Şimdi Ara

//Deniz İnsanları //

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
13.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 19.08.2008 23:25 / TRTINT

    “Denize yakın ol dostum… Denize yakın ol… Deniz insanı güzelleştirir. Denize yakın duran, öyle kuralları falan dinlemez, züppelik sevmez. Denize yakın duran, insanların yüreğine bakar. Yüzüne değil, başına yâda ayaklarına hiç değil… Tam kalbine, tam yüreğine… Dışına değil, içine…”


     //Deniz İnsanları //





    Yönetmen: Özge Akkoyunlu
    Yapımcı: Özge Akkoyunlu, Şükran Biracan Özmen




    Denizciler, denizde yaşamanın ve çalışmanın zorluklarını, denizle kara arasında sürüp giden yaşamlarını ve bu yaşamın gel-gitlerini bir belgeselle sizlere aktarıyor. Zorunlulukların ya da alışkanlıkların dayattığı yüzüyle, onu yüklenenlerden ‘denizi’ dinlemek için ekran başına!
    Ekmeğini kazanmak, yaşamını kurmak için denize açılmak; denizin ortasında günler, aylar boyunca, bir geminin içinde olmak; fırtınalar ve dalgaların kucağında onca tecrübeye rağmen ölüm kaygısı taşımak; karaya, sevdiklerine aylar sonra kavuşmak...

    Denizin ortasında her hava koşulunda, kocaman bir çelik kütlesinin içinde olmayı, fırtınalı ve sütliman havaları, karaya, sevdiklerine aylar sonra dönmenin nasıl bir şey olduğunu yaşamlarını denizde sürdüren insanların diliyle anlatan belgesel her biri farklı bir gemide geçen üç bölümden oluşuyor. Programın yapımı ise Özge Akkoyunlu ve Şükran Bircan Özmen’e ait.


    http://www.trt.net.tr/wwwtrt/progdetay.aspx?kimlikid=2202&tur=TV&saat=23:25&kanaladi=TRTINT&gunu=19.08.2008

    @Aganta Burina Burinata tam size göre bir program ama dönene kadar izleyemeyeceksiniz , diğer deniz insanları faydalanır belki .







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.