Şimdi Ara

'SEAGATE mi SMARTDISK mi , yardımcı olur musunuz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sisitemim biraz eski (p4 3.2ghz, 80gb hdd) gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum, harici disk alıcam ama karar veremedim

-3,5" 500GB SMARTDISK PRO BACKUP HARİCİ DİSK

3,5” 500GB yüksek kapasite USB2.0 ile hızlı bağlantı + OTB (One Touch Backup) Tek tuşla dosya yedekleme özelliği Alüminyum kasa ile disk sıcaklığını uygun seviyede tutma özelliği İçerisinde 8cm çapında fan bulunmaktadır ve gerektiğinde extra soğutma için kullanılabilir. Arka tarafında kullanım kolaylığı açısından fan açma-kapama düğmesi mevcuttur. Ürünlerin içerisinde 7200RPM 16MB Cache özelliğinde Sata hdd kullanılmaktadır.

-Seagate 3,5" 500GB 8MB 7200RPM FREEAGENT HARİCİ DİSK

• arkadasım bugün yeni smarddisk 250 gb 2.5 inc harici hdd aldım tasarım+hız+fiyat olarakta gercekten cok iyi bence smartdisk tavsiye edebilirim fiyat:130 ytl aldım.... yinede araştır.
  • En sonunda Seagate de karar kıldım ve aldım umarım pişman olmam. İlk izlenimlerim , ayaklı olması gerçekten hoş olmuş, ön panelde yükleme yaparken yanıp sönen turuncu bi ışıklandırma var gayet şık görünüyor, otomatik yedekleme yaptırabiliyorsunuz, kullanılan malzeme sağlam... Abraham kardeş hayırlı olsun sanada.....
  • seagate 1 tb 3,5" olan modeli kullanıyorum ve memnunum. seagate tavsiye ederim.
  • smartdisk derim her türlü soğutma ve performans olarak daha iyi.Seagate ler bozuk disklerini maxtor basic e kakalasın onlar satılmassa kendileri kullanmak zorunda kalcak.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.