Şimdi Ara

Hayal kırıklığı yaratabilecek oyunlar! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Morsmordre

dostum bu sefer aynı hatayı yapmayacağız diyolar
    ki seriden oldukça başarılı yapımlar çıktı "neden tekrar yapamasınlar ki"
    Carbon'da yaptıkları hataları ProStreet'te bir daha yapmadılar ama ProStreet'te başka bir yerden patlak verdiler.
    ProStreet'te yaptıkları hataları da Undercover'da yapmazlar ama eminim ki yine başka bir yerden patlak vereceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Ağustos 2008; 20:32:22 >

Geciken adalet adalet değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

dostum bu sefer aynı hatayı yapmayacağız diyolar
    ki seriden oldukça başarılı yapımlar çıktı "neden tekrar yapamasınlar ki"
    Carbon'da yaptıkları hataları ProStreet'te bir daha yapmadılar ama ProStreet'te başka bir yerden patlak verdiler.
    ProStreet'te yaptıkları hataları da Undercover'da yapmazlar ama eminim ki yine başka bir yerden patlak vereceklerdir.

umarım tekrar olmaz öyle bişey beklemekten başka çare yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

batmanın oyunu yapılmış o fos çıkabilir.

hükümran senfoni

fallout 3

nfs under...la başlayan her oyun

fifa 09

Fallout 3 mü? Neden?

firması dandik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Ağustos 2008; 21:46:11 >

quote:

quote:

batmanın oyunu yapılmış o fos çıkabilir.

hükümran senfoni

fallout 3

nfs under...la başlayan her oyun

fifa 09

Fallout 3 mü? Neden?

firması dandik

Abi ne yaptın? Bethesda niye dandik olsun.

• quote:

NFS Undercover'ı ekliyorum ben de. Millet o kadar hayal kuruyor ama sonuç hep hüsran.

Tam tersi çok iyi olacak bence :))

Orjinalden alıntı: O.z.X

quote:

NFS Undercover'ı ekliyorum ben de. Millet o kadar hayal kuruyor ama sonuç hep hüsran.

Tam tersi çok iyi olacak bence :))
    Öyle demeyin işte. ProStreet çıkmadan önce de o oyuna bir tane kötü olacak diyen yoktu.

Bethesda Softworks dandik bir firmaysa o zaman Oblivion da dandik bir oyun. Tövbe tövbee...

tebrikler!!!

ayrıca oyun çıkınca görüşürüz.

fallout 3'ü adam gibi yapabilecek tek kadro fazla ticari amaçlar gütmeyen fallout 1-2 ve arcanumu yapan firmadır. o da kapandı ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 19 Ağustos 2008; 12:13:51 >
  • Cod5 'in tekrar 2. Dünya Savaşına dönmesi bence en güzel olayı. Bilirsiniz Cod2'de 2. dünya savaşını konu alan bir oyun ve kaç senedir hala oynanıyor. Cod1 bile hala deliler gibi oynanıyor (Cod1'in internet serverlerini gezin görün deli gibi dolu). Açıkçası Cod5'i orda görmek bana biraz anlamsız geldi. Hele ki yukarılarda.
    Left 4 Dead umusuzum
    Tomb Raider: Underworld:sitelerden 8 cıvarı puan alıcal bence. yınede bırkac bolum sonra sıkılacagız.
    ındıana jones: cıkarsa fos olucak bence

Orjinalden alıntı: o_0

Cod 5 , Fifa 09, Crysis 2

Crysis 2 diye bir oyun yok Warhead' den bahsediyor olabilir misin?

Bu oyunun müthiş grafiklerine rağmen oynanabilirlik, çok oyunculu sistem ve sistem gereksinimleri bakımından sınıfta kalacağını düşünüyorum. Özellikle Crysis ekibinin ilk oyundan sonra bu oyundan ayrılmış olması da büyük etken olabilir. Bu oyun taklit olmakla kalacak gibi geliyor.

Adamlar iyi ki bir Crysis çıkardı anasını satayım millet oynayacağına ekrana bakıyor vay be.

FarCry'a kim kötü derse sözüm onlara önce oyunu enine boyuna incelesinler, oyuniçi videolarını izlesinler sonra gelip oyun hakkında saçma sapan iddialar atıp tutsunlar. FarCry 2'ye çakma diyen ya oyunu bilmiyordur, ya da basit bir Crysis fanboyudur. Aksini kimse iddia edemez.

4-Call of duty 5

Cod manyakları tarafından 4 büyük bir sevgiyle karşılandı. Müthiş çok oyunculu desteği, mükemmel bir oynanışa sahipti. Ama Cod 5 oyunu bizi tekrar görünce öğürdüğümüz bir konuya geri döndürüyor... 2.dünya savaşı! Bence artık oyuncular bu savaştan sıkıldı ve bu oyun ilk çıktığında muhtemel ilgiyi görecek fakat 4 gibi uzun süre oynanacak bir oyun olmayacak. Her ne kadar iki kişi beraber oynamaya izin veren sistemi olsa dahi...

Oyun hakkındaki bilgileri okudun mu ki? Japonlarla oynanacağını hiç duydun mu? Peki Japon askerlerinin taktiklerini? Önce bunları öğren herşey modern savaş değil. Japonlarla kılıç duelloları ve kamikaze şovlu bir CoD'yi kim sevmez ki?

Fallout 3 ve fos çıkmamak mı? Siz sanırım hiç FO oynamadınız. Bethesda değil bir çuval inciri fabrikasını çöp etti. Eğer oyun videodakinin aynısıysa göreceğiniz tek şey PipBoylu, VATS'lı ve üzerinde reklam amaçlı ''FallOut'' yazan basit bir shooter oyunundan başka birşey değildir.

Yakında Diablo 3 ve SC2'ye de çöp dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 20 Ağustos 2008; 18:18:16 >

• FİFA 2009 olabilir.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

1-Farcry 2

Bu oyunun müthiş grafiklerine rağmen oynanabilirlik, çok oyunculu sistem ve sistem gereksinimleri bakımından sınıfta kalacağını düşünüyorum. Özellikle Crysis ekibinin ilk oyundan sonra bu oyundan ayrılmış olması da büyük etken olabilir. Bu oyun taklit olmakla kalacak gibi geliyor.

Adamlar iyi ki bir Crysis çıkardı anasını satayım millet oynayacağına ekrana bakıyor vay be.

FarCry'a kim kötü derse sözüm onlara önce oyunu enine boyuna incelesinler, oyuniçi videolarını izlesinler sonra gelip oyun hakkında saçma sapan iddialar atıp tutsunlar. FarCry 2'ye çakma diyen ya oyunu bilmiyordur, ya da basit bir Crysis fanboyudur. Aksini kimse iddia edemez.

4-Call of duty 5

Cod manyakları tarafından 4 büyük bir sevgiyle karşılandı. Müthiş çok oyunculu desteği, mükemmel bir oynanışa sahipti. Ama Cod 5 oyunu bizi tekrar görünce öğürdüğümüz bir konuya geri döndürüyor... 2.dünya savaşı! Bence artık oyuncular bu savaştan sıkıldı ve bu oyun ilk çıktığında muhtemel ilgiyi görecek fakat 4 gibi uzun süre oynanacak bir oyun olmayacak. Her ne kadar iki kişi beraber oynamaya izin veren sistemi olsa dahi...

Oyun hakkındaki bilgileri okudun mu ki? Japonlarla oynanacağını hiç duydun mu? Peki Japon askerlerinin taktiklerini? Önce bunları öğren herşey modern savaş değil. Japonlarla kılıç duelloları ve kamikaze şovlu bir CoD'yi kim sevmez ki?

Fallout 3 ve fos çıkmamak mı? Siz sanırım hiç FO oynamadınız. Bethesda değil bir çuval inciri fabrikasını çöp etti. Eğer oyun videodakinin aynısıysa göreceğiniz tek şey PipBoylu, VATS'lı ve üzerinde reklam amaçlı ''FallOut'' yazan basit bir shooter oyunundan başka birşey değildir.

Japonlarla oynanınca ne fark ediyor? Cod 5 bana göre rezalet olacak. Bu benim kişisel fikrim.

Fallout 3 ün beta testerı falan mısın? Fallout izometrik oldu diye 3 ünde böyle olması gerekmez. Rpg unsurları yedirilmiş ve ilk 2 oyunda olduğu gibi devasa bir oyun ve müthiş bir atmosfer varsa tutar.

O senin kendi fikrin. Demogoji yapmayalım. Görüşlere saygılı olalım.

• COD'u yabana atmayın yine mükemmel olarak geri dönücek görürsünüz

quote:

Orjinalden alıntı: Canis Lupus

cod 5 i keşke 2. dünya savaşı yapmasalarmış. vietnam, kore, körfez falan yapabilirlerdi.

değişik bir fikir. ancak 2.dünya savaşı'nda hep aynı şeyleri görüyoruz : ingilizler, almanlar, ruslar.
    2.dünya savaşında çok daha değişik şeyler de var, örneğin japonlar ve italyanlar da 2.dünya savaşına doğrudan katılan ülkeler ancak hiç bir cod da görmedim bu ülkeleri. 2.dünya savaşı yapacaklarsa tekrar, kesinlikle yeni ve farklı şeyler de eklemeliler. ne bileyim; mesele hiroşima-nagazaki'ye atılan atom bombaları (yapmazlar tabi, kendilerini kahraman olarak gösterecekler ya her cod'da), amerikan-japon savaşları, italyan-ingiliz savaşları falan, felan....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

1-Farcry 2

4-Call of duty 5

Japonlarla oynanınca ne fark ediyor? Cod 5 bana göre rezalet olacak. Bu benim kişisel fikrim.

Fallout 3 ün beta testerı falan mısın? Fallout izometrik oldu diye 3 ünde böyle olması gerekmez. Rpg unsurları yedirilmiş ve ilk 2 oyunda olduğu gibi devasa bir oyun ve müthiş bir atmosfer varsa tutar.

O senin kendi fikrin. Demogoji yapmayalım. Görüşlere saygılı olalım.

fallout' a rpg unsuru yedirilmez fallout rpg nin kendisi zaten ama bethesda rpg adına hiçbir şey göstermedi ''şimdilik''. oyun şu haliyle basit bir aksiyon oyunundan ibaret görünüyor umarım bethesda hepimizi yanıltır ve gerçek bir rpg oyunu oynayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 20 Ağustos 2008; 21:31:25 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.