'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 34563 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
İstedıgımız rüyayı görebilirmiyiz yani bu mümkünmüdür?bir yerde duymustum bi dh sorim dedim
bir sitede gördüm
Rüyanızda istediğinizi görmek için basit bir yöntem
Abdestinizi alarak yatıyorsunuz.Uyumadan önce "Ela yalemu men halak ve Hüvellatiyfül Habir" ayetinini okuyorsunuz.Bir kaç kez tekrardan sonra "Ey bu ismin hizmetlisi melek bana..... hakkında bilgi ver" deyip yine aynı ayeti tekrar ede ede uyuyorsunuz.
abdestli olmak lazımmış veya yatmadan önce banyo yapmak gerekiyormus
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigsmall11 -- 19 Ağustos 2008; 1:39:36 >
Abdestinizi alarak yatıyorsunuz.Uyumadan önce "Ela yalemu men halak ve Hüvellatiyfül Habir" ayetinini okuyorsunuz.Bir kaç kez tekrardan sonra "Ey bu ismin hizmetlisi melek bana..... hakkında bilgi ver" deyip yine aynı ayeti tekrar ede ede uyuyorsunuz.
abdestli olmak lazımmış veya yatmadan önce banyo yapmak gerekiyormus bir sitede gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigsmall11 -- 18 Ağustos 2008; 22:55:58 >
wallahi istedigim rüyaları görebilmek için gündelik hayatımdan cok sey feda edebilirim hemen karıstırmayın ortalıgı adult değil görmek istediklerim cok daha güzel seyler var
adı lucid ruya yanlız sakıncaları var uyanamayabiliyorsun
yani tabiki uyanacaksın her rüya sadece birkaç saniye sürer ama rüyandan uyanamaman şu şekilde olur yıllarca rüyanda yaşarsın gerçekte 5 sn geçer tabii uyanıpta senelerce yaşamış olduktan sonra akıl sağlığını yitirmek kaçınılmaz
gönülden istediğin bişe olursa gorursun ancak bilnçli olarak direk goremezsın ama dolaylı yoldan rüyadayken istediğin tarafa cekebılırsın rüyanı lucid rüyadan haberın varsa tabi arkadaş
yani tabiki uyanacaksın her rüya sadece birkaç saniye sürer ama rüyandan uyanamaman şu şekilde olur yıllarca rüyanda yaşarsın gerçekte 5 sn geçer tabii uyanıpta senelerce yaşamış olduktan sonra akıl sağlığını yitirmek kaçınılmaz
oho istediğim rüyayı yasayayım o riske razıyım hiç sorun değil zaten rüya gercekliktir o anda rüyada oldugumu anlayamıyorum normal yasamımdaymıs gibi devam ederim (ama istedigim rüya olacak) yoksa gercekten cıldırabilirim simdi söyledin evet belki de su anda rüyadayımdır kim bilir zuha
abdestli olmak lazımmış veya yatmadan önce banyo yapmak gerekiyormus bir sitede gördüm
Ya ben evvel zaman içinde kızın tekine çok fena vurgundum giriyordu rüyalarıma. Rüyamda kişileri yönetebiliyorum ama kabus gördüğüm zamanlar tutukluk yapıyor. Şu bir gerçek ki hep kafanda olan şeyleri rüyada görmen mutlaka olacak diye birşey yok ama ihtimali oldukça arttırıyor. Başka bir örnek olarak bir ara böcek fobim vardı o aralar kendimi kapalı bir odada her tarafımı kocaman böcekler kapladığını gördüm ve benzeri böcekli rüyalar.
Ben size kendi keşfim olan bir yöntemi söyleyeyim. Herzaman tutmuyor ama pekte denemiyorum. neyse..
Beynin düşünce gereği hergün sıradanlaşmış düşüncelerin, şahısların yada hayallerin yerine bunların haricindeki bir şeyi yatmadan 1-2 saat önce (burası önemli) düşünürseniz, onu rüyanızda görme olasılığınız yüksektir. yatarken düşünülenler genelde rüyada görülmüyor, 1-2 saat önce olması gerekiyor. Bizzat kendim denemedim ama rüyamda gördüklerimi yatmadan bikaç saat önce düşündüğümü farkettim. Bi deneyin bakalım oluyomu.
Beynin düşünce gereği hergün sıradanlaşmış düşüncelerin, şahısların yada hayallerin yerine bunların haricindeki bir şeyi yatmadan 1-2 saat önce (burası önemli) düşünürseniz, onu rüyanızda görme olasılığınız yüksektir. yatarken düşünülenler genelde rüyada görülmüyor, 1-2 saat önce olması gerekiyor. Bizzat kendim denemedim ama rüyamda gördüklerimi yatmadan bikaç saat önce düşündüğümü farkettim. Bi deneyin bakalım oluyomu.
bende 4 yaşımdayken rüyamda herşey kayboldu bi anda taşların arasından su akan bi yere geldim. sonra yanda tuvaletler vardı girdim bi tanesine. küçük abdestimi yaptım yaparkende bi sıcaklık hissediyorum ama öyle bi rahatladım ki(kış günüydü). sonra bi uyandım ortalık batmış
Yatmadan önce, istediğim rüyayı hayal ettiğimde görebiliyorum. Ancak bunu başka birşey mi yapıyor, yoksa kendim mi kontrol ediyorum bilmiyorum, çünkü rüyaya kendim yön verebiliyorum, uyuduğumu bildiğim halde..
bende 4 yaşımdayken rüyamda herşey kayboldu bi anda taşların arasından su akan bi yere geldim. sonra yanda tuvaletler vardı girdim bi tanesine. küçük abdestimi yaptım yaparkende bi sıcaklık hissediyorum ama öyle bi rahatladım ki(kış günüydü). sonra bi uyandım ortalık batmış
Ooof! Arkadaşım bu çok kötür olur ya...Düşünmek bile istemiyorum.Yok abi rüya müya görmiyim.Zaten yaklaşık 1 aydır rüya görmüyorum rahatım. Ben bu Lusid Rüyayı hayatımda sadece iki kez gördüm.Onlarda da yaptığım tek şey uynmaya çalışmak oldu.Ne kadar salağım .Oysa ki bir sürü şey yapabilirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 19 Ağustos 2008; 1:51:53 >
genelde yardıma ihtiyacım oldugunda rüyalarım yetişiyor nasıl neden niye bilmiorm ama bi şekilde bişiler anlatıyor hep de cıkıor
bir çeşit erken uyarı sistemi gibi benımkısı cogu seyi onceden tahmin edebiliyorum
cok fazla yardımcı oluyormu? hayır daha cok kafam karısıyor
@topalyılan
biraz fazla bilim-kurgu olmadı mı senin yorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orionsguard -- 19 Ağustos 2008; 1:49:28 >
Far over the Misty Mountains cold, To dungeons deep and caverns old, The pines were roaring on the heights, The wind were moaning in the night, The fire was red, it flaming spread, The trees like torches blazed with light.
bende biryerlerde uyumadan önce gözlerimiz kapalı iken beliren beyaz şekillerin aslında o gece rüyamızda ne göreceğimizin işareti olduğunu okumuştum. bilemiyorum ne derece doğru...
istediğiniz rüyayı görmek çok kolay ama uğraştırıcı bir yöntem. Rutin olmadığı sürece herhangi bir şeyi düşünün, onunla ilgili bir şeyler yapın %90 o akşam rüyanızda o şeyi göreceksiniz. Örneğin bütün gün pokemon izleyin sabahtan akşama kadar o gece rüyanızda pikachuyla ne yaparsınız bilmem artık...
istediğiniz rüyayı görmek çok kolay ama uğraştırıcı bir yöntem. Rutin olmadığı sürece herhangi bir şeyi düşünün, onunla ilgili bir şeyler yapın %90 o akşam rüyanızda o şeyi göreceksiniz. Örneğin bütün gün pokemon izleyin sabahtan akşama kadar o gece rüyanızda pikachuyla ne yaparsınız bilmem artık...
bende herkes gibi nete çok girdiğimden bir gün rüyamda bilgisayar mönitör yere düşmüştü o an uyanmak istedim bu bir kaç defa oldu