İkinci el mesajı:269
Katılım zamanı: 18 Haziran 2008; Şehir: İstanbul,Beykoz Durum: Forumda
14 Kasım 2008; 16:04:00
newrelease Arkadışımıza satılmıştır, Hayırlı Olsun
PHILIPS DVP 5900 High Definition DVD Player satılıktır. Ürünün garantisi yoktur, ısındığı zaman kendini kapattığı için yenisini aldım, servise felanda götürmedim. Geçen yazda 1-2 sefer aynısını yapmıştı. Evim serin bende sorun yaratmaz diyen yada alırım servise bi gösteririm diyen alsın kullansın. Ürünün bu kusurunu kabul edenler PM atsınlar. Sonra mscsi beni kazıkladı, bozuk mal sattı demesinler. Zaten minimum fiyatı 220 ytl ben 100'e veriyorum.
HDMI, DivX, Mpeg4, SACD, MP3-CD, WMA-CD, Picture CD, Dolby Digital, DTS, Dolby Prologic II, Progressive Scan, Video Üst Örnekleme Rakipsiz video performansy Dijital yüksek netlikte görüntü ve dijital ses için HDMI çıkışı 1080i satıra kadar gelişmiş çözünürlük için Video Geliştirme Yüksek çözünürlüklü fotoğrafları (JPEG) gerçek çözünürlük değerinde görüntüler Film deneyiminizi zenginleştirin Progressive Scan ile titreşimsiz ve düzgün görüntüler 192kHz/24-bit ses DAC yüksek kalitede ses sağlar Her şeyi çalar Filmler: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX 3.11/4.x/5.x/6.x, MPEG4 Müzik: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW ve Windows Media™ Audio Fotoğraflar: Resim CD si (JPEG) Resim/Ekran D/A dönüştürücüsü : 10 bit, 54 MHz Görüntü geliştirme : Progressive Scan, Video geliştirme, Video üst örnekleme Ses D/A dönüştürücüsü : 192kHz/24 bit Sinyal gürültü oranı : 108 dB Bozulma ve Gürültü (1kHz) : 80 dB Crosstalk (1kHz) : 100 dB Dinamik Aralık (1kHz) : 94 dB Ses Sistemi : Dolby Dijital, MPEG2, Stereo Ses Geliştirme : Gece Ayarı Video tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD-RW (Video modu), DVD-R, DVD-Video, DivX, WMA, DVD+R/+RW Sıkıştırma formatları : MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD, Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x Tekrar çalma Disk Çalma Ortamı : CD, MP3-CD, WMA, CD-R/RW Sıkıştırma formatı : Dolby Dijital, MP3, PCM Windows Media (TM) Audio MP3 bit hızları : 32 - 256 kbps Resim tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : Picture CD Resim sıkıştırma formatı : JPEG Görüntü geliştirme : Döndürme, Zoom, Yüksek Çözünürlük Bağlanabilirlik Diğer başlantılar : HDMI çıkış Ses Çıkışı - Analog : Stereo (Kırmızı/Beyaz cinch) Ses Çıkışı - Dijital : Koaksiyel (cinch) Video Çıkış - Analog : Komponent RGB (SKART), Kompozit CVBS (SCART üzerinde), Komponent Y Pb Pr (cinch), Kompozit CVBS (sarı cinch) Kolaylıklar
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscsi -- 14 Kasım 2008; 17:11:44 >
İkinci el mesajı:445
Katılım zamanı: 28 Aralık 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
8 Eylül 2008; 15:22:00
iyi de bu high definition değil ki, sadece hdmi girişi var o kadar. Her hdmi girişi olan high definion demek değil.Açıklamalardan da anlarsınız:
HDMI, DivX, Mpeg4, SACD, MP3-CD, WMA-CD, Picture CD, Dolby Digital, DTS, Dolby Prologic II, Progressive Scan, Video Üst Örnekleme Rakipsiz video performansy Dijital yüksek netlikte görüntü ve dijital ses için HDMI çıkışı 1080i satıra kadar gelişmiş çözünürlük için Video Geliştirme Yüksek çözünürlüklü fotoğrafları (JPEG) gerçek çözünürlük değerinde görüntüler Film deneyiminizi zenginleştirin Progressive Scan ile titreşimsiz ve düzgün görüntüler 192kHz/24-bit ses DAC yüksek kalitede ses sağlar Her şeyi çalar Filmler: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX 3.11/4.x/5.x/6.x, MPEG4 Müzik: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW ve Windows Media™ Audio Fotoğraflar: Resim CD si (JPEG) Resim/Ekran D/A dönüştürücüsü : 10 bit, 54 MHz Görüntü geliştirme : Progressive Scan, Video geliştirme, Video üst örnekleme Ses D/A dönüştürücüsü : 192kHz/24 bit Sinyal gürültü oranı : 108 dB Bozulma ve Gürültü (1kHz) : 80 dB Crosstalk (1kHz) : 100 dB Dinamik Aralık (1kHz) : 94 dB Ses Sistemi : Dolby Dijital, MPEG2, Stereo Ses Geliştirme : Gece Ayarı Video tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD-RW (Video modu), DVD-R, DVD-Video, DivX, WMA, DVD+R/+RW Sıkıştırma formatları : MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD, Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x Tekrar çalma Disk Çalma Ortamı : CD, MP3-CD, WMA, CD-R/RW Sıkıştırma formatı : Dolby Dijital, MP3, PCM Windows Media (TM) Audio MP3 bit hızları : 32 - 256 kbps Resim tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : Picture CD Resim sıkıştırma formatı : JPEG Görüntü geliştirme : Döndürme, Zoom, Yüksek Çözünürlük Bağlanabilirlik Diğer başlantılar : HDMI çıkış Ses Çıkışı - Analog : Stereo (Kırmızı/Beyaz cinch) Ses Çıkışı - Dijital : Koaksiyel (cinch) Video Çıkış - Analog : Komponent RGB (SKART), Kompozit CVBS (SCART üzerinde), Komponent
Alışveriş yapmayacağım arkadaşlarda liste kabarıyor listemizin 1.sırasında bu hafta açık farkla chell önde onu 2 at boyu mesafeden garuda takip ediyor.
8 Eylül 2008; 17:27:53
HDMI girişi değil o. ÇIKIŞI
HDMI çıkışı 1080i satıra kadar gelişmiş çözünürlük için Video Geliştirme Yüksek çözünürlüklü fotoğrafları (JPEG) gerçek çözünürlük değerinde görüntüler Film deneyiminizi zenginleştirin Progressive Scan ile titreşimsiz ve düzgün görüntüler
Philips firması ürüne "PHILIPS DVP 5900 High Definition DVD Player" ismini yanlışlıkla mı vermiş yani?
11 Eylül 2008; 18:55:41
Ürün bozuk değildir, sadece çok ısınınca kapanmaktadır. Elektronikçi bir arkadaşıma tarif ettim, verdiği cevap "Güç kaynağındaki kondansatördendir, değişirse düzelir" şeklinde. Yakınlarımda servisi olmadı için götürmedim, fiyatın ucuz olmasının nedeni budur.
15 Eylül 2008; 1:08:15
Referansınız için teşekkür ederim. Resimlerde de göründüğü gibi ürün çalışır durumda. Alın yaptırın kullanın. Yaptırmasanızda eviniz serinse ısınmadığı sürece sorun çıkartmaz zaten. Benim en üst kat hamam mübarek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscsi -- 15 Eylül 2008; 1:05:27 >
İkinci el mesajı:1067
Katılım zamanı: 3 Temmuz 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
5 Kasım 2008; 14:30:04
Hocam içerisindeki o ısınan yere bi kasa fanı bağla söyle güzel üfüren emin ol bi problem kalmayacaktır coğu dvx playerde başıma geldi bu şekilde halklettim sadece bir öneridir
5 Kasım 2008; 14:59:30
quote:
Orjinalden alıntı: icebergmetii
Hocam içerisindeki o ısınan yere bi kasa fanı bağla söyle güzel üfüren emin ol bi problem kalmayacaktır coğu dvx playerde başıma geldi bu şekilde halklettim sadece bir öneridir
Saygılar....
Evet bu da bir çözüm ancak ben uğraşmak istemediğim için yenisini aldım.