Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS DVP 5900 High Definition DVD Player

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Diğer ikinci el ürünler >> PHILIPS DVP 5900 High Definition DVD Player Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mscsi

İkinci el mesajı:269
Katılım zamanı: 18 Haziran 2008;
Durum: Forumda

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

14 Kasım 2008; 16:04:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

newrelease Arkadışımıza satılmıştır, Hayırlı Olsun

PHILIPS DVP 5900 High Definition DVD Player satılıktır.
Ürünün garantisi yoktur, ısındığı zaman kendini kapattığı için yenisini aldım, servise felanda götürmedim. Geçen yazda 1-2 sefer aynısını yapmıştı. Evim serin bende sorun yaratmaz diyen yada alırım servise bi gösteririm diyen alsın kullansın. Ürünün bu kusurunu kabul edenler PM atsınlar. Sonra mscsi beni kazıkladı, bozuk mal sattı demesinler. Zaten minimum fiyatı 220 ytl ben 100'e veriyorum.

Fiyat : 100 YTL 80 YTL OLDU >>>>>>>> 70 YTL OLDU

İnceleme Linki : http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1666&IID=64332

Özellikler

HDMI, DivX, Mpeg4, SACD, MP3-CD, WMA-CD, Picture CD, Dolby Digital, DTS, Dolby Prologic II, Progressive Scan, Video Üst Örnekleme Rakipsiz video performansy Dijital yüksek netlikte görüntü ve dijital ses için HDMI çıkışı 1080i satıra kadar gelişmiş çözünürlük için Video Geliştirme Yüksek çözünürlüklü fotoğrafları (JPEG) gerçek çözünürlük değerinde görüntüler Film deneyiminizi zenginleştirin Progressive Scan ile titreşimsiz ve düzgün görüntüler
192kHz/24-bit ses
DAC yüksek kalitede ses sağlar
Her şeyi çalar Filmler: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX 3.11/4.x/5.x/6.x, MPEG4 Müzik: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW ve Windows Media™ Audio Fotoğraflar: Resim CD si (JPEG)
Resim/Ekran D/A dönüştürücüsü : 10 bit, 54 MHz
Görüntü geliştirme : Progressive Scan, Video geliştirme, Video üst örnekleme Ses D/A dönüştürücüsü : 192kHz/24 bit Sinyal gürültü oranı : 108 dB Bozulma ve Gürültü (1kHz) : 80 dB Crosstalk (1kHz) : 100 dB Dinamik Aralık (1kHz) : 94 dB Ses Sistemi : Dolby Dijital, MPEG2, Stereo Ses
Geliştirme : Gece Ayarı Video tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD-RW (Video modu), DVD-R, DVD-Video, DivX, WMA, DVD+R/+RW
Sıkıştırma formatları : MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD, Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x
Tekrar çalma Disk Çalma Ortamı : CD, MP3-CD, WMA, CD-R/RW
Sıkıştırma formatı : Dolby Dijital, MP3, PCM
Windows Media (TM) Audio MP3 bit hızları : 32 - 256 kbps Resim tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : Picture CD
Resim sıkıştırma formatı : JPEG Görüntü geliştirme : Döndürme, Zoom, Yüksek Çözünürlük Bağlanabilirlik Diğer başlantılar : HDMI çıkış Ses Çıkışı - Analog : Stereo (Kırmızı/Beyaz cinch) Ses Çıkışı - Dijital : Koaksiyel (cinch) Video Çıkış - Analog : Komponent RGB (SKART), Kompozit CVBS (SCART üzerinde), Komponent Y Pb Pr (cinch), Kompozit CVBS (sarı cinch) Kolaylıklar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscsi -- 14 Kasım 2008; 17:11:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
  • SAMSUNG S85 Dijital Fotoğraf Makinesi / GARANTİLİ
  • Satılık Logitech Kablosuz Mouse
  • REFERANSLARIM
  • 2x512mb DDR2 notebook ram, çok ucuz
  • ASUS S6F - ACİL İHTİYAÇTAN İLK GELEN ALIR - SIFIR AYARINDA

• _____________________________

Referanslarıma dükkanımdan bakabilirsiniz.

Tavsiye Etmediklerim : SpeedTwelve

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
    mscsi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

22 Ağustos 2008; 17:24:20 

İlan Aktif, Fiyat 80 Oldu!!!

cemtuna

İkinci el mesajı:445
    Katılım zamanı: 28 Aralık 2005;
    Durum: Forumda değil

8 Eylül 2008; 15:22:00 

iyi de bu high definition değil ki, sadece hdmi girişi var o kadar. Her hdmi girişi olan high definion demek değil.Açıklamalardan da anlarsınız:

HDMI, DivX, Mpeg4, SACD, MP3-CD, WMA-CD, Picture CD, Dolby Digital, DTS, Dolby Prologic II, Progressive Scan, Video Üst Örnekleme Rakipsiz video performansy Dijital yüksek netlikte görüntü ve dijital ses için HDMI çıkışı 1080i satıra kadar gelişmiş çözünürlük için Video Geliştirme Yüksek çözünürlüklü fotoğrafları (JPEG) gerçek çözünürlük değerinde görüntüler Film deneyiminizi zenginleştirin Progressive Scan ile titreşimsiz ve düzgün görüntüler
    192kHz/24-bit ses
    DAC yüksek kalitede ses sağlar
    Her şeyi çalar Filmler: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX 3.11/4.x/5.x/6.x, MPEG4 Müzik: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW ve Windows Media™ Audio Fotoğraflar: Resim CD si (JPEG)
    Resim/Ekran D/A dönüştürücüsü : 10 bit, 54 MHz
    Görüntü geliştirme : Progressive Scan, Video geliştirme, Video üst örnekleme Ses D/A dönüştürücüsü : 192kHz/24 bit Sinyal gürültü oranı : 108 dB Bozulma ve Gürültü (1kHz) : 80 dB Crosstalk (1kHz) : 100 dB Dinamik Aralık (1kHz) : 94 dB Ses Sistemi : Dolby Dijital, MPEG2, Stereo Ses
    Geliştirme : Gece Ayarı Video tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD-RW (Video modu), DVD-R, DVD-Video, DivX, WMA, DVD+R/+RW
    Sıkıştırma formatları : MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD, Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x
    Tekrar çalma Disk Çalma Ortamı : CD, MP3-CD, WMA, CD-R/RW
    Sıkıştırma formatı : Dolby Dijital, MP3, PCM
    Windows Media (TM) Audio MP3 bit hızları : 32 - 256 kbps Resim tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : Picture CD
    Resim sıkıştırma formatı : JPEG Görüntü geliştirme : Döndürme, Zoom, Yüksek Çözünürlük Bağlanabilirlik Diğer başlantılar : HDMI çıkış Ses Çıkışı - Analog : Stereo (Kırmızı/Beyaz cinch) Ses Çıkışı - Dijital : Koaksiyel (cinch) Video Çıkış - Analog : Komponent RGB (SKART), Kompozit CVBS (SCART üzerinde), Komponent

Referaslar için lütfen tıklayın:

http://forum.donanimhaber.com/m_27437473/mpage_1/key_//tm.htm#27437473

Alışveriş yapmayacağım arkadaşlarda liste kabarıyor listemizin 1.sırasında bu hafta açık farkla chell önde onu 2 at boyu mesafeden garuda takip ediyor.
    mscsi

8 Eylül 2008; 17:27:53 

HDMI girişi değil o. ÇIKIŞI

HDMI çıkışı 1080i satıra kadar gelişmiş çözünürlük için Video Geliştirme Yüksek çözünürlüklü fotoğrafları (JPEG) gerçek çözünürlük değerinde görüntüler Film deneyiminizi zenginleştirin Progressive Scan ile titreşimsiz ve düzgün görüntüler

Philips firması ürüne "PHILIPS DVP 5900 High Definition DVD Player" ismini yanlışlıkla mı vermiş yani?

http://www.evsinemasi.com/detay.php?urun=121 Bakarsanız yanlış bir yazı yazdığınızı anlarsınız.

mscsi

11 Eylül 2008; 18:55:41 

Ürün bozuk değildir, sadece çok ısınınca kapanmaktadır. Elektronikçi bir arkadaşıma tarif ettim, verdiği cevap "Güç kaynağındaki kondansatördendir, değişirse düzelir" şeklinde. Yakınlarımda servisi olmadı için götürmedim, fiyatın ucuz olmasının nedeni budur.

msezginf

İkinci el mesajı:196
    Katılım zamanı: 1 Ocak 2007;

15 Eylül 2008; 0:48:36 

satıcıyı biliyorum sonuna kadar arkasındayım... verdiği fiyatta çok iyi bende olduğu için almıyorum ama alacak arkadas kaçırmasın derim bence.

referansım bol ve yüksektir, öğrenmek için çevrene sorman yeterli
    mscsi

15 Eylül 2008; 1:08:15 

Referansınız için teşekkür ederim. Resimlerde de göründüğü gibi ürün çalışır durumda. Alın yaptırın kullanın. Yaptırmasanızda eviniz serinse ısınmadığı sürece sorun çıkartmaz zaten. Benim en üst kat hamam mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscsi -- 15 Eylül 2008; 1:05:27 >

EnnX

İkinci el mesajı:70
    Katılım zamanı: 18 Şubat 2007;

27 Ekim 2008; 13:41:12 

Hocam takas için cevap bekliyorum

mscsi

27 Ekim 2008; 15:57:23 

Pm. yolladım

icebergmetii

İkinci el mesajı:1067
    Katılım zamanı: 3 Temmuz 2006;

5 Kasım 2008; 14:30:04 

Hocam içerisindeki o ısınan yere bi kasa fanı bağla söyle güzel üfüren emin ol bi problem kalmayacaktır coğu dvx playerde başıma geldi bu şekilde halklettim sadece bir öneridir

Saygılar....

mscsi

5 Kasım 2008; 14:59:30 

quote:

Orjinalden alıntı: icebergmetii

Hocam içerisindeki o ısınan yere bi kasa fanı bağla söyle güzel üfüren emin ol bi problem kalmayacaktır coğu dvx playerde başıma geldi bu şekilde halklettim sadece bir öneridir

Saygılar....

Evet bu da bir çözüm ancak ben uğraşmak istemediğim için yenisini aldım.

newrelease

İkinci el mesajı:145
    Katılım zamanı: 19 Mart 2002;