Şimdi Ara

GEL-GİT MOD...ÇIKTI.ARKADAŞLAR LÜTFEN DUYURULARI OKUYUN... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
36.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ecay

Bana pek bilerek kısıtlamışlar gibi gelmedi.Önceden yeni prefab dediğimde büyük kavşak geliyordu.Şimdi 2 li yolu tek yola bağlayan kavşak geliyor.Bize tekli yolu teke bağlayan lazım.

zaten modda onu kullandık.trafik ışıkları çalışmıyorondada
    [simage][/simage]

Elektrik Mühendisliği
  • aslında bu modda manuel vites oynanılır vallah yokuşlardan aşagı inerken bindir kompesore yaslan arkana akşam denemek lazım

İntel 8400 3,0 Default/ DFI Lanpart P45/2x2 gb OCZ DDR2 1066 Mhz/Sapphere 1 GB 4890 X-Vapor GTS/520 Watt TAGAN 2/ 4x1 TB Seagate 32Mb Cache HDD/3xLG DVDRW Sata/ACER 22 H223HQ LCD/Logitech Mx 3000/OCZ Vendetta 2/CmStacker/2000 W Powersonic
  • gaYipTen gelen Ses. arkaDasım su fRen sesi,viTes seSini,el freNi sesNi de yapa bilioSanız cok ii olcak yaaa

Orjinalden alıntı: elu888

gaYipTen gelen Ses. arkaDasım su fRen sesi,viTes seSini,el freNi sesNi de yapa bilioSanız cok ii olcak yaaa

Aslında sıfırdan bir oyun yapsa daha iyi olacak.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • mod çıkmış sonunda
    308 GP Yarışı, 91 Zafer, 155 Podyum, 68 PP, 77 EHT, 7 Şampiyonluk, Tek Kral Michael Schumacher

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

ellerinize sağık
    ancak bu yola nerden gliyor bende almanya ve hollanda açık brükselide açmam gerekiyor mu?

yol brükselde belçikayı açman lazım
    almanyadanda frankfurtta gidebilirsin

Orjinalden alıntı: Bay Wesley

Gayip editörü açıyorum.Daha sonra new map,build map gibi herhangi bir seçeneğe tıkladığım zaman bilgisayar kitleniyor.Res atmak zorunda kalıyorum nedendir ?

buil map basma sakın bilgisayar kitlenir.pencere modunda başlatmazsan herzaman kitlenir.pencere modunda başlatacaksın şu eski oyunlar mario falan gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashinsoft -- 20 Ağustos 2008; 20:48:50 >

Orjinalden alıntı: cashinsoft

gel-git mod videosu

tam trafik canavarı.plakan ne senin

oyunu aliim modunuzuda yükliyeyim bende yav.gaza geldim.diğer topikte oyunun linki var ama full mü o acaba?

• yamayı indirdim.mod klasörünün içine koydum ama oyunun giriş müziğinden başka bir şey değişmedi.ne yapabilirim?

Orjinalden alıntı: muratmat87

yamayı indirdim.mod klasörünün içine koydum ama oyunun giriş müziğinden başka bir şey değişmedi.ne yapabilirim?

ilk sayfadaki ilk uyarılarımı okuyun lütfen.
  • Ellerinize emeğinize sağlık.Acaba oyunun oynandığı pcnin özellikleri neler?Bende c2 e6600+3gb ram+x1650xt olmasına ve 1680*1050 de çoğu zaman 55-60 fps vermesine rağmen çok kötü frame rate düşüşleri yaşıyorum.Olmayacak yerde fps birden 30 a iniyor ve oyunun duraksamasına neden oluyor.Videoda öyle birşeye rastlamadım.Kartı format atmadan taktım acaba onsan olabilir mi??En son sürümünü de yükledim ama sonuç aynı

doğru yerdemiyim? hala yol kapalı görünüyor?

GEL-GİT MOD...ÇIKTI.ARKADAŞLAR LÜTFEN DUYURULARI OKUYUN...

• DXM06 frankfurta gir Senin şu anda görünen kısımda sol altta yol

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Ellerinize emeğinize sağlık.Acaba oyunun oynandığı pcnin özellikleri neler?Bende c2 e6600+3gb ram+x1650xt olmasına ve 1680*1050 de çoğu zaman 55-60 fps vermesine rağmen çok kötü frame rate düşüşleri yaşıyorum.Olmayacak yerde fps birden 30 a iniyor ve oyunun duraksamasına neden oluyor.Videoda öyle birşeye rastlamadım.Kartı format atmadan taktım acaba onsan olabilir mi??En son sürümünü de yükledim ama sonuç aynı

sadece bizim moddamı yaşıyorsun oyunun genelindemi.Bendeki 256mb ekrankartı olan laptopta.Bi sorun yok.

@DXM6: Abi Sen nerelere gitmişin ya ordan değil bak ilk sayfada harita verdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 20 Ağustos 2008; 22:42:38 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.