaşla aynı fikirdeyim. Artık öyle çok basit şeyler değil kelimede ilk sıraya çıkmak. heleki jenerik isimlerde. Mobilya kelimesinin de jenerik bi isim olduğunu düşünüyorum. Profesyonel biriyle seo çalışması yapabilirsiniz. Şu an için yapabilceğin ise ; sitene description ve keywords ekle, tabi fazla coşmadan. sandboxa yolu görünebilir fazla abartırsan. ayrıca title ını değiş. intro yazıyor sadece.
<meta name="description" content="Mobilya sitesi vs vs vs vs" /> <meta name="keywords" content="mobilya, mboilya sitesi, oturma grupları vs vs" />
Bu arada sitemi googleda yayınlatmak için bunları yaptım demişsin.alttada robots.txt demişsin.Benim bildiğim robots.txt siteyi google da yayınlatmamak için yapılır.