Şimdi Ara

## ATi Catalyst 8.8 Kullanıma Sunuldu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## ATi Catalyst 8.8 Kullanıma Sunuldu ##

ATi'nin Ağustos ayına yönelik olarak hazırladığı Catalyst 8.8 sürücüsü yayınlandı. Radeon HD 9500 modelinden HD 4800 serisine kadar geniş yelpazede model desteği sunan sürücü paketinin performans artışından öte özellikle video ve Hybrid Grafik yetenekleri açısından iyileştirmeler içerdiği belirtiliyor. Yapılan açıklamaya göre yeni sürücü Dynamic Gamma/Contrast doğrulaması ile daha keskin görüntüler elde edilmesini ve video kalitesinin arttırılması hedefleniyor. Yeni sürücünün bir diğer önemli yeniliği ise HD 3800 ve 4800 serisi ekran kartlarının video oynatım başarımını geliştiriyor olması. Öte yandan Windows XP altında görsel iyileştirmeler için çeşitli geliştirmeler içeren Catalyst 8.8'e Slider kontrol özelliği de eklendi. Ayrıca yeni sürücü ile 780G/780D yonga setleri ve Radeon HD 2400/3400 serisi ekran kartlarıyla Windows XP altında Hybrid Crossfire yapılabilmesine de olanak tanınıyor. Oyunlarda ise aralarında Assassin's Creed, Company of Heroes: Opposing Fronts, Enemy Territory Quake Wars, Call of Duty 4, Crysis ve Lost Planet'ın yer aldığı çok sayıda başlık için daha önce rapor edilen bazı sorunların giderildiği ifade ediliyor.

ATi Catalyst 8.8'i indirmek için;
    http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Deneyen varsa olumlu sonuc cikarsa bizde deneyelim !!

Haber icin tsk ...
  • güzel haber hd 4800 serisi için...
  • hemen indiriyorum! haber için teşekkürler
  • Windows XP altında Hybrid Crossfire mı!
  • biz sorunumuzu nere rapor edecez aşağıdaki gibi bir sorunum var.
    bu görüntü d.tv kartımla video izlerken 2dkda bir oluyor. xp vista driverlar tüm codecler denendi düzelmiycem abi dedi. acaba kartımmı bozuk yoksa driver problemimi
  • Bu HD3000 & HD4000 CrossFire imkanı ne zaman çıkacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9 a doğru artık hiçbiri sorun kalmaz fan hızı ayarlamayı falanda koyarlar
  • akşam olsun eve gidiyim de bi tadına bakalım şunun

haber içi n teşekkürler
  • büyük itimalle driver çakışması var anakart cipsetin nf4 mü acaba bende karşılaşmıştım aynı sorunla sorunu anakartı değişirmekte buldum.
    quote:

Orjinalden alıntı: zebani

biz sorunumuzu nere rapor edecez aşağıdaki gibi bir sorunum var.
    bu görüntü d.tv kartımla video izlerken 2dkda bir oluyor. xp vista driverlar tüm codecler denendi düzelmiycem abi dedi. acaba kartımmı bozuk yoksa driver problemimi

• Yarın İndiririm bende Bugün 11-12 saat yolda Olacam..
  • haber için teşekkürler
  • inşallah bu hayırlı olur bu bütün ati camiasına
  • ya arkadaşlar önceki sürücüyü kaldırıp mı kuruyorsunuz üstünemi kuruyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikrethoca

ya arkadaşlar önceki sürücüyü kaldırıp mı kuruyorsunuz üstünemi kuruyorsunuz

önceki sürücüyü tamamiyle kaldırman lazım diğer türlü illa ki bi sorun çıkar
  • ben üstüne kurdum 8.6 vardı sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niksaçmabişeybence -- 21 Ağustos 2008; 10:57:23 >
  • Haber için teşekkürler indirelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: amd_ati

ben üstüne kurdum 8.6 vardı sorun olmadı.

Bişey olmayabilir ama kaldırıp kurarsanız daha temiz iş olur.
  • 8.8 betadan daha stabildir sanırım ; yani denemekte fayda var.
    Teşekkürler.
  • artık yeni kartımda uygularım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.