İkinci el mesajı:127
Katılım zamanı: 11 Şubat 2006; Şehir: Rize Durum: Forumda değil
20 Ağustos 2008; 21:52:51
cesur_07 BEYLER BU ADAMDAN UZAK DURUN N91 LE PS2 TAKASLIYACAKTIK BU GUN BEN TELEFONU YOLLADIM ARADIM BUNU 1 SAAT ICINDE KARGOYA VERIYORUM DEDI TAMAM DEDIM NEYSE AKSAMA DOGRU ARIYORUM YOLLADIN MI DIYE TELEFONU ACMADI 10 KERE FALAN ARADIM YOK SONRA MESAJ ATTI MUSAIT DEGILIM DIYE TAMAM DEDIM SONRA YINE ARADIM YINE ACMADI SONRA MESAJ ATITIM NE OLDU NIYE CEVAP VERMIORSUN DIYE ADAM PS2 YI BULAMADIM DEMESIN MI BULUNCA SONRA KARGOLARIZ DIYOR BIDE SONRA OLURMU OYLE SEY DEDIM TELEFON SUAN KARGODA KUTAHYAYA GIDIYOR ADAMIN VERDIGI CEVAP SEN BANA GUVENMIYOSAN YAPMAYALIM OZAMAN BU BU SAATTEN SONRA SOYLENECEK SOZMU BOYLE CAKALLAR YUZUNDEN ALIS VERIS YAPILMAZ OLDU BURADA BEYLER KESINLIKLE DIKKAT EDIN cesur_07 YAKININDAN GECMEYIN BUNUN YARIN KARGOYU ARAYIP TELEFONU GERI YOLLANMASINI ISTIYECEM ACABA OLURMU ONUDA BILMIYORUM Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Geçmiş olsun. Kargoyu arama işini yarına bırakmayın. Bir an önce telefon edin ve konu ile ilgili mail gönderin (hangi kargo ise artık). Gönderimi durdursunlar. Karşı tarafın eline ulaştıktan sonra biraz zor gibi geliyor bana.
İkinci el mesajı:413
Katılım zamanı: 4 Nisan 2007; Şehir: İstanbul,Tuzla Durum: Forumda
20 Ağustos 2008; 22:29:06
geçmiş olsun kardeşim bence sen şu an gonderdiğin kargo fırmasının müşteri hizmetlerini ara gönderimi hemen iptal ettir cesur_07 de anlattığına göre bir ps2 lık adammış
20 Ağustos 2008; 22:44:39
aylar evvelinden imzama yazdım bu üçkağıtçıyı benlede alışveriş yaptı paramın bi kısmını göndermedi haram olsun başka bişey demiyorum inşallah fazla kişinin canını yakmaz adi herif
İkinci el mesajı:956
Katılım zamanı: 11 Ocak 2008; Şehir: Antalya Durum: Forumda değil
20 Ağustos 2008; 22:52:06
quote:
Orjinalden alıntı: LİDER_36
benlede alışveriş yaptı paramın bi kısmını göndermedi
aynı sekılde banada borcu var,bugun yarın bugun yarın cocuk oyuncagına cevırdı ısı,gondermıcem dese ok Allah yolunu acık deyıp gececegım ama onuda yapmıyor,durduk yere pm atıyor yarın oduyorum dıyor,ok o zaman dıyorum ama ses soluk yok.en az 5 sefer yaptı bunu bana...
Ayrıca arkadasın ılk vukaatı degıl bu,yonetım bı cozum bulmalı artık bence bu arkadasa...
sanada gecmıs olsun kardes bu arada,kargonun ınternet sıtesınden gonderdıgın subenın tel numarasını al ve yarın sabah erkenden ara durumu anlat ve kargonu gerı ıste...
İkinci el mesajı:127
Katılım zamanı: 11 Şubat 2006; Şehir: Rize Durum: Forumda değil
20 Ağustos 2008; 23:02:00
sagolun abı yok boyle bısey adam resmen uc kagıtcı bıde boyle bır cumle kuruyor sen gonder ben ps2 bulunca yolluyacam dıyor hadı be dedım pesıne boyle yazdı sen bana guvenmessen nasıl alıs verıs yapacaz boyle kendını zekı sanan ınsanlar olduktan sonra walla ınsan soguyor bu sıtedende
İkinci el mesajı:298
Katılım zamanı: 21 Şubat 2008; Şehir: İstanbul,Fatih Durum: Forumda değil
20 Ağustos 2008; 23:13:17
TAMAM ARKADAŞIN YAPTIGI YANLIŞ ZARARA UĞRAMAMANI TEMENNİ EDERİM SAĞLAM BİR ARKADAŞ DEGİLMİŞ ANLAŞILAN. AMA FORUMDAKİLERE LAF ATMADAN ÖNCE KENDİMİZE BAKALIM LÜTFEN VERDİGİN MSN rize_attack@msn BU TELEFONU(N91 4GB) SENDEN ÖNCE RİZE ATTACK DİYE BİR ARKADAŞ LİSTELİYORDU.SENİN ALIŞVERİŞ LİSTENDE O REFERANSIN OLARAK GEÇİYOR BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ...
KENDİNİ ZEKİ SANAN İNSANLAR DEMİŞSİN YA SENDE ZEKİ SANIYORSUN GALİBA
İkinci el mesajı:181
Katılım zamanı: 24 Ağustos 2006; Şehir: Kütahya Durum: Forumda değil
20 Ağustos 2008; 23:17:59
quote:
Orjinalden alıntı: burak erden
TAMAM ARKADAŞIN YAPTIGI YANLIŞ ZARARA UĞRAMAMANI TEMENNİ EDERİM SAĞLAM BİR ARKADAŞ DEGİLMİŞ ANLAŞILAN. AMA FORUMDAKİLERE LAF ATMADAN ÖNCE KENDİMİZE BAKALIM LÜTFEN VERDİGİN MSN rize_attack@msn BU TELEFONU(N91 4GB) SENDEN ÖNCE RİZE ATTACK DİYE BİR ARKADAŞ LİSTELİYORDU.SENİN ALIŞVERİŞ LİSTENDE O REFERANSIN OLARAK GEÇİYOR BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ...
KENDİNİ ZEKİ SANAN İNSANLAR DEMİŞSİN YA SENDE ZEKİ SANIYORSUN GALİBA
Bide buyur burdan yak Birde bu cesur dediğiniz eleman hakkında kaçıncı konu açılışı кคzเ๓ єг๔є๓lเ ™ <kazim.erdemli@hotmail.com> Bu arkadaşta sorun yaşamıştı eminim sana yardımcı olur Ama şu üstteki konuya açıklık getirin